Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano, uprostřed pavoučí sítě se toho objeví víc než na okraji. Zmapování toků peněz je průkaznější než cokoliv jiného, včetně bílých koní a kont v zahraničí.
    • Jenom přidám malý dodatek.V Rusku Putin zarazil už dávno jakýkoliv konta prominentů v zahraničí a daně se musí platit tam kde jsou zisky! To EU o tom uvažuje až nyní,že zakáže "daňové ráje"! No a dlouho jsem už nedával náš dluh.
      http://www.verejnydluh.cz/
      • Problémem je, že většina prominentů ty daňové ráje v různé míře využívá, když ne přímo, tak jako cesta úplatků, které tak není možné prokázat. Těžko si pak vypustí svůj rybník.
  • a to bude nejaky soud? kdyz ho pustili z vazby, pas dostal take zpet, tak nevim nevim
    • Bradáčové parta se snaží dostat do Ústavního soudu ! Potom budou za vodou, budou si dělat
      svoje zákony ?
  • Hokynáři rittigovi se nic nestane, protože vrána vráně oči nevyklove. Ožralý pingl Janoušek řídil, pokusil se o vraždu, utíkal policii a nic se mu nestalo. Komunističtí zločinci stále vládnou.
    • nnn;prosim te ,dej pokoj s tvymi HLASKAMI,copak KORUPCNICI nemohou byt ANTIKOMUNISTI? Byl jsem a jsem BEZPARTIJNI.Mladi diky tvemu mineni ziskavaji Nazor,ze jen Komunisti jsou SPATNI.
  • Velkým překvapením by pro mne bylo, kdyby se "zjistilo", že Rittig je pracovníkem tajné služby zabývající se korupcí apod. a je čistý jak lilium. To by bylo překvápko!
  • Co čekat od paní Bradáčové, ta byla nasazena pouze na Ratha ODS, takže u ní ODS je čistá jak lilie, zajímavé je kauza Promopro, Key Investment Chalupa a spol, Opencard Bém a spol , Gross a ostatní jsou čistí jak lilie a nikdo na ně nemůže nebo spíš nechce.........jděte do pr....... pí Bradáčová! *12* *12* *16* *16*
  • Myslím, že ani ne.
  • a silny dojem , ze vubec zadne prekvapeni nebude. Tim mene ze snad probehne nejaky soud. Nebylo by to poprve a ani naposled.
  • Paní Bradáčová,aby jsme se náhodou nedověděli i pravdu o Vás.
  • Paní Bradáčová se za chvíli může vzít za ruku s paní Veseckou a kruh se uzavře.Ambiciózní baby je to nejhorší.
  • tahle *12* by se měla odHouskat a je klid,to co nakradli nikdy nevrátí,škody jdou na několik generací a promarněný čas nikdo nevrátí také.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit