Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gorobilypes

    Jestli se Eu nezmění a jestli EK nepřestane produkovat nesmyslná nařízení a zákony,půjde to celé do kopru.

  • dzixy

    Připustíme-li, že stát se může cokoliv, kdykoliv i komukoliv, potom Jéglovo ironizování  je opravdu velká zarputilost vůči všemu možnému. Nic se neděje náhodou ani najednou, ani "brexit" takovým nebyl. A že Anglie bude kolonii EU je Jéglovo zhodnocení "brexitu". Nepochybuji, že právě ta malá převaha Angličanů přispěje k tomu, že Anglie se vrátí opět ke své hegemonii a stane se opět důležitým světovým hráčem na všech polích. Pokud se výrazně nezmění politika Bruselu, nelze nikdy vyloučit, že podobný "exit" může nastat v nedaleké budoucnosti kterékoliv zemi, která přestane snášet direktíva úředníků EU, kteří by zanedlouho málem chtěli nařizovat, co si dát k obědu a s jakou přílohou. Takže Jéglovi by pomohlo formovat objektivní názor na EU, pokud by připustil, že stát se může cokoliv, kdekoliv a komukoliv. A to vyvrátit může snad jenom sám ten Nejvyšší.

  • Vstupovali jsme do zcela jiné unie. Současná unie je předobrazem mravní a duševní bídy a civilizační zkázy. Brexit ukázal, že v tmavém eurohujerském tunelu je na konci brexitové světlo, které nám pomůže se lépe zorientovat a vystoupit z EU.

  • Jégl, proč dáváš tak vehementně najevo , že ti to vadí????  Podstatná část komentáře je logická , jen ten způsob podání je trochu zapšklý. Kdyby jsi si odpustil poznámky na adresu prem.Jonsona  a dalších jako p. Okamury, tak by to mělo doce dobrou úrověň (názorovou). Co jsi ty udělal pro čr , že si dovolíš p. Okamuru , který dokázal do čr dostat 1 mil. turistů???  Fotka účesu brit. premiera je opravdu pitomost na úrovni puběrťáka.

  • Kdo uteče z tohoto(klonu Sovětského Svazu)vyhraje.........

    • Utíkej sódruhu, utíkej, směr svoboda a prosperita mimo EU, až budeš na místě pošli pohled.


      • No to že na to ty socko nemáš je tvůj problem

  • Není myslím rozumné srovnávat odchod Velké Británie a Česka. To jsou dvě úplně jiné země. Kdo by platil tobogány na koupalištích ve Zlámaných Lhotách a platil podvodná školení v IT znalostech? To by české podnikání ronilo krokodýlí slzy. 

  • Nechápu to. Všichni jsme přece Rusové.......😯 a pak se odtrhli ukrajinští, polští, čeští, němečtí a teď i britští nacionalisté a separatisté......přesně...rozděl a panuj.....komu to prospívá? Kdo chce rozbití Ruska? USA?

    • Váš příspěvek mi připomíná jednu zprávu z tisku  z roku 2010, píšící o jedinci, kterého oheň fascinoval zřejmě tak, že mu nestačilo být jen hasičem. 

      Začal proto ve svém okolí různé budovy sám zapalovat a sám také přivolával kolegy hasit.  

      A pak se rád chlubil svými zásluhami při hašení požárů. 

      Dokonce tak, že jeho jednání začalo být podezřelé.  - a to oprávněně: dobrovolný hasič z Viničných Šumic byl totiž současně žhářem 

      Celkem ten čtyřiadvacetiletý mladík měl na svědomí za tři měsíce na svědomí čtyři požáry. Celková škoda podle odhadu přesahuje tři miliony korun.  

      Scénář všech požárů byl stejný. „Mladík se v pátek večer opil v místním hostinci a nad ránem se šel projít. Přitom se nedokázal ubránit svým pyromanským choutkám,“

      • A pointa....?

  • Dividae et impera - rozděl a panuj. - Dávná moudrost.

    V Česku také platí: Za b.bost se platí.

    • dzixy

      Občane, každý jsme jiný, tak i národy v Evropě. Spojuje nás hodně věci, ale ne až tak životně důležitých. Proč by si samy národy neměli rozhodovat o tom, jak nazvou pomazánkové máslo, a množství dalších "ptákovin", které nařizuje EU?? EU láka politiky a "chtivé" lidi na dotace. Škoda, že neplatí "nechtěj, na co nemáš, ukaž co umíš,  nekecej a makej, nekraď a nesmilní, spoléhej sám na sebe a své blízké". Byla by spokojenost u všech. 

    • Plať

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit