Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • přece kriplkáru
  • také mám erekci, co máš na sobě ? *14*
  • Potvrzeno!!!
    Teplouš Semjon Gayínek je s nervama v hajzlu!!!







    HIHIHI !!!
  • vivat Stalin








    YEAH !!!
  • odhalilo tvou úroveň. a teď VYSKOČ....
  • ... téma Brexit jako málokteré jiné dokonale odhaluje tragickou úroveň hlupáků, super :)))
  • Z toho lze učinit několik závěrů: lidstvo se přemnožilo a dochází opět ke střetu civilizací, Která z nich přežije? Jak nás učí historie, tak ta početnější, divočejší a zanikne ta vyspělejší a civilizovanější. Naše euroatlantická civilizace je ohrožena, Evropa se islamizuje. Je také nebezpečí, že zase nějaký nový Hitler přijde s "konečným řešením". Můžeme v tom také vidět to, že Příroda se brání proti přemnožení lidského druhu, který narušuje přírodní rovnováhu. Příroda to jistě "vyřeší", ale vezme to "napříč politickým spektrem".
  • No jo pane, Vy máte vlastně téměř ve všem pravdu. Například Kladno a Praha mají také jinou geografickou polohu, dokonce i Smíchov a Dejvice. Nevím jak v Kladně, ale v té Praze jste to tedy stoprocentně s těmi ovcemi vystihl. Neměl jsem na mysli Hrad. Pražským neovcím se omlouvám, navíc jim to nebylo určeno.
  • Řecko není ani tak viník, jako spíš oběť, na jeho úkor se zachránilo několik velkých německých bank, ale i bank jiných demokratických států. Tyto banky rvaly do Řecka peníze pod tlakem, i když to Řecko nepotřebovalo, nebo už bylo jasné, že to nemůže nikdy zaplatit. Když to krachlo, dodaly se do Řecka miliardy Eur z EU, soukromé banky dostaly své, vydělaly na tom a stáhly se spokojeně domů. Řekům, hlavně těm obyčejným, kromě astronomických dluhů nezbylo absolutně nic. Takže to těm šikovným pánům z bank zaplatí ze svých daní řečtí a evropští makáči (hlupáci), přičemž ti řečtí jsou na tom podstatně hůře.
    Že si žili Řekové nad poměry? Ano, ale to všichni věděli a stejně do Řecka cpali peníze, protože si byli jisti, že oni na tom nemůžou prodělat. Obyčejný Řek s tím mohl prd udělat, navíc rád bych viděl někoho, jak si stěžuje, že má moc velký důchod, nebo velkou výplatu. Řecko je obětí eura. Kdyby mělo drachmy, devalvovali by a zřejmě by přišli o úspory, ale zůstali by s čistým štítem. Anebo by k této situaci vůbec nedošlo, protože kdyby neměli eura, tak by je nemohli rozhazovat. Ostatně byla to pravicová vláda, co tak štědře rozdávala peníze, aby si koupila voliče. Zajímavé je, že toto se obecně připisuje levici. Ale i banky mají máslo na hlavě. Když vydělávají, jsou to nekompromisní kapitalisté, když prodělají, skučí aby je někdo zachránil, natahují ruce, čili chovají se socialisticky. Koneckonců, nakonec to zkrz daně zaplatí proletáři,ne?
  • A hlavně tam na diskuzích neprudí takový hovadaa jako je stoletá špindíra s vypatlanou palicí..hi..hi.. *1* *1* *1*
  • Zeman není žádná naděje. Zeman je stará politická vykopávka a jako expremiér za ČSSD je spoluzopovědný za rozkrádní a ničení ČR: Zlodějna jménem dálnice na Ostravu, zlodějna v podobě privatizace mostecké uhelné a další skandály jsou zemanovské pomníky.
    A jeho okolí ještě horší parta. Šlouf napojený na mafiána Mrázka. Mynář člen exekuční mafie která bohatla na tom že lidem z dluhu sto korun udělala dluh 10 000.
    A Nejedlej napojenej na rusáky.

    Babiš je bezpáteřní kariérista a lump. Ex člen KSČ si dnes hraje na pravičáka, za socíku tajného disidenta a klade věnce 17 listopadu. Humus. Ten si přišel do politiky jen ještě více nahrabat. Už přesměroval eu dotační toky do vlastních firem.
    Je to zloděj a volit ho můžou jen lumpové nebo naivkové.
  • Z toho běhá mráz po zádech…

    https://www.youtube.com/watch?v=JnJTIc8ylkY
  • Rakousko a Švýcarsko má jinou geografickou polohu, jinou tradici, žijí tam občané a nikoli ovce a má také mezinárodně zaručenou neutralitu. Naproti tomu naše země (v neposlední řadě díky E. Benešovi) spadla po válce do části Evropy ovládané CCCP.
  • To Jirka: Souhlasím. Nemyslím si však ale, že brexit je řešením problému. Spíš bych to hodnotil jako "když nebude po mém tak si s vámi nebudu hrát a půjdu domů". Chápu, že VB má problémy s muslimskými imigranty, ale to je věcí VB, že je tam pouští aniž by jim dala na vybranou buď respektovat zdejší zvyklosti a právo nebo "exit".
  • Já myslím, že Rakousko ani Švýcarsko nejsou v NATO.
  • Já nevím, jak může být někdo tak naivní, neinformovaný, nebo tak ignorovat fakta? Buďto jste pane skutečně hloupý, a nebo je ve Vás taková nenávist, že jakkoli silný argument budete prostě ignorovat. A nebo je pravda někde uprostřed. V Americe také novináře zavírají, šikanují, vraždí, odstřihnou od finančních prostředků, popřípadě doženou k sebevraždě. Nejznámější obětí těchto represí byl Aaron Swartz, i když to nebyl novinář v pravém smyslu slova, ale spíš někdo jako Julian Assange. Ale kde by jste se o něm dozvěděl, že? Na ČT 24 se o něm zapomněli zmínit. A jestli se také takové věci dějí v Rusku? Samozřejmě, jako všude jinde ve světě. Nejsem tak naivní, nebo zabedněný, abych tady tvrdošíjně a slepě tvrdil, že v Rusku je ráj na zemi. No ale třeba v takovém Mexiku je to tisíckrát horší, vraždí tam novináře jak na běžícím pásu, ale naše "demokraty", včetně Vás, a našich amerických přátel to zjevně nechává v klidu. Americká policie toho v takových případech také moc nevyšetří. Naopak nemusíte být novinář, jdete si klidně po ulici a nějaký policista vás jen tak odbouchne, protože se mu nelíbíte. Takových případů jsou každý rok tisíce. A nevím, proč sem pořád někdo tahá Rusko a Putina? Mě zajímá hlavně co se děje v ČR, potažmo EU. A dokud je ve funkci Zeman a Babiš, tak má naše republika ještě naději.
  • detektivky Agathy Christie jsou vesměs dlouhé a nudné.
  • X dole. EU je dobrý projekt ale bohužel pokřiven k nepoznání. Ničí sám sebe.
    ˇVšichni víme že Řecko a jiné státy léta vesele porušují finanční závazky. Přesto je EU nevykopne ale královsky dotuje. Samo přiznává že ze strategických důvodů. Takže už je to jen velmocenská politika. O pravidla se nikdo nestará. A to je špatně.

    Přesun výroby do Číny a třetího světa plodí v EU nezaměstnanost a pokles zisků. Proč hernajs dovážíme z číny leštidla na boty, proč vozíme česnek ze Španělska? To jsou věci které umíme a můžeme dělat samy.

    A hlavně štědrý sociální systém v západní evropě pod náporem muslimáků brzy zkolabuje. Ti mají desítky děcek a makat v životě nebudou. Jako kobylky zničí náš systém. Vysajou ho. Poctivá menšina která pracuje a platí daně už to kradení pánů zeshora a cucání socek zezdola neutáhne financovat a nezdravá stavba se zřítí.
    Jenže socani mají na velkých dávkách postavenou politiku tady i ve švédsku a tak to nechtějí měnit. Generuje jim to voliče ale ničí státy.
  • Nehledě na to že argumenty zdejších pošuků co chtějí vystoupit z EU jsou hloupé.
    Tvrdí že vystoupením z NATO ušetří za obranu. Právě naopak. Do naší obrany bez NATO by se muselo napumpovat daleko více peněz. Anglie mimo EU očekává velké finanční otřesy. Takže naše malé a chudší česko by bez EU nečekal otřes ale kolaps.

    Sám Dolejš z KSČM řekl že by hlasoval proti vystoupení z NATO. Jednoduše proto že alternativní obranu naší země nemáme. a to platí i pro EU.
    Ti co volají po vystoupení nenabízejí recept na to co dál.
  • Snílku a ve tvém Rusku je zavražděno nejvíc novinářů. Ti co poukazují na zločiny Kremelských pánů končí po komunisticku v base nebo na hřbitově.
    Pachatele těchto vražd ruská policie nikd nedopadne. Ani nemůže protože tyto vraždy organizuje Kreml. Jen on má totiž na umlčení kritiků jeho zločinů zájem. Nikdo jiný.
    Ty tui můžeš kritizovat EU a nic se ti nestane. Značný rozdíl co.

    Je jasné že vy putinovci se přejete rozpad a rozdrobení EU na malé státy které by váš hitlerovec Putin mohl obsadit a okupovat jako už okupuje část Gruzie a část Ukrajiny.
    Právě proto jsou malé státy rády že jsou v NATO a EU které je chrání před ruským agresorem. Pobaltí zve samo do země americké jednotky. Ruskou hrůzovládu a okupaci už pobaltí zažilo a o pokračování nestojí. Proto jsou rádi za EU a NATO: *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit