Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tedy Gruzie, Abchazie, Osetie, východní Ukrajina a Krym... byly zlikvidovány a zbylí obyvatelé byli deportováni na Sibiř.

    Znáte ještě nějakou jinou, srandovní?

  • dzixy
    Občane, neměl bys tolik strašit, protože Tvé přehánění a překrucování faktů spíše naopak posiluje povědomí, že co zde již bylo, začíná se opět ukazovat. Ne z východu, ale ze západu. Bohužel.
  • dzixy
    Pane Jégle, já vím o lidech, co dostali lustrační osvědčení, i když byli prokazatelně komunističtí konfidenti. Tím nechci říct, že tomu tak bylo i u vás. Ale co jste napsal, není dost silný argument, i když zřejmě proti dosti smýšlenému nařčení. Ale kdo ví jak co bylo a je???
  • dzixy
    Jako oponent jsi moc argumentu nepředložil. Zřejmě jsi jedním z cela dost mála, co jsou spokojení se vším, protože nemáš žádnou hrdost, jsi jako onuca. Proč? No proto, že jsi spokojen s tím, co se v orgánech EU odehrává, jak se do všeho montují, jak přebírají nejenom hospodářskou, ale i politickou moc lidi, kteří k tomu nedostali mandát a ani na to nemají. EU jistě ano, ale po pořádné reformě, kde každý stát bude mít hlas stejné váhy a EU nebude založená na mocenských základech. Jinak jsem pro odchod.
  • dzixy
    Mohl bys vědět, že co není, může být😀😎
  • KIMCID

    soudruhu btw ,nevim kdo je btw křenku

  • Pane redaktore, že se s tím hlu... vůbec bavíte!

    Na podobné invektivy odpovídat = ztráta času a někdy i nervů...

  • Soudruhu BTW, tvůj mokrý sen o vystoupeni z EU je krapet směšný, podívej se jak dopadla Velká Británie, tvým vygumovaným ruským mozkem a papouškovánim trapných bonmotů hradního opilce toho moc nezmůžeš, ČR zůstane v EU a ty tu budeš do smrti zoufale trollit na tiscali.
  • KIMCID

    to je ale chyba že není

  • Příteli TheGGG, jestli ten obrázek je opravdu tvůj portrét (o čemž pochybuji), tak by to svědčilo o tom, že jsi neprožil dobu, kdy naše země byla de facto ruskou gubernií a komunisti v souladu s pokyny svých pánů z Kremlu s námi zacházeli jak s nevolníky. Chtělo by to seznámit se s historií a s fakty. A potom nebudeš hovořit o nějakém "czexitu", který by se de facto rovnal likvidaci naší země a deportaci zbylých obyvatel na Sibiř. Vzpomeň si jak dopadla Gruzie, Abcházie, Osetie, východní Ukrajina, Krym...

  • CZEXIT na pořadu dne není.

    Tak co vlastně tady řešíte?

  • Pavel.Jegl

    Pane Nováku, proč tak uboze lžete? V KSČ jsem nebyl, natož v StB. Na rozdíl od AB.

    A na rozdíl od něj to mohu doložit lustračním osvědčením, které jsem v devadesátkách potřeboval k tomu, abych mohl pracovat v profesi. Na tento dobrý zvyk se bohužel už zapomnělo.

  • dzixy

    Tentokrát Pavlu Jéglovi za titulek lze jenom poděkovat. Konečně přiznal, že EU je "moloch", do kterého lze lehce vstoupit, ale těžko se z nej dostává. Jinými slovy, je to uděláno tak, aby někdo z něj profitoval 

    "...i kdyby tekla krev". Tak vazalsky svazek jsme již zažili a přece jsme udělali druhou chybu. Musí se ale přiznat, že projekt EU byl by dobrý, pokud by jej řídili jiní vůdcové, s jinými pravidly, které teď jednoznačně nahrávají v mocenských choutkách těm, kteří si chtějí ukojit své mocenské touhy.  Nynější projekt EU je špatný, protože nezajišťuje všem, bez rozdílu velkosti země, stejná práva, možnosti a nerespektuje zákony a Ústavu té které země, jakož i odlišnosti vyspělosti, národních hodnot a zvyklostí. Přesto, že Jéglův titulek článku v úvodu chválím, vzápětí haním, protože vyznívá i jako zastrašování. Nemyslím si, že strach je to pravé., protože jsme byli, jsme i budeme. A celá Evropa, i bez členství v EU, nás potřebuje a proto si nemyslím, že by nás Evropa mohla ignorovat. A proto o Angličany nemám obavy. Evropa je bude pořád potřebovat. Pokud z EU odejde, potom ale s jinými pravidly ku prospěchu samotných Angličanů. Měli by strach z odchodu překonat, aby nezdarem nemohli "Jéglovci", a jemu podobní, nadále strašit občany.

  • Kolik vteřin mi zbývá než mě tenhle Pulitzer, dnes již potřetí, smaže?

    Kdeže loňské sněhy jsou, když Jégl vstoupil do KSČ a posléze koketoval s STB?

    Dnes je tvrdě prozápadní a Anglie mu leží v jeho převlečeným žaludku!

  • TheGGG

    a ťeď šup zpátky do své no go zony ze které si vylezl... eurohujere...

  • TheGGG

    radši czexit, než aby tu bylo multikulti obohacení ala Štrasburk... stejně jsme pro západ EU jen druhořadá montovna, kam se lifruje odpadní zboží a odkud tečou prachy ve velkém...

  • KIMCID

    a ano zaniklY

  • KIMCID

    diky raději budu zmatený brit be vygumovaný čech

  • KIMCID

    ještě dodám že je na dvd film o unii pro školáky základních škol.není to náhodou protizákonné.na to už tu byly náckové a komunisti aby si převychovávali děti 

  • Pavel.Jegl

    Pane Zelený, v komentáři jsem nikoho nepřesvědčoval, ale varoval: 1,2,3.

    Proti gustu, žádný dišputát. Mám ale za, že by bylo dobré vědět, do čeho bychom šli. Abychom nebyli zmatení a překvapení jako Britové.


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit