Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Anglie si nic jiného nezaslouží,je to právě její vláda spolu s ussa kdo chce vládnout světu,jak to ukazují na ukrajině. Jak ze šreka-ať to stojí životů kolik chce-já to vydržím
  • Proc se Alzbeta 2 trese z toho,ze se Skotove osamostatni?Pro budouciho krale a jeho rodinu
    zbyde jeste velky kus zeme,zcela urcite se nebude stehovat do Australie.Kdyz to slo v byvalem CESKOSLOVENSKU bez boju ,proc by mel byt problem v Anglii?To nemusi druha Ukrajina,ale tam jde zrejme o uplne neco jineho .Mezi Ukrajinou a Ruskem tam jina situaci,cert vi ,co ti potentati mezi sebou upekli za zady Ukrajincu.To vedi nez ONI.
  • Velké Británie jsou v šoku, že se Skotsko osamostatní!

    Skotům přeji samostatný stát, nezávislý na Anglii, hlavně na debilovi Cameronovi! *12*
  • Ještě Walles a bude z nich trpasličí státeček jako třeba Maďarsko, už si nebudou říkat VELKA Britanie. *3* *3*
  • tak i Skotové jsou bo budou separisté,terorist,jako na Ukrajině -????!!!!! Když se se chtěli trhnou islamisti z Kosova,tak se humanitárně vybombardovalo Srbsko,když část občanů na východě Ukrajiny chce samostatnost ,tak je z toho občanská válka,sankce proti Rusku,jako by Rusové válčili.Co se bude dít když Skotové budou chtít samostatnost jako třeba severní Irsko-??
    Pošleme tam Gripeny ?? Nebo tam budou dělat pořádek Rusové-tak jako se se,,ou usáci s EU do Ukrajiny ???
    • Tady bude moci západní demokracie dokázat oč je lepší. Když dojde k odhlasování nezávislosti Skotska, tak se prostě oddělí Skotsko, spočítá se majetek, obě strany si uspořádají vlastní ekonomické záležitosti. Stejně jako se oddělilo např. ČeskoSlovensko. Podle mého názoru k žádné válce mezi Británií a Skotskem nedojde.
  • Přeji Skotům, aby se opět dokázali zbavit té přítěže jménem Anglie a nemuseli dál sponzorovat tu slavnou královskou rodinku vyžírků. Každý národ má přece právo na sebeurčení a samostatnost. Anglie plná přistěhovalců a emigrantů ať si poradí sama.
  • Tak koukám, že se to těm klukum emerickým s*re na všech frontách. Bourat umí každý v*l ale stavět jenom správný a nezištný hospodář. Máme v dobré paměti podvod století po roce 89 v naší zemi. Co je dnes republika ? Rzkradený a zanedbaný bordel, kterému vládnou blázni, hochštapleři a vlezdopr*lové. Rusové nám byli špatní, tak jsme vycinkali "demokracii. Morálka, lidské hodnoty a cena života = 0 ! To je účet vážená pravicová čuňátka za 25 let vašeho vládnutí, to jsou bohužel fakta.
  • To zas bude Rasmussen slintat něco o územní celistvosti a Kameň, že je to jejich země.Pravděpodobně část Skotů bude vystřílená letectvem a těžkým dělostřelectvem, zbytek vyženou do Německa, Francie, nebo na Island?
  • Pozor-Skotové chtějí samostatnost na úkor Velké Británie,ale k EU jsou a chtějí zůstat loajální . Byl to p.Cameron,který po nástupu konzervativní strany usiluje o vystoupení z EU a o Euru také nechce slyšet.
  • Líbí se mně ti dva rodilí Skotové zcela vlevo na tom obrázku *1* Ti by souhlasili s čímkoli, aby se tam udrželi........... Ale jinak Skotům držím palce !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit