Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I kdyby ano - na jak dlouho?
  • svobodná Morava
    • Ano samostatnost moravě,ti čecháčci nás už vyžírají dlouho
  • samostatnost Skotsku *3*
  • By , by Great Britain .
  • POkud si zadali průzkum ti, co chtějí jednotnou Anglii a jsou proti odtržení Skotska , tak je nad slunce jasné, že vyjde průzkum podle toho. Prostě, že se SKotové neodtrhnou , protože vymývání mozků probíhá nejen v mainstreamových masmédiích, ale i v průzkumových agenturách. Jen se podívejte jak se všude veřejné mínění opracovává přímo bruskou, šmirglpapírem, rašplí, prostě vše je k tomuto účelu dobré a žádoucí.

    Přeji Skotům aby se osamostatnili a ty ubožáčky Anglány, co se plazí před Ohavou, poslali do někam. Zaslouží si to. Skotové budou mít roupu i plyn, budou si žít dobře a jistě nezpůstanou v tom osamostatňování a emancipaci v EU osamocení.

    Tak do toho Skotové, go , go , go out, , gou away.
  • Skotsko bude samostatné.!!! *3* *3*
  • I jako samostatní by stejně byli součástí EU a každý pšouch by jim musel schválit Brusel....
  • V podstatě záleží na tom kolik "separatistů" k urnám přijde. Ta mediální masáž může zapůsobit tak, že přívrženců samostatnosti, který zvednou zadek, bude víc. Ale protože se dopředu očekává těsný výsledek, zfalšovat skóre nebude složité. *7*
    Skotsko by mohlo spustit dominový efekt. Nicméně stejně k tomu dojde. Evropu čeká ekonomický propad a to se vždy začne předhazovat, kdo na koho doplácí. *3*
    Klaus řekl celkem zajímavou myšlenku:
    "Bruselu by takové rozkouskování Evropy vyhovovalo, protože rozpad mocností bude znamenat soustředění více vlivu i moci do Bruselu."
    Ale buďme v klidu, protože Brusel bude bez peněz. A kdo nemá peníze... *3*
    • .....kdo nema penize ten mu chodi za ni, .... nam je to jedno, nam je to jedno my penize nemame. *1* *1* *1*
    • EU centrální banka už od června kvantitativně uvolňuje, tedy tiskne peníze ničím nepodložené jako to dělaly USSá a vytvořily si tak trilionový dluh, ovšem EU nemá petrodolar, tedy bude mít akorát print euro, jako má print dolar i USSá, což jasně povede k pádu říše EUropské, protože to bude stav neudržitelný. Nastane změna a pak nebude už tolik záležet jak jsou státy velké. Francie a Německo si dominantní pozici udrží a odtržení Skotska od Anglie by bylo pro všechny v EU výhodou, protože je to akorát apendix USSá a Brusel také, takže velké změny v EU jsou na spadnutí a jsou žádoucí. V této podobě je EU k ničemu a USSá na tom, aby oslabily celou EU i euro zdatně pracují právě na té Ukrajině proti Rusku a i na BLízkém východě a díky bruselským j-elitům se jim to velice dobře daří. .

      Je třeba mít EU emancipovanou a ne takové ubožáčky a pohůnky jako tam jsou dnes, co akorát leští kliky ve Fasnińgtonu, nechávají se od USSá uplácet, Big Brotherem odposlouchávat a pak se před nimi plazit a nechávají se takto vydírat, o lidi v EU jim vůbec nejde, jde jen o prachy a o moc a hlavně moc pro USSá, tu jim servírují v Bruselu přímo na stříbrném tácu jako ožralý aparátčík Jelcin. Je třeba i v EU najít konečně osobnosti - osobnosti, jako je Putin, který se nebude sklánět před Bilderbergem a USSá.
  • Pouze mediální manipulace která má obalamutit Skotský lid. Skotové držím vám
    palce. Británie říká že je váš přítel ale v případě vaší samostatnosti bude blokovat
    váš vstup do EU a ponechá si tamní základnu ať chcete nebo ne.

    Tak se nechová přítel ale staromodní koloniální Britský imperialista,.
  • Rusořiťolezci by si přálí rozpad a oslabení GB? A co Ukrajina, která se osamostatnila po rozpadu ruského samoděržaví CCCP a kterou by chtěl Putler zase ovládnout?
    Skotáci zjevně dostávají rozum a dochází jim, že "osamostatnění" Skotska by jim přineslo jen problémy.

    Vypadá to, že Skotáky nabádá k "osaamostatnění se" CCCP. A když se ukazuje, že to asi nevyjde, tak agenti KGB-Gestapo na Tiscali ztrácejí nervy. *2*
    • už opravdu píšete blbosti - dochází šťáva, že
    • Ale to je nakonec jedno.
      • tečka si zase koleduje o pár facek!! *15* *2* *1* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit