Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Máňa říkala, že tuto zem zadlužili komunist, pak se ale ukázalo, že jenom rozkrást a zničit hodnoty které tu po nich zbyly, je šichta na 25 let.
    *8*
  • s podivným názvem "Česko" zrušit, založit Moravsko, všechna rozhodnutí od roku 1990 přehodnotit, ukradené znovu znárodnit A ZAČÍT OD ZAČÁTKU
    • Moravsko... *1* *1* *1* To by to dopadlo. Jedině že by se zase našel nějaký Francký kupec, Moraváci by to sami nezvládli.

      A co je to prosím "ZNÁRODNIT"? Ten termín nedává smysl.
      • podle slov tvých vlastních ideologů...CO BYLO UKRADENO, MUSÍ BÝT VRÁCENO....a jinak, ty asi moc vzdělaný nejsi, že? Protože bys neomílal ty pověry o franckém kupci nýbrž bys studoval a věděl bys že Sámo byl legitimní moravský patriarcha. Ale už dávno od tebe nečekám záblesk zdravého rozumu....za ten rok co tě na diskusích sleduji, jsem pochopil, že než čekat vzdělanost a inteligenci u tebe, dřív se žralok stane vegetariánem, tečko.....
  • a kdy zaplatí Česko svým okradeným občanům\\\\\\\\\\\\\\\\\- *8* *8* *8*
  • To je problém britů. Neuměli podnikat a teď to má stát cvakat?!?!?! *12* *16*
  • A ti "Britové" jsou cocoti nebo jak si mám vysvětlit fakt, že koupili "zajíce v pytli"? Spoléhali se snad na gentleman´s agreement , na který bych v jejich případě moc nespoléhal. Nevěděli snad, že korupční prostředí utvořené panem V.K. s jeho zločineckou suitou je nevhodné pro poctivý obchod? Anebo s touto strategií, jak nám nyní předvádějí, počítali?
  • To se mi jenom zdá.U6 si s námi vytírá,kde jaký...To máte za to,že jste cinkali a poslouchali vožralu,který lhal až se mu od huby prášilo.Když jdu něco koupit tak si to prohlédnu a když se mi to nebude zdát tak nekupuji.Připadám si jak Alenka v říši divů.Co takhle arbitráž za bombardování protektorátu?
  • Když si koupím ojetou Škodovku, kterou prodává nějaké ministerstvo (protože inovuje autopark) a pak zjistím, že ať dělám co dělám, 200km/h z ní nevytáhnu, přestože jsem to ve své blbosti očekával, mohu podle zákona taky žalovat stát a chtít finanční kompenzaci za nesplněné očekávání? Jestli ano, pak se ptám, kteří darebáci dělali takové zákony?
  • "tým právníků z ministerstva a soukromá právní kancelář"
    .
    Už konečně ti státem placení právníci-zaměstnanci něco dělají nebo jsou tam jen aby se neřeklo?

    Já jen, že dřív bývalo běžné, že se neobtěžovali vůbec a všechno řešily externí právnické firmy.
    Ovšem zaměstnaným právníkům jejich platy určitě pravidelně chodily a jistě ne malé.
    No a jelikož dřeli jako koně, tak nepochybuji o krásných ročních odměnách.
  • Jsou nějaké firmy co se po převratu nedostaly do problému?
    Veršík z minulého století ale stále platný !!!
    Krad starý Mates, krad jako straka,
    krad u bohatce, krad i u žebráka.
    Potom, nerozmýšleje se dvakrát
    dal do pokladny vše, co kdy nakrad
    a nápis zhotovil si na to:
    SOUKROMÉ VLASTNICTVÍ JE SVATO!
  • Jak je tady zvykem naši soudci za mírnou provizi prohrají arbitráž a soudy. Britské společnosti se pak zaplatí půl miliardy korun, zase z kapes daňových poplatníků.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit