Přejít na výpis diskuzí
Britské listy: Pospíšil? Největší hrobař právního státu
29.6.2012 | Lucie Hyblerová
106 příspěvků
-
Jsou lidé, kteří do ODS vstoupili v domnění, že se jedná o pravicovou stranu. Já jsem měl to štěstí, že jsem poznal Klause blíž ještě když byl předsedou OF...
-
Antiparoubku, s tím souhlasím.
-
Ódeesák nemůže být od principu "slušný člověk", protože je vinen už tím, že do spolku založeného zločincem, toho času na hradě, vstoupil a podílel se tak na rozkradení země v takzvané privatizaci a zároveň podporoval zvolení Klause na hrad, což by mělo být posuzováno jako vlastizrada
-
to je je zdani! je to stejny magor z ods jako kazdy jiny.jen chcete aby se o ods mluvilo jaci to nejso borci co tu vladnou.jsou u moci, tak si dovoluji i takove veci! ty ovcane jen cum a tleskej, bo oni na to spolehaji. maji to potvrzene z vedeckych mist....vedi jak na to. penize vrazeji do instituci, ktere jsou za nase penize proti nam.
-
Zdá se, že Kunštek se pasoval do role toho nejchytřejšího a nejpravedlivějšího, co jediný zná pravdu. Všichni chybují, snad skoro celý národ, jenom on ne. Jenom jeho pravda je ta správná.To zde již bylo. Ke svému tvrzení ale nepředložil ani jeden fakt, nad kterým by se mohl kde-kdo, kdo má aspoň 20tiletou paměť, vzpomenout. Takže je kecal, jako kolik před nim. Nemá to valnou cenu vůbec o něm uvažovat.
-
... na rozdíl od mnoha jiných českých politiků působí jako slušný člověk :))))