Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mun.go
    V Londýně budou desetitisíce lidí v sobotu demonstrovat proti drahotě. Demonstrace pořádaná odborovým svazem TUC vyzve vládu, aby uzavřela "lepší dohodu" s občany, kteří se potýkají s prudce rostoucí inflací. (Inflace dosahuje v Británii 9 procent.) Odborový svaz uvedl, že existují "otřesné" důkazy o dopadu krize na rodiny. Zaměstnanci trpí "nejdelším a nejtvrdším" snižováním výdělků v novodobé historii.

     Frances O'Gradyová, generální tajemnice strany, uvedla: "Ceny rostou, ale odměny ve správních radách se vrátily na rekordní úroveň. Každý, kdo se živí prací, si zaslouží slušný výdělek, ale britští zaměstnanci trpí nejdelším a nejtvrdším snižováním svých příjmů v novodobé historii."

    Thousands march in London over cost of living crisis

    Demonstration organised by TUC calls on government to make ‘better deal’ for people struggling to cope with soaring inflation.


  • kocourXL

    Škoda že nepřijel s nabídkou pomoci ukrajinským  uprchlíkům,že bychom mu tam nějaké poslali.

  • Podezřelá návštěva už od počátku. Interiery jako nikde před tím. Velmi neobvyklé kostýmy. Filmová produkce si dala záležet. Z kontextu všech fotografií je patrno že to celé zabralo spoustu času. Celkový dojem ovšem bezvadný. Nic se nenechalo náhodě. Včetně výběru komparzu. Zejména ten se produkci vydařil. Otázkou je věrohodnost opravdové návštěvy. Je to takové úsměvné. Naše komedianty přijímá téměř v polních podmínkách. Ostatně nic jiného nepotřebují. Nepřivezli téměř žádné dárečky. Jen plané mlácení hubou. A tady okázalost, až pohádkové palácové prostředí. Honosně vyzdobené interiéry. Je nade vší pochybnost že filmová produkce ze Spojeného království nenechala nic náhodě. Otázka je, zda takový palác se všemi interiéry je tam i v tyto dny. Nebo už jsou sádrové dekorace v kontejnerech. A na cestě zpět do studia.

  • Jak se schovat ve školce či jak zamaskovat tank u nemocnice 

  • mun.go

    Bude Zelenský vyplácet náborový příspěvek nebo zvýší gáži proškoleným?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit