Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID

    Nečlenská země EU se nás zastala

  • No, ono, když ani naše politická reprezentace není jednotná, tak je těžké někoho přesvědčit, my nejednáme jako tým - premiér - jedna verze vyšetřování, prezident - po týdnu vystoupí s tím, že jsou dvě verze vyšetřování, ministryně spravedlnosti - několik verzí vyšetřování, Hamáčkova připravovaná a neuskutečněná cesta do Ruska? Vy by jste dělal nějaké zásadní kroky kvůli státu, jehož představitelé nejednají jako tým a ani vláda není jednotná? Asi těžko, že? Prostě nejsme důvěryhodní.



  • proč ten Tomio měl tehdy tu plamennou tiskovku, že jsme v tom sami jen s Yankees?? Podle mě vyhořel nad těžkým úkolem, který tady od japonského císaře coby japonský disident dostal a měl by se vrátit do zemi původu, odpočinout a následně zachrańovat chvíli Japonce

  • Všimněte si věty "O společném vyhošťování diplomatů v solidaritě s Českem lídři nejednali". V jiném článku se píše v podstatě to samé o lídrech zemí EU. Nechtějí s námi solidárně si to rozházet s Ruskem. Je to sice od našich "spojenců" zase další takový malý "Mnichov", ale tentokrát morálně oprávněný. Vzkazují nám oficiálně jinými slovy toto "Když jste jako blbci naletěli na falešnou americkou protiruskou zpravodajskou hru a ještě ji diletantsky zpackali, tak si tu mezinárodní ostudu vy blbci vyžerte sami a nezatahujte do toho nás. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit