Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bez výstavby dostatečného množství katovských mučíren a jejich osazení co nejkrutějšími katy se v tomto přes dvacet roků budovaném kapitalistickém svinčíku,pořádek neudělá.
  • "Nyní je již na českých úřadech, aby vedly nezávislé a důkladné vyšetřování," řekl Nečas HN. A tady je jako ve všech kauzách ten problém. I kdyby angláni dodali ten nejusvědčující důkaz, tady se nic nestane, protože justiční mafie to kopne pod koberec. Hnus!!!
  • Správně má být uvedeno: Vyšetřování komplikovala liknavost českých úřadů. Těžko by si sama ČSSD sypala popel na hlavu.
  • Nemám ten pocit že se u nás něco dotáhne v této kauze až do konce.Úplatky pro politiky dělaly odhadem stovky milionů korun, a ti když jim bude hořet koudel u zadku tak něco z toho usypou justiční mafií a dopadne to podobně jako s jinými velkými kauzami kde se točíly miliardy.Například privatizace OKD za peníze převedené z OKD do Carbon Invest Koláčkem který ho prodal hned druhý den Bakalovi který přišel do česka s holým zadkem jako Kožený.Dnes jsou jmenovaní vysmátými miliardáři jen český národ díky zlodějským privatizacím a korupci se stal bezmajetným žebrákem ve své vlastní zeni a nádeníkem pro nádnárodní firmy které zizky z česka převádějí do daňových rájů. *12*
  • Po tvé intervenci svazáčku? *1* Ty jsi ale silák. Něco ti povím. Kdyby si Cameron usmyslel tak si s tebou vytře pr.el teď. *1* To je úžasný....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit