Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Johnson ztělesňuje nebojácný a jasný postoj UK k brexitu. Johnson zjevně nehodlá poníženě ukecávat eurohujery k nějakému milostivému pardonu nebo k úlevám. Johnson by byl důstojný, respektovaný a rovnocenný partner pro špičky EU. Arogantní šéfové typu Junckera musí počítat s tím, že Johnson nebude před nimi servilně ohýbat hřbet. Johnson se neponíží nějakým dolézáním...
  • Tak se ukázalo že v Británii se Demokracie nenosí. Mayová se snažila respektovat vůli lidí vyjádřenou v Referendu ale totalitní klika tomu zabránila. 

    • Ono by to chtělo zeptat se Britů kdo a proč hlasoval pro brexit. Byli to převážně lidé z venkova, kteří ani pořádně nevědí co je to EU a stále žijí v dávno překonaných představách "splendid isolation" a báli se, že by se k nim mohli stěhovat cizinci. Zkrátka ovce.

      • Řekl bych že je každému kulové po tom co a proč si zvolili. Byli to svobodní svéprávní lidé a měli plné právo si zvolit co a jak chtějí. Ať byla jejich volba jakákoli. Kdo jsi ty nebo tvoji nadřízení že byste chtěli diktovat a určovat druhým jak mají "správně dle vás" myslet? Strká snad někdo nos tobě do života aby ti určoval co a jak máš dělat? Montuje se nějaký tvůj soused do tvého života? Kde berete vy samozvanci tu aroganci diktovat druhým své představy? A jak vůbec víte že ty vaše představy jsou lepší než to co si ti lidé svobodně sami vyberou? Budete snad vy platit jejich účty a nést následky jejich rozhodnutí? Kde je ta vaše proklamovaná demokracie? Čím se lišíte od Komunistů a jejich diktátorských manýrů?

  • Ti brexitáři zapomněli, že dnes je 21.století a že už nejsou ve středověku, kdy si mohli hrát na svou "splendid isolation". Zatím to stálo Mayovou koryto. A pokud ten brexit udělají, tak spláčou na výdělkem, z Great Britain (Velká Britanie) se stane Small Britain (Malá Britanie). 

    • KIMCID

      Co je tobě do Británie?

  • Předpokládám, že Johnson v otázce brexitu zaujme vůči vedení EU tvrdší přístup, že nebude opatrně našlapávat po špičkách kolem EU-gaunerů, aby je nerozčílil. Islamofilní T. Mayová byla při vyjednávání podmínek pro brexit příliš drahošovsky korektní, tedy mj. i málo průrazná, málo důsledná. Ona si snad ani nepřála uskutečnění brexitu.
    • axell1990

      No tak slabší postoj než měla T. May snad už ani zaujmout nejde, skoro bych si ji dovolil nazvat kolaborantkou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit