Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID

    Tady je vidět, jak je demokracie bezzubá. Proběhlo referendum, sice nezávazné, ale u poslanců má toto hlasování-hlas voličů-váhu jako kilo vzduchu. Nezáleží na tom, že vás byla nadpoloviční většina, což je mimochodem princip demokracie, ale záleží na tom, co se líbí nám, nadlidem. Nadlidi o demokracii jenom kecají.

  • Je to Spojeného království Velké Britanie a Severního Irska celkem privátní věc.

    A všech ostatních - nejen zde v diskusi - zbytečná starost!

  • Arogane moci v přímém přenosu. Většina lidí chce to či ono ale šmelinářská menšina dělá obstrukce aby se to nerealizovalo. Stejná pakáž jako v ČR.

  • o 28 pitomců...


  • Ale nikdy nezapomeneme.Příčinou rozporu EU a Britanie byly vyžírky v gumových člunech.Vyžírky které nebyla schopna EU ukočírovat.Tady je třeba obrátit hněv.

  • Melčákovsko-eurohujerské prodejné duše poslanců podrazily Johnsonovi nohy. Johnson ztrácí rovnováhu a snaží se zachytit, třeba i některých úskalí, která mohou přinést další velké problémy.
  • Takova typicka kolebka te Demogragyje v praxi. Pulka hot , druha cehy. K zadnemu exitu nakonec nedojde , vysumi to do ztracena. 

    Typicky dukaz ze to rozhodovani lidu take neni zadny zazrak. Anglie byl pojem snad v 18 19 stoleti. Prumyslove revoluce , zasadni vynalezy , hodne slo tam tudy a je to neodmyslitelne. Ted uz je to je prd v lucerne na dne morskem. Casy se meni. 

    Taky klasicky priklad stejne Demogracyje k videni a zaziti na vlastni kuzi , aby se nemuselo zadat o vyjezdni dolozky a viza, tak  z CZ. Ty volby ceskeho prezidenta , to neco jakoby pry nejaky premier , lamava sesky mlufici ... Taky neco nejak pry rozhodlo nejak v nejakych snad volbach ...Svobodne udajne.  Sice na treba tady tech internertech se k tomu nekdo prizna , ze to volil , ale na verejnosti uz to tak horky neni. 

    Nejaky osviceny monarcha by se jeste nekde nevyskrabl ? Treba uz po zaruce ?? 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit