Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen mu dejte peníze on to zase ten ožrala prochlastá.
  • Jen by mně zajímalo, kam se podělo oněch 22milionů dotací , které Polívka bez problémů dostal od vlády a kdo je bude vracet.To těch Rathovo 7 byla třetina a jaký to byl panečku humbuk.Inu Polívka je sice místo na víně, na mizině, ale Batoška a spol. ho přeci nedají!Máme demokracii, ale pouze pro vyvolené, i když jsou to eminentní ochlastové,Inu v minulé vládě měl Bolek zářný příklad!
  • Tak lezl bezhlavě pravičákům do zádele,až mu pomohli k bankrotu.Čiň čertu dobře,peklem se ti odmění.
  • Kdo chce kam, pomohl si sám. Jeho "humor" je možná dobrý pro přiblblý dav, jako alkoholik je vyhlášený. Kdo by se pak divil, že dopadla, jak dopadl. Žádný strom neroste do nebe... natož přiožralý.
  • Polívka je dle mého názoru skvělý umělec, jakých tu máme čím dál méně.
    Bohužel je asi trochu horší podnikatel.
    Taky mám ale dojem, že ty dotace z EU nejsou tak úplně košér. Člověka to navnadí do akce, protože je to nesmírně lákavé, ale když se pak nezadaří, tak je v háji.
    I tak mu držím palce, ať se z toho srabu brzo vykřeše.


    *3*
  • Až vstoupí k zemanovcům, jako zasloužilý ožralec - bude zachráněn a rehabilitován.
    Teprve teď přináší komunizmus své zvrhlé a prznitelské plody na přírodě i na lidech - a ještě pár generací bude. Diskuze malomocných socek to jenom potvrzují. Nostalgicky opěvují komunizmus a zapomínají, že tehdy ještě dožívala předkomunistická výchova a morálka – komunisty nazývaná „přežitky kapitalizmu“. Dnes nemáme žádný civilizovaný kapitalizmus – ale bolševickou otevřenou kleptokracii a partajokracii.
    Rakovinový nádor předlistopadové KSČ metastázoval do postkomunistických falešných a bezduchých oposmluvních prognosťáckých partají a partajiček (ODS, ČSSD, KSČM, VV, ANO, SPOZ atd.), které vůči totalitou postiženým voličům nadále uplatňují tradiční "vedoucí úlohu strany" - jen ve zdánlivě pestřejší podobě. Rakovina zhoubného, kainovsky loupeživého kolektivizmu se sama od sebe nevyléčí a vnější zásah může přijít paradoxně jedině z Ruska - přesunem čecháčkostánu za Ural a osídlením kotliny Novými Rusy nebo z Ruska a Německa vypuzenými muslimy. Tedy z deště pod okap.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • Polívka je svérázný komediant, měl se držet svého kopyta. *12* *16* *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit