Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • CHACHACHA tose povedlo! Juzci si mysleli, že když budou extra vzorově podlézat do Kyjeva, tak jim v EU všechno projde.A neprošlo.A to už třeba předvedli neuvěřitelnou horlivost v obětování svých vojáčků do cizí války.Leští nyní stíhačky které míní vyslat kyjevskému.A na to - z Bruselu přichází zaťatá pěst.Jo hoši za blbost a vlezlost se platí. Naše vlezlost byla oceněna ze Strakovky.Cena se jmenuje "úsporný balíček".

  • mun.go

    House Un-American Activities CommitteeVýbor pro neamerickou činnost

    Výbor pro neamerickou činnost - přesněji "Sněmovní výbor pro neamerickou činnost ",(anglicky House Un-American Activities Committee, zkratka HUAC či HCUA) byl zvláštní vyšetřovací výbor Sněmovny reprezentantů USA, který působil v letech 1938–1975.

    Protikomunistické vyšetřování výboru bývá mnohdy zaměňováno s antikomunistickou činností senátora Josepha McCarthyho, který neměl na práci výboru přímý vliv. McCarthy byl předsedou stálého podvýboru pro vyšetřování.

  • Nejhorší diktatura v dějinách lidstva. Kam se hrabe Hitler,Stalin a další vůdci. Okamžitě zrušit diktát EP aEU. Jsme jenom loutky. Končí osobnost každého z nás.

  • Poláci s brzo nase.ou a pošlou celou EU do zadele

    • goyim

      Klidně. Z Polska nikdy nepřišlo nic dobrého a do Polska taky ne.

  • Brusel, Brusel a navždy Brusel. Pořád se do něčeho a někoho vtírá. Jednou je to Maďarsko, teď Polsko, jindy Česko a tak pořád dokola. Celá tato EU vede ke konci evropského spolužití a korunu tomu dodal konflikt na východě. Vy kdo znáte film Šílený Max tak jsme teď na konci 1.dílů v přímém přenosu.

  • Diwa

    Já pořád po těch letech nechápu, jaký má EU úkol a k čemu vlastně tato organizace je ! Oni chtějí aby měl každý stejný názor, aby každý stát měl všechno stejné a aby všichni lidé měli stejné myšlení !!! Pryč od toho !

    • mun.go

      Nemusí mít všichni úplně stejný názor. Ale musí mít ten správný a schválený názor a nesmí také používat neschválené výrobky. Viz třeba

      EU zvažuje povinný zákaz technologií Huawei a dalších firem v 5G sítích

      Evropská komise (EK) není spokojená s tím, že řada členských států ještě
      neomezila technologie tzv. rizikových dodavatelů v mobilních 5G sítích.
      Podle eurokomisaře Thierryho Bretona to ohrožuje kolektivní bezpečnost EU. Komise proto zvažuje zavedení celoevropského zákazu vysoce rizikových dodavatelů, napsal deník Financial Times.

    • Podepisuji. J.K.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit