Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milacekpublika

    Haha, já brýle taky nepotřebuji, protože jsem objevil kontaktní čočky barevné dioptrické. Za mě super věc a ještě si můžu měnit barvu očí podle toho, jakou mám zrovna náladu. Jasně, je to trochu výstřední, ale furt pryč je tam ten základ – jsou to běžné kontaktní čočky, akorát máte trochu jinou barvu očí. :) Za mě fajn doplněk pro trochu více extravagantnější lidi. ;-) 

  • No nevím, zda já už brýle žádné protřebovat nebudu, ale myslím si, že brýle bude potřebovat snad každý, dokud se prostě nevymyslí nějaký revoluční nástroj, jako jsou třeba kontaktní čočky. Do té doby si myslím, že veškeré alternativy budou jen levné náhražky, které nic nového nepřináší, takže tak :-) Přeji hezký den a mějte se moc hezky.

    • Já teda kontaktní čočky občas nosím, ale spíš se jim snažím vyhnout. Brýle mi jsou prostě příjemnější. U kontaktních čoček jsem si nikdy nezvykla na to nasazování. Navíc brýle se dají brát i jako takový módní doplněk. Tedy alespoň já je tak beru. Ty, co mám já vypadají skvěle a příjemně se i nosí. Mám je z té nejlepší optiky v Praze.

  • Drahoš bez brýlí je jako ryba bez vody. Bez brýlí si nedovedu Drahoše představit. Někteří potřebují brýle k vylepšení své image, k posílení sebevědomí atd. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit