Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prosím opravte si: Lenin, zaujal šesté místo!
    http://www.irucz.ru/cz/zpravy/1-/114000000000-ruska-federace/114001000000-centralni-fo/114001609100-moskva-hlmesto/405-historie/15732-vitezem-souteze-o-nejvetsi-osobnost-ruskych-dejin-je-alexandr-nevsky/
    • Komunisté oblbovali komunistickým rájem.Ty oblbuješ rájem Božím.Takže jsi stejná sebranka.Zla přes církve bylo ve světě naděláno mnohem víc,než nadělali komunisté.
  • Páni diskutéři, mám vážné obavy, že "gottwaldovská" soudružka Dagmar Butnikošarovská, má pravdu, oni se vrátí! "Lodička" socialismu byla plná děr, a proto uvízla před více jak 20 lety na "mělčině" a nemohla pokračovat k "vítězným zítřkům", avšak neztroskotala! V myslích mnoha straníků plane stále "rudý oheň". Nezapomeňte, že r.2008 Josef Stalin (masový vrah) zaujal třetí významné místo v soutěži o největší osobnost ruských dějin, a Lenin zaujal třetí místo! www.irucz.ru/cz/zpravy/ (Soudruzi svoji lodičku opravují a "vylepšují" podle čínského vzoru). Opustili mnohé poučky Marxe, Engelse a Lenina. Ponechali si z nich pouze tu "vedoucí úlohu", a "na věčné časy", aby svoji lodičku v příhodný čas opět vypustili na hluboké vody politiky s "nadějným" a podvodným nápisem "SPASITEL SVĚTA!"
    Dovolím se tvrdit, nebudeme-li spravedlivější a lepší jich, vše nasvědčuje tomu, že kyvadlo dějin se vychýlí opět do levé krajní polohy. Oni dobře znají poučku: "akce budí reakci". - Ani další sociální a krvavá revoluce však nemůže přinést spravedlnost a mír, na to žádná revoluce nemá! Vážení a milí, což opravdu nevíte, že Spravedlnost a Mír může přinést jenom Ten, kdo nás lidi neskonale miluje a převyšuje? Což jste zapomněli, že naši otcové a praotcové žili mnohem spokojeněji, protože uvěřili Někomu, kdo tento svět stvořil a přímočaře kráčí k vytčenému cíli, navzdory vzpouře člověka?
  • Obdivuji Váš optimismus, ale musím Vás upozornit na to, že se jedná o utopii. Musíte si uvědomit, že jsme členy EU a NATO a ti nikdy nedovolí, aby někde mohli komunisti být ve vládě. To by se vždy nějaký důvod pro zásah našel. Konečně, když to mohl Brežněv, proč by to nemohl Obama s Merkelovou a Sarkozym. Jen aby to neskončilo humanitárním bombardováním, jako v Jugoslavii, nebo dnes v Libyii. Irák neuvádím, protože tam měli zbraně hromadného ničení a v Afghanistánu byl Usáma. Ale uvidíme, jak zatočí se Sýrií, která se jim (Israeli) nechce dlouho podřídit. Proto tam taky poslali žoldnéře, aby vyvolali "povstání"
    • EU je prakticky před rozpadem a NATO pak bude čekat to samé.Obojí zemím,které do uvedeného vlezly přináší,se zpožděním,jenom bídu.Vzhledem k jakým potížím dochází v USA a též v Západních zemích,bude mít každý svých starostí dost a na dělání světového četníka nebudou finance.Spíše se země bývalého SSSR budou snažit dostat pod ochraná křídla Ruska.Německo bude asi první zemí,které dojde,že je pro ně lepší navázat silné ekonomické vztahy s Ruskem a celou EU " pustit k vodě."
  • probiha ANO,je už 5 minut po dvanácté.Stát rozkraden a zadlužen.
  • Proboha jen to ne. Na vládě se už dostatčně podílejí jejich bejvalí odpadlí kolegové a vidíme, jak to dopadá. A s nima by to byla jen kosmetická úprava k ničemu. Pokud mají něco změnit, tak jen podle toho jejich učení a z gruntu. Jinak je to sešrotuje jako všechny ostatní.
    • Ty musiš být pořádný darebák,že takto oblbuje národ.Nejvíce se na zbídačení této země podíleli dva poslední prezidenti.Ani jeden nebyl komunista.Za komunistů existovalo docela početné stádo těch,kteří sice v KSČ nebyli ,ale komunistům dělali,to co jim na očích viděli.Za to byli odměňováni menšímy korýtky.Takže se jim za komunistů špatně nežilo.Mnohdy to byl větší dobytek,než ti s rudou knížkou.Právě,že nebyli členy KSČ jim po údajné revoluci umožnilo urychleně obsadit i nejvyšší posty a začít tuto zemi rozkrádat a pro sebe hrabat.Kdyby Klaus před údajnou revolucí toho řekl proti komunistům jen desetinu,co říkal po údajné revoluci,tak v době revolučního kvasu ,místo řečnění na tribuně,dýchal cezený vzduch na Pankráci.A nemohl by pak národu vnutit svoji přihlouplou ekonomickou teorii,na kterou budou doplácet ještě další generace.Aby komunisté své oponenty,za státní peníze,posílali studovat do Anglie,tak tací dobráci komunisté nebyli.Ti své odpůrce posílali k soudu.A soud si musel odpůrce komunistického režimu,ještě uhradit sám.To vím ze své vlastní praxe.Tak nedělej z lidí voly.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit