Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak se tady dozvídám o míru, ale nějak nám ten soudruh Pabst zapomněl, kdo tady vedl svaté války.  Dělali ti flanďáci něco pro svoji obživu jiného, než ostatní okrádali? Oni přece financovali a stavěli ze svého kostely a katedrály. 

  • "Z Ruska nepošlo nikdy nic dobrého, jen samá reakce, zpátečnictví."

    To se tvrdilo už před dvěma sty lety.

    • Marcelskrc

      Nudně se opakuješ.No něco se tvrdilo a přitom zlo přichází vždy pro nás Čechy ze západu.A vždy přineslo pro nás víc obětí než to z východu.

  • Zatím slyšíme o úplném opaku: Rusko, kdysi "Sovětský svaz-mírová hráz" při každé příležitosti, která se jaksi nelíbí, vyhrožuje zbraněmi... Už by v nás ten komunismus mohl konečně vyhasnout, abychom poznali, kde se nachází říše zla.

    • Marcelskrc

      Podle médií stále straší jen Nato Ruskem?

    • Svatá pravda vo tom zlým Rusku. Říkaj to i v českoňský sr..čk..vizi a v tv ZNOVA a RÝMA. A ti to muší vědět. 😯Co je v televizi, to je daný. Vona teda zrovna televize za bolševika lhala jak když tiskne, ale týden po sametu dostali záchvat svědomí a teď nezalžou ani za zlatý vánoční prasátko. Máme veliký štěstí, že naše média jsou konečně "nezávislá, pravdomluvná a objektivní" bez ohledu na současný režim. 😉 Když například USA řeknou že Rusko chce prý zabrat Evropu (sice nevím co by z toho mělo kromě starostí s tím zadluženým polorozpadlým chaotickým spolkem) tak třeba zrovna CNN RÝMA si postaví hlavu a natruc tvrzením USA tu bajku Tisíc a jedné noci umocní  tím že Ruské vojsko už parkuje techniku na Václaváku. Říká se tomu "zpravodajství".....😀

      • Ach Bože...............

        • ANO. Jest to s podivem, ale někteří duchem slabší jedinci těmto TV žvástům věří,.....😉

    • r


  • Toto poselství  je jistě míněno na americkou rozpínavot a válčení po celém světě. 

    Z USA nepošlo nikdy nic dobrého.

    • Proto se do USA snaží dostat miliony lidí, protože to tam stojí za starou bačkoru. Takovýhle moudro může napsat jen primitivní rudej blb. Prostuduj si dějiny Ruska, za posledních pár set let a zjistíš, že celá ruská říše byla jeden velkostatek. Všechno co mají dnes, ukradli a okupovali. A teď mě napiš, koho okupují USA. Neměl by ses nechat očkovat ani americkou vakcinou, rudým blbům by měl stačit Sputnik.

      • JE TO TAK. Indiáni řekli Emerycké vládě a jejímu vojsku MY NIC NECHCEME, VŠECHNO VÁM RÁDI DÁME A ODEJDEME SAMI DOBROVOLNĚ DO REZERVACÍ. A NA ZNÁMKU DOBRÉ VŮLE  ZDECIMUJEME SVŮJ NĚKOLIKAMILIONOVÝ POČET NA POUHÉ PROMILE."

        A stejně uvažovali Afgánci Iráčané Syřané Libyjci, Srbové, Vietnamci když volali "PŘIJĎ HODNÁ MÍRUMILOVNÁ AMERIKO VYVRAŽDI STATISÍCE NAŠICH LIDÍ ROZBIJ NÁŠ MAJETEK A STRUKTURU, UKRADNI NAŠE ZDROJE" a hodní Američané s těžkým srdcem a po dlouhém přemlouvání udělali to, oč je tyto země úpěnlivě prosily.......a co se týká Nacistů, to je kapitola sama pro sebe....jó hodná Emeryka a zlý okolní svět který jí ubližuje.....😀

  • Papež připomněl utrpení lidí v konfliktních oblastech a požádal boha, aby „zabránil novému dlouhodobému konfliktu“ na Ukrajině, u jejíž východní hranice soustřeďuje Rusko početné ozbrojené jednotky.

    -------------------------------------------------------------------------------------------------

    No to bude dost těžké, vzhledem k tomu, že North Atlantic Terorist Organization chystá na hranicích Ruska útočné rakety. Vzpomeňme na začátek šedesátých let jak USA hystericky vřeštěly když v podobné situaci instalovali Sověti rakety na Kubu. Tenkrát měl Svět štěstí, že v čele USA stál moudrý osvícený prezident Kennedy, který byl vstřícný jednání. Také proto ho ch..tra z DEEP STATE skrze své pohůnky z CIA popravila. Dnes žádná taková osobnost v čele USA bohužel není. A s hlupáky a teroristy roztahujícími se po světě jak rakovina je velmi velmi těžká domluva. A Rusko už pochopilo, že s imbecily se rozumně jednat nedá.

    Mimochodem který "bůh" s malými písmeny má jako zabránit tomu konfliktu? Snad Goauldi z Washingtonu? Nebo snad jejich nadřízení Drakoniáni? Pokud by to měl být ten Nejvyšší ve Vesmíru, neměl by to být když už aspoň BŮH s velkými písmeny? Jen tahleta prostá drobnost o "kvalitě" informátorů a žadatelů dost vypovídá.....😉

    • Marcelskrc

      V čem byl JFK vstřícný? vždyť to byl on kdo začal první vyhrožovat jaderným útokem.

      • Jako prezident USA musel situaci řešit, když na něj tlačila generalita vybičovaná nadšením pro jadernou válku. Ale Kennedy se zoufale snažil konfliktu vyhnout. Při jednání se Sověty svolil se stažením raket NATO z Turecka. Kennedy chtěl se Sověty spolupracovat na odhalení mimozemské přítomnosti ve světě a snažil se odříznout bankéře FEDu od americké ekonomiky. Pro tohle všechno ho zavraždili. 

  • Multi-kulti proislámský komouš papežem. Svět se v ..... obrací.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit