Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ostapkotab
    k#ndářová z5 ke korytu,jak jinak *12* *12* *16*
  • Ještě to bude chvíli trvat než se napraví na všech ministerstvech a ve správních radách firem následky jednání a zvůle "odborníků" zemanovců našeho vypitého pana nejvyššího.
    Svorně tady bečíte jak je třeba zabraňovat mrhání státními penězy a takovýto otevřený, pololegální útok na státní kasu, jaký předvádí zemanovci, vás nechává v klidu. No, přece ostuda s dvěma policejními prezidenty, rozhozené Národní divadlo nebo akce "jdeme na ruku stavitelům D47 a proto je nutné se zbavit oponentů" nemůže důvěru plebsu v chování našeho nejvyššího a jeho kliky nijak zviklat.
  • Tak nevím, ale připadá mi to, že přes všechny proklamace se pojede ve starých kolejích. Můj názor.
  • Pánové ve vedení ŘSD, pozor na tuhle dámu a na svoje kuří oka. Na pár už jich šlápla, proto byla odejita.
  • My to z té začouzené, smogem sužované a černé jak uhel Ostravy vidíme asi tak, že ten Kočica mi připomíná pravičácké zmrdy a mamlasy z OKD. Větší hajzly než voliče ODS a TOP-09 jsme v životě nepotkal. Pokud se nepletu, tak to tomu ředitelovi z celého srdce přeji (nakradeno už má asi dost). Náš štajgr vždycky říkal: pravičáka poznáš už podle ksichtu, bo to jsou křiváci a pán Búh je takto poznamenal, aby ochránil alespoň pár obyčejných lidí...
    • Zapoměl jsi dodat, že váš štajgr měl pět tříd základky a po šichtě zasedal ve výboru stranické buňky KSČ rubaňoveho kolektivu jedouciho na rekord a jeho fotka s rudu zastavu visela na nastěnce před kupelu.
    • Vítej chachare, už jsem na Tvoje příspěvky chvíli nenarazila a docela jsi mi chyběl. Jasně, že máš zase pravdu a dobře je, že pamatuješ též na štajgra, ten má pravdu dycky. Tím příspěvkem Tě zdraví vnučka horníka z Vítkovic, kterého nikdy nepoznala (zemřel dřív něž se narodila). Na ja, už enem Ty víš, jak se tu žije.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit