Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Velice správně, někde ještě funguje zdravý selský rozum. Jen houšť ! Ten druhý pivovar v ČB (měšťanský, který je starší), co měl taktéž ty původní ochranné známky (Budweiser atd.), už o ně dle mého zjištění přišel. Asi ho "amerikáni" nějak vytlačili, koupili nebo co. Nevíte něco bližšího o této věci - tohle pivo jsem si dost často kupoval ?
  • Chybou bylo, že Zeman místo Šloufa neměl doc. Čubu, Dnes bychom určitě nebyli rozprodaní a tím i rozkradení, protože všichni z toho měli velkou domů a my pak velký dluh. . Makroekonomičtí diletanti v čele s tandemem Klaus-Zeman, kteří nikdy nic neřídili kromě auta, kola nebo tříkolky tuto zemi doslova dobřídili. Všechno státní a družstevní podle jejich mdlého rozumu od ďábla bylo a nikdy by neprosperovalo a tak se prodávalo. Jednu zatou slepici za druhou , dokonce i diamantové mezi nimi byly. A tak jsme pod vedením těchto blbů prodali Škodovku, bez možnosti si v ní ponechat podíl proi nás. Tedy firmu českou státní jsme privatizovali do VW,který je státní firmou německou, protože majoritu v tomto podniku drží německý stát. Babiš sám má půjčku v Německu , jak říkal nejlepší s nejlepším úrokem a službami k tomu a světe div se , není to banka soukromá, ale státní, myslím, že říkal název - IKB. Ukázka české blbosti, u našich "skvělých makroekonomů monetaristů i keynesiánů, která se až nebes dotýká a dnes se nacházíme, díky těmto "vědátorům" co nahrávali zahraniční konkurenci na náš účet, mezi dvěma polokoulemi sedací plochy. Díky , makroekonomičtí diletanti a fanatici bez mozku.
  • Je potřeba americkej Budweiser koupit a nechat ho zbourat a bude pokoj! *2* *2* *2* *2*
  • Naše téměř poslední zlatá slepice, co všichni zloději co tu vládli zatím nestačili podříznout a sami sežrat. Měli bychom si zopakovat Zemanovy hloupé makroekonomické, prognostické žvásty,že stát nemá vlastnit ani pivovary ani vodovody, prostě nic. Tak dnes díky tomuto pomatenci, který si hrál na makroekonoma keynesiána a prognostika v jedné osobě nevlastníme téměř nic, až na ten Budvar,který se zázrakem zatím vždy ubránil a jede dobře, ovšem vlastníme astromický dluh cca 2 biliony. Nyní o něco menší , ovšem nikdo neví na jak dlouho. A nedávno se Zeman vyjádřil proti privatizaci Budvaru, zřejmě díky poradci doc. Čubovi, který na rozdíl od něho má všech 5 pohromadě a je skutečným ekonomem, ne šarlatánem, který si akorát na ekonoma hrál, jako všichni prognostici v čele s gigazlodějem Klausem.
    • Pokud vím, tak hloupé makroekonomické, prognostické žvásty, že stát nemá vlastnit ani pivovary ani vodovody, prostě nic jsem slyšel kdysi od Klause a později od dalšího krypla z ODS Petra Bendla, který chtěl Budějovický Budvar "prodat" dokonce přímo Americkému Budweiseru.
      • Je mi líto, tyto žvásty kecal Zeman a dokonce ještě po svém zvolení na Hrad, což je nedávno. . Je to na internetu.
  • Za komunistů by si nikdo nedovolil nás zažalovat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit