Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak jestli Bulhaři objevili něco takového, tak já jsem zase pro změnu objevil něco také. Já jsem na své stará kolena začal opět rybařit a velice si to užívám. Sice to není teda moc výdělečné (krom občasné večeře či oběda), ale zas na druhou stranu to místo peněz dodává docela dobře endorfin :-) Jen si představte, že máte nový vlasec na kapry a taháte toho největšího kapra, kterého jste kdy chytli nebo viděli :-)

  • Z celého článku je nejzajímavější ta poslední věta. Může to být fakt relax ( byť by na revma zaděláno jak někdo dříve napsal ) Může v Bulharsku rýžovat i občan EU ?? To mi tam chybí. Je to škoda. Možná že by to byl hezký výlet. Něco jako s Jakubem v přírodě - myslím. Kdepak u nás najdete 300 metrů potoka aniž by u něho nestála nějaká hacienda......
  • Hmm.Zajímalo by mne,kde vzal autor informaci,že cena zlata od r.2011 klesá?Stáčí se podívat na strmě stoupající křivku.....
    • No nevím kde jsi vzal tu stoupající křivku, ale zato bych věděl kde najdeš tu klesající. Zadej si do grafu poslední 3 roky... Uvidíš.
      Stoupající ceny komodit jsou jen zbožným přáním těžařů a rozvojových států. Je to konec konců jejich živobytí. Od roku 2011 padaj všechny suroviny které v roce 2008 zažily boom díky krizi. Téhdy v nich miliardáři topili své prachy, aby o ně nepřišli v akciích ruzných bankrotujících podniků.

      kurzy.cz/komodity/zlato-graf-vyvoje-ceny/nr_index.asp?A=5&idk=87&od=9.11.2012&curr=USD&default_curr=USD&unit=&lg=1
  • Koupil jsem od Bulharského migranta, co opruzuje v Německu, přes ebay elektromobil, na fotkách to bylo nafocené pouze zepředu, zezadu a levá strana. Po předání vyšlo najevo, že je to z pravé strany nabourané. Dohodli jsme se s prodejcem, že dá 300 Eur slevu za zamlčený stav koupené věci. Ovšem, na straně Bulhara to bylo pouze v rovině slibů, k plnění se nemá. Z mé strany má zablokované uvolnění peněz z účtu, tak že sem oblažován dalšími sliby, ale tam už s Bulharem nehraju. Dokud nebudou slíbené peníze na mém účtu, nedám souhlas s uvolněním peněz k výplatě. Shrnuto a podtrženo, Bulharům se v kšaftech, vyhněte obloukem, jsou to podvodníci.
  • Zaručený postup, jak získat tak akorát pořádné revma...
  • gutt

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit