Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ach pejsku....máš pravdu, že tomu nerozumíš, což potvrzuješ tím, že semeleš všechno dohromady..herce, čest, spáče, Zemana, Kalouska....a v konečné kantátě své asi kádrovácké tuposti už do ND dosazuješ "svoje kvalitní herce"... zřejmě, kteří by ti líbali řiť, aby se tam dostali??...přesně v duchu balvínovské arogance a ignoranství...kdy jsi byl naposled v ND a co by se ti líbilo, aby ti to zahráli? Stryptíz, Shakespeara, nebo ruské častušky?
    Lituji, ale silně mi připomínáš jednoho blba-nádražáka z doby normalizace, který chtěl dělat do kultůry a jako politický kádr pak ovládal celou pražskou kultůru a cenzuroval si umělce, jako pimprlata...silně mi ho připomínáš...pejsku, koho, čeho,čí??...dle mého názoru...
  • Co komunista, to blb!!!
  • Já bych to zkrátil: jděte do prd.le.
  • A poslední je přání, aby odešel sám
  • Pana Zemana volilo 80 procent voličů, a byla to dobrá volba.. *14* *14*
  • Tomu asi nerozumím. On přijde 01.08.2013 do práce a usedne do křesla ředitele. Když premiér uvádí ministry do funkce tak ministr počká a nejde si rovnou sednout do křesla a počká třeba i 2 dny než je uveden do funkce. Byl vůbec ten Burián uveden do funkce ? Jinak mi připadá že ti herci jsou naštvaní že volby prezidenta vyhrál pan Zeman a ne ten jejich sedmispáč a předseda strany dutých hlav TOP 09 Karel Schwarzenberg s tím hulvátem Kalouskem. Páni herci dříve to byla pro umělce čest hrát v Národním divadle vy asi tu čest nemáte. Jinak je plno kvalitních herců pro které by byla čest tam hrát.
  • Konečně s ND někdo, i když nešťastně, zahýbal. Z této instituci se začala formovat nedotknutelná instituce povýšená nad zřizovatele. Různé rady, komise a další poradní orgány se měly stát tím, že MK ČR by dostali do pozice dodavatele pouze finančních prosředků pro tzv.špičkové umělce pod taktovkou p. Donutila. Připravoval
    se systém naprosté nezávislosti /kromě finanční/ na nikom. ND si chtělo žít svým životem. Nemáte představu kolik tzv.umělců, podůmělců a podpodumělců a dalších externích vysavačů peněz je ukrytých v této instituci na které se vynakládají milionové částky ročně. Co je p. Krajčo za extra úmělce, který je členem ND. Tzv. umělců tohoto typu jsou plné ulice. Stávající ředtel, který se tam dostal za záhadných podmínek a způsobem provedeným ministryní kultury p. Hanákové, je výsměchem, fraškou a její absolutní neschopnosti. Mne je jedno, kdo je ministerm kultury, ale nikdy by nedopustil, aby si podřízená organizace a její zaměstanci kladli podmínky a chtěli rozhodovat o věcech, do kterých jim vůbec nic není.
    Průměrně asi 4 krát do roka navštěvuji divadelná představení ND. Každému se líbí něco jiného. I mne se všechno nelíbí.Je to moje věc a můj osobní výběr. Takže nemohu na nikoho nadávat.
    ND v současnosti je obrovský kolos, který zvládnout je téměř nadlidský úkol. K tomu ještě přistupují osobní ambice jednotlivých herců a jejich nepřiměřené finanční požadavky.
    Na tak malou zemi jako je ČR a díky snižujícími se finančních možnosti občanů, si myslím, že bude nutné vše přehodnotit a následně udělat rázná opatření. Horníků na Ostravsku se také nikdo neptá, že se výrazně snížila cena uhlí a souvisejících produktů. Propustí je z práce a není o čem ani s kým diskutovat. Herci, zpěváci a jim podobní nejsou žádní nadlidi. Jsou součástí této země a této společnosti. Nevidím žádný důvod aby ND mělo jakékoli privilegia. Kdo tam nechce pracovat, ať se zaměstaná jinde. Každý má svobodnou vůli. Kladení si podmínek je už dávno za námi. Jestli nezačne divadelní sezona, nic se nestane. Ušetří se naše peníze. Připomínámi to stávku taxikářů. Taky se nic nestalo a nikdo nic nepocítil.
    Pan ředitel by si taky měl uvědomit, že poskytování rozhovoru pro BBC ve kterém se vyjadřoval o naší republice ne lichotivě je víc něž podivné. Když se mu tady nelíbí, ať se přestěhuje do Anglie. Určitě na něho nečekají.
  • Ukázkovej mamonář Fischer dostal od Zemana dokonce vládní korýtko.
    Soudruh Fischer věděl proč před 2 kolem zapřel knížete a přešel na
    Zemanovu stranu. Nyní dostal odměnu a platí to jako vždy občané.
  • Pane ne-řediteli, když chcete politicky vydírat, tak se dejte na politiku. Tam by jste asi neměl takové koryto. Uvědomte si, že jste placeni z našich peněz. Pak jsem zásadně proti těmto pseudoumělcům, kteří nehrají pro lidi tohoto státu ( oni totiž na to Vaše divadlo nemají ), ale hrají kvůli mamonu. Vy jste tu kvůli lidem a ne lidi kvůli vám.
  • Text Vašeho příspěvku *14*
  • Opravuji soudruha Berta který po celonočním mejdanu teda práci na hradě
    dostal Miloušovu virozu. Soudruha Zemana volilo 8 pamatených jedinců
    Jedná se o sektu SPOZ. Její členové o sobě hovoří jako o apoštolech
    nového Ježíše Krista. *2* *2* *2*
  • Tobě bude muset tvoje máti také pěkně nafackovat. Pak tě přejde chuť na
    lhaní a kradení nicků hradní podržtaško. *2* *2*
  • Pana Zemana volilo 80 procent voličů, a byla to dobrá volba!! *14*
  • To je opravdu drzost, ještě si klade podmínky, měl by pracovat manuálně a roupy by ho přešly!
  • Nemohu posoudit, jak to chodilo dříve, ale pravopis je stejný. V 1,5 řádku 6 pravopisných chyb. Ostuda, "komunisto"!
  • Lex Schwarzenberg byl přijat ještě za presidenta Beneše před r.1948, tak do toho netahej komunisty.Ti vězni z koncentráku, co dali němci otci pana knížete k dispozici na likvidaci následků vichřice v jejich lesích to dostali zaplaceno.Jinak co rodina pana knížete udělala tak záslužného pro tento národ, že dostala zpět majetek na který se vztahují Benešovy dekrety a pan kníže je dnes jeden z největších vlastníků půdy u nás? Asi totéž co katolická církev, nedivím se, že jsme v zadeli, pokud skuteční češi narození v této zemi mají podobné názory.
  • V ND se prošustrovaly hromady prachů, všechno polykaj havloidi a podobná sebranka a eště si kladou podmínky. Klidně ať to prodělečný divadlo zavřou a ty šílený dotace rozdaj těm, co sou úspěšnější. Mně teda tendle spolek chybět nebude. A herci? Však voni přilezou, za gáži prodaj vlastní mámu a hrát budou za jakýhokoli režimu, jim je to ve skutečnosti šumák, jen když budou slavný a budou prašule ....
  • Raději pryč s nikým nevolenou vládou Miloušovejch kamarádů a sponzorů.
    A hlavně zavřít všechny zloděje nicků.
  • Pryč s vyděračem.
  • To neřeš! Jako by hrách házel na stěnu...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit