Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Europoslanec Pospíšil chce i na Hrad.Koukám, že se nám tady líhne další Kalousek. Chvilku tady, potom zase tamhle, a potom úplně jinde. Ale má recht. Být u korýtka pořád za stejnou partaj? Znám některé, kteří si to dovedli zařídit už od dětství, Marečka Bendu nebo Němcovou z ODS. Tomu říkám "vyznat se v politice". Nebo víte i o někom jiném?
    • Někteří to mají "zastropováno" ve dvou stranách a ještě to jistí ministerský post.
    • Europoslanec je chytrej. Ví, že na Hradě je větší příležitost ulovit "zajíčka". Taky těch ochotných zajíčků je tam nějak větší kumulace.
  • No, a spadla klec. Socani si podřízli pod sebou větev a ve volbách tak NEUSPĚJÍ!!! Nepomůže ani vybilbordovaná republika panem žaludem vystajlovaným k božímu obrazu.
  • K těm, co si teplé místečko u korýtka v politice uměli zařídit už (skoro) od dětství, patří samozřejmě i staronový předseda ČSSD Sobotka. Ale zvolen znovu na dva roky ??? Jsem moc zvědavý, co s ním jeho jednotní a semknutí straníci provedou po prohraných podzimních volbách... Teď neměl protikandidáta z jediného důvodu: Nikomu se nechtělo strkat před těmi předem jasně prohranými podzimními volbami hlavu do oprátky. A trio Tejc-Zimola-Hašek už se těší až se zase sejdou po volbách na hradě.
    • Váš výčet případných aktérů zmíněné schůzky si dovolím doplnit o jméno pana Chovance. Není žádný důvod se domnívat že by zůstal , obrazně řečeno, na palubě potápějící se lodi spolu s kapitánem.
      • Jo, taky jsem si na něj vzpomněl, ale nejsem si jistý jestli ho tam budou chtít po tom jaký předvedl obrat když to minule nevyšlo (zvlášť když ani Babiš ho zjevně nemusí...). Ale uvidíme, v politice se prý nikdy nemá říkat "nikdy", že ?
    • bezregistrace
      ko jim to umožnil? ...... umíte si to přiznat?
  • Každá partaj musí mít dneska vůdce a tím Sobotka nikdy nebude.To Madaři ,ti si umí postavit hlavu,mají hrdost.Naši kývají na vše a to je špatné.
  • Hände hoch !!!
    • Nicht schiessen!
  • ...stačí se na toho Srábotku podívat a hned je jasné,jak je to člověk neupřímný. A teď navíc před volbami slibuje nemožné. Chvástá se tím pokolikáté už je zvolený a až nyní chce všem zvedat platy,zdravotnictví úplně zdarma,rodinám s dětmi se více věnovat,živnostníky chránit.... No chce se mi zvracet,když ho vidím.
  • 2rybka
    skvělá fotka,skvělá dvojka - netřeba komentářů hihihi *8*
  • Ta úvodní fotka je fakt jedlá. Takhle vypadají fanatické náboženské seance *15* *15* *15*
  • Domnívám se, že socialistům nepomůže již ani řev lva. A tak je to správné.
  • Zvolením Sobotky předsedou a Chovance místopředsedou nemá u mě tato strana pramalou šanci.Místo aby ty,co ČSSD ženou do pekel ze strany vykopali,tak je zvolí na vedoucí pozice.Tato strana se opravdu hodně změnila a je po TOP 09,ODS a KDU-ČSL špínou naší vlasti
    • Proti Sobotkovi hlavně tentokrát nikdo nekandidoval proto, že pár měsíců před jasně předem prohranými volbami přece nebude nikdo strkat hlavu do oprátky. Účtovat se bude až po volbách. Teď Sobotka vykřikuje že do vlády s ANO půjde jedině když v té vládě bude mít on silnější pozici, ale až mu to voliči spočítají, tak buďto stáhne ocas mezi nohy a pokorně přijme to, co mu Anrej Babiš nechá, nebo přestane být předsedou ČSSD.

      Je zajímavé, jak se "standardní" politické strany po pár letech slávy pomalu ubírají do propadliště dějin: ODA, US, ODS, TOP09, a teď je zřejmě na řadě ČSSD. Jen komunisti si opět podrží svých standardních 10 až 13 procent, a pokud se KDU-ČSL dostane do sněmovny, tak se asi bude držet svých historických tradic a půjdou do vlády s kýmkoliv - byli tam už s agrárníky a jinými prvorepublikovými stranami, s KSČ (jako součást "Národní fronty"), s ODS, s US, s ODA, s DEU, s TOP09, se Zelenými, s ČSSD, s ANO...
      • Přesně tak se děje. Na to člověk nemusí být ani žádný prorok. Toto je řízeno už po léta v podstatě bankami a monopoly. Politici jsou jen loutky které jsou použity a potom odepsány. A to nejen u nás. Kdo to tedy vlastně ve skutečnosti řídí? Kdo tedy má tu moc a finance a využije jakýkoliv stav ve svůj prospěch? Je jedno kdo bude zvolen, dopadne podle stejného scénáře. Ty bojůvky na obou stranách vyhovují. To se to"někomu" vládne, že? Rozděl a panuj. Dvá a nebo více se pere, pře o stále stejných záležitostech dokolečka dokola...Ten, ti "někdo" z toho vždy vytěží to co potřebuje, neboť má scénář na léta dopředu a je vždy připraven využít situaci. Jestřábů a bachařů, otrokářů všehoschopných, média napíší, odvysílají co je potřeba. Najde vždy dost těch aby vykonali co je třeba. Za peníze psycho udělá cokoliv, třeba masakr a válku...https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/431864-uvalte-na-nizozemsko-mezinarodni-sankce-zada-nasupeny-erdogan.html....https://www.youtube.com/watch?v=xXoEMEuu8Ro...http://www.bezpolitickekorektnosti.cz/?p=87202...
        • https://www.youtube.com/watch?v=xXoEMEuu8Ro http://www.bezpolitickekorektnosti.cz/?p=87202 https://www.youtube.com/watch?v=twKa8foXtac

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit