Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Že by si založil Telicfert a konkuroval Agrofertu?

  • tobro

    Soudruh Telička? Ten všech vyčuránků futrál? Depa, ten je díky svému angažmá na EUkomisariátu doživotně za vodou, toho budem´platit až do jeho smrti! 

    Opravte si prosím titulek: Bývalý eurokomisař Telička končí v politice. Bude se věnovat neziskově-ziskovému podnikání v politice. Ano, přesně, za vaše peníze, drazí ovčané...

  • Bývalý hráč ragby Telička? Kvalitní záškvara.Jako rváč o šišku by se dostal tak maximálně na okresní přebor do Pelhřimova. Ne, to náš Pavlík zamířil vysoko. Vstoupil do partaje a byl horlivým členem. Snažil se vyniknout i sociální pomoci. Chránil chudé. A najednou se Pavlíkovi rozsvítilo. Vystoupit z partaje - ale ponechat si mandát. U nás se tomu říká neřízená střela. A tak už bude do konce svého života takovým vzorem. Říká se tomu Hnůj všech hnojů.

  • gaheris

    Už má nakradýno tak bude prodávat! 

  • Ale houbičky. Jako bývalý komisař má doživotní rentu, ve výši dvojnásobku mého platu a to si vůbec nemyslím, že bych si žil špatně.

    V (ne)ziskovce, placené z rozpočtových kapitol (obvykle) několika ministerstev, si pak také nadělí slušný plat a jediné co bude dělat, že občas zajde do televize, zasvěceně pohovořit o "výhodách" našeho setrvání v EU. Samozřejmě že hlavně pro něho. Toto je ten nejhorší zlojed, hned vedle V.Klause sr., který nás svojí rozkrádačkou do tohoto otroctví uvrhl.

  • dzixy

    Telička v politice měl skončit již dávno, případně v ní vůbec nebýt, protože jeho působení v ní pro nás všechny bylo jenom na škodu. K užitku pouze pro něho. A teď, když jej již nikdo nepotřebuje, vyhořel, chce si svého "užitku" také užit. Pletichář a politický přeběhlík předváděl, jak politik nemá vypadat. Doufám, že v podnikání nenadělá tolik škod, jako v politice.

  • Už jen pouhý vstup do politiky je lukrativní "podnikání".

  • Už mu nevycházelo jen planě kecat. Chtěli po něm práci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit