Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • janhrom

    Společenský mě Německo nezajímá ! Pořád se mají třikrát líp jak my.

  • uplně mimo , pro Němce je Euro slabé  , ale bohužel jejich ekonomika začíná couvat a vypadá to na docela problém , nikoliv ekonomický ale společenský .

  • janhrom

    Až bude v ČR hodnota  práce jako v De. Pak teprve se nám Euro vyplatí.

  • ale pochopil , jestli vzpomínáte na Chorvatsko kde se Mařenama platilo nejlíp , no proč asi .Stejně jsme na ekonomice Evropy zavislí a lidi co tahají za ekonomiku nemají problém s Eurem s tím mají problém největší ti kterých se to ani na minutku netýká neb do hospody na pivo a výplatu mají stejnou po desítky let.Bohužel soudruh Rusnok chránil zájmy všech jen ne ČR , ale těžko soudit.Vždy je lepší a jednotný větší chumel.😎

  • janhrom

    No nepochopil jste . Jsou země s vlastní měnou,přesto se tam jede s USD 

  • jako že na USD je to poslední sympatické paní Monike , tož souhlas .😎

  • janhrom

    No vidíš - už se u tvé mysli začíná rýsovat pozitivní rys, jen jsi zavadil o můj nick. A co teprv po výkonu !

  • Wikipedie je znehodnocena optikou západních ideologických brýlí. Je tedy někdy lživá, tendenční. Vaši nabídku jsem nečetl. Budu číst vaše odkazy na Wikipedii až absolvujete romantickou terapii s gorylákem obojetníkem. To si však na Wikipedii nevzpomenete... Vážit si budete kdejaké maličkosti, včetně nočního spánku.

  • janhrom

    No vidíš - už se u tvé mysli začíná rýsovat pozitivní rys, jen jsi zavadil o můj nick. A co teprv po výkonu !

  • janhrom

    https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Americk%C3%BD_dolar

  • Co je to usd? Blouznění ?

    KIMCID = janhrom = Xanidil = donský KOZÁK = skoropravdomluvný
    skoroslušný pražský psychoušek (často ovšem blbohlavý, nezná rozdíl
    mezi bolševismem a trockismem, a dislektický nebo pod vlivem). Nepůjdete
    přece do hrobu s takto zablokovanou myslí... Zkuste u mě získat zenovou
    mysl, nirvánu, romantickou terapií - duše se oddělí od těla a vše je jinak. Po 10. květnu mám v diáři volno... Také vás každé druhé číslo budu mlátit do blbokebule kamenem za tvrdohlavost, protože zlepšení u vás žádné nenastává... Ale za těch 50 tisíc to stojí. Sice si týden nesednete na díru, ale různé štěky vás přejdou a budete na ulici jako první i vandráky a gumu Pávka s úsměvem od ucha k uchu...
    Osvědčily se heřmánkové koupele. Také nadosmrti nedáte dopustit na noční spánek.

  • janhrom

    To je jako s usd

  • Vždy si vzpomenu na Černou horu , nikdy oficiálně Euro nepřijala a v klidu s ním platí a tady v zemi která si nevede ekonomicky špatně jsou dohady , jenže to vyhovuje místním ksindlíkům i zahraničním firmám neb s kačkou si každý dělá co chce a tupouni ještě přikyvují ačkoliv většina nevytáhne paty nad okolí do 1 km .No a "pravdomluvný Andrej zo Slovači" luda nechců euro ale já si pujčujem v Eurech - a samozřejmě v Eurech bere dotace a ještě malinko zbohatne po prehození na korunku , tak ten bača bude muset přidat ve vyžírání neb i slečna Monike , to poslední sympatické co na něm bylo bude asi něco chtít a bude to něco stát .😎

  • goyim

    Logickou budoucností je spíš soudruh Pávek mimo hrad a Czexit.😂

  • goyim

    "Přijetím eura by Česká republika podle prezidentky firmy Petrof a členky Národní ekonomické rady vlády Zuzany Ceralové Petrofové dala také najevo, že patří na Západ."

    Kvalitní ideologický výměšek. A tihle lidi o něčem rozhodují a někdo je cituje? Tohle je zase jen další důvod se od EU spíš vzdalovat než zalézat hlouběji.😂

  • goyim

    Programování uhnijní propagandou pokračuje.😂Euro nepotřebujeme. Stačí se podívat na Slovensko, které je pořád za náma i se slavným Eurem. Jiný důkaz není potřeba. Euro vyhovuje akorát tak Německu, různým lichvářům a těm, kteří potřebují zavést globální koncentrák (Šváb a celá ta pakáž z WEF), jehož součástí je univerzální digitální měna a identita. Globální lichváři potřebují ovládat Evropu zkrze měnu. Není to nic jiného, než pokračování v centralizaci moci, tzn. nahrazování demokracie oligarchií. Přechod na Euro znamená vzdát se měnové politiky ČR, páky tohoto státu (a že už jich moc nemá) a klesnout tak ještě hlouběji do nesvobody. Naštěstí tyto lži moc dobře nefungují a drtivou většinu lidí Euro nezajímá. Proč by taky mělo? Vyřeší to nějaký jejich problém? Vyřeší to problémy, které vytváří EuroUhnije a její poskoci typu 5tihumusu? Ne. Jen to ztíží Czexit. A proto to chtějí. Totalitní EuroUhnije se snaží dělat všechno proto, aby země nemohly odejít. Musíme být chytřejší a nechat si zadní vrátka. Zvlášť když to jde s EU čím dál víc z kopce...

  • mun.go

    "Přijetím eura by Česká republika podle prezidentky firmy Petrof a členky Národní ekonomické rady vlády Zuzany Ceralové Petrofové dala také najevo, že patří na Západ."

    Západ je v podstatě všude, záleží na úhlu pohledu. Pro takovou Čínu je ČR jasný Západ.

    A nějaké výhody by to mělo - bohužel jen pro firmy, které by vyvážely za nízký (podhodnocený) kurz koruny vzhledem k euru / dolaru. Všichni ostatní (kromě horního 1% dobře zabezpečených miliardářů s euroúčty) by prodělali.

  • KIMCID

    Až v naší zemi budou platy západu ,za stejně vykonanou práci, má teprve Euro smysl.

  • https://www.novinky.cz/clanek/domaci-uroven-tulejovych-publikaci-desi-ekonomy-udivuje-chaba-anglictina-i-carovne-mnohouhelniky-40470291

    voly jste dělali Kaldo z voličů TOpky především za knížepána. Pochybuji, že se většina voličů orientuje v rigorozkách (nebo habilitačních pracech) a jejich nárocích, orientují se však v pojmech jako korupce, klientelismus, odklon peněz ze státní kasy..
    Ono už není šťastný výběr akademika z univerzity, kterou absolvovala taková Agáta Hanychová, byť v uměleckém oboru.. Celebrity si tam dělají diplomy na počkání - už jsem o tom psal.. Nyní se tam angažují tady sousedky, z nichž jedna sotva prolezla hnojárnou a mám velké pochybnosti, jak tam vůbec mohla absolvovat přijímačky... Nároky na studenty Slezské univerzity jsou rozporuplné. Pak nemůže být s podivem, že se tam doktorandka s docentem odvolávají na zdroje z netu. My měli vyloženě od kantorů zakázánu např. wikipedii, citace z ní už jen do seminárních prací, natož do závěrečných..
    Rozdíly mezi univerzitami u nás jsou značné, hlavně mezi těmi tradičními s mnohaletou existencí a zbytkem, o soukromém sektoru nemluvě. Může za to samozřejmě akreditační komise s kolegyní Dvořákovou, kterou kritizuji už dlouho, že nedělá svou práci dostatečně (aféra UJAK není jediná)
    Máte na výběr z tolika vědeckých kapacit a sáhnete zrovna do těch nejslabších sfér čs. akademické obce.
    Na Slezské univerzitě má tradici možná tak archeologický ústav (Opavsko je lokalitou s mnoha nalezišti, díky spoustě historických bojůvek) a astrofyzikální..

  • "Debata o zavedení eura zesílila po novoročním projevu prezidenta Petra Pavla, podle kterého je společná evropská měna logickou budoucností."

    Co je toto zase za volovinu? Ten z Hradu chtěl být zajímavý. Tak prsknul bez hlavy a paty do placu pitomost. Pitomost kterou mu někdo napsal na papír. Ovšem absolutně největší pohromou je, když si státy Evropské unie vzaly půjčku na Ukrajinu v eurech. Samozřejmě se zavázaly ručením. Vším. Takže my tady všichni okolo budeme muset tam za ty splácet peníze. Ty peníze které si nyní vyplácejí na důchodech sociálních dávkách  - slovem na provozu státu. Loupežnictví evropského formátu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit