Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nebát se a nekrást! Komu myslíte, že tuhle hlášku adresoval tatíček Masaryk ? Tobě, lide český. Neb dobře věděl, co jsi zač. Parta strašpytlů a poserů (ne nadarmo se ve Vídni za Franze Josefa hlásalo, že čech je dobrý lokaj), která koho může tak lohne (proto se i kikáni u nás tak snadno a rychle zabydleli - prostě svůj k svému). No a když nemůžete okrádat rakušáky, němce , bolševiky či buržuje, musíte se holt okrádat navzájem - a hlavně se nechat okrádat. Flus.
  • Ideologie pánů od roku 1990 - dosud je založena na "vymývání mozků" normálních lidí, a to sdělovacími prostředky, příklad TV NOVA, PRIMA a ostatní. Slouží k tomu především "americký škvár", kde vždy zvítězí pravda a láska nad lží a nenávistí. Cílem je odtržení myšlení člověka od reality tak, aby mohla "vrchnost " nerušeně loupit. Samozřejmě to měl Všeználek a další po listopadu 1989 podstatně jednoduší, neboť občany v euforii ze získané "svobody a demokracie" vůbec nenapdlo, že někdo loupí, ze druhé, když se "privatizovalo" tak nikde nic nechybělo. Ta nová garnitura počínaje slavným europoslancem z Jindřichova Hradce a konče topolovou alejí mohla loupit jen peníze vybrané od poddaného lidu. A to je kámen úrazu. Nic netrvá věčně, ani láska k jedné slečně. memento by mělo spočinout v zamyšlení tohoto národa o tom, co opradvdu chce, zda krásnou lež nebo tvrdou pravdu ? Jedno je však jisté, republika je rozkradená a jediné řešení je začít znovu, otázkou je s kým ?
  • Kam zmizely peníze na důchody?! 19.04.2010 15:06 neregistrovaný V poslední době se doslova roztrhl pytel s polemikou a kritikou nás důchodců. Snažil jsem se tyto články ignorovat,ale když jsem si přečetl článek v Hospodářských novinách který napsal neekonom a teolog pan Kalousek o tom, že si vláda musí půjčit 33 miliard Kč na to, aby mohla vyplatit letošní důchody, tak to mne vytočilo natolik, že píši tento příspěvek. Protože se ke mě dostavájí pravidelné informace z Rady seniorů ČR a z časopisu Doba seniorů,ptám se pana neekonama Kalouska a zkrachovaného premiera Topolánka kam se podělo 70 miliard, které byly ještě před dvěma roky v sociálním fondu na důchody a kdo a kdy vrátí 23 miliard , které si půjčila v minulém roce Topolánkova vláda na porcování medvěda a slíbila, že je do konce roku vrátí do sociálního fondu??? NEVRÁTILA NIC !!!!! Není tu vláda génia Topolánka a nejsou tu ani peníze. Bylo prokázáno, že pokud by se tyto peníze nerozkradly a nepoužily na jiné medvědy, tak by při stávajícím počtu důchodců včetně každoročního nárustu nových důchodců vydržely do roku 2040 a přitom se mohlo valorizovat i dvojnásobně. Od takzvané sametové revoluce slibovaly všechny vlády, že oddělí sociální fond od státního rozpočtu. Dodnes tak žádná vláda neučinila. Oni vědí moc dobře proč!! Protože by jim nezbylo dost peněz na další medvědy pro kamarádíčky a další podrazy. Pánové a bývalý soudruzi ve vládě a parlamentu, přestaňte už lidem lhát. Dejte důchodcům co jim patří a na co poctivě celý život dřeli. Důchodce Vladimír
  • To "táta Šmoula" nebude rád až na Hradě budou kružit policajti kvůli prodávání milostí.
  • Tak už se nitky které vodí kašpárka Michálka objevily. Kdo měl největší zájem na likvidaci rozumného ministra Drobila, který nefandil obnovitelným tunelům do našich peněženek ani kůrovci?
    • Asi jsi taky na nitkách.
      • To bude spíš Diazepam.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit