Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já už jsem si jednu koupila, ve věší matrjošce byla menší, v té menší ještě menší, pak ještě menší a v té nejmenší byl ukrytý Zeman s trojkou v žíle. *12*
  • To nevím jak chutná. Guláš z něho jsem neochutnal.
  • a ty nepiš když chlastáš
  • Z Ruska se vozí krásné matrjošky, každá rodina v Česku by si měla povíně jednu koupit *1*
  • Z obchodu s Ruskem má prospěch pouze okolí toho ožralého z Hradu. Proto tolik povyku kolem cesty do Ruska. Kromě plynu kde nic tu nic. Chtěli by se tady zadrápnout na jaderných elektrárnách a tím ovlivňovat zdejší politiku. Jenom doufejme, že ten ruský ochlasta, který kope za Moskvu a ne za Česko, už zvolen nebude.
  • Pouze byznysu neznalý by neobchodoval s RF. Německo toho může být zářným příkladem. Sankce nesankce, plynovod se vesele staví dál. Dodávky stavebních strojů a celých technologických celků. Platební morálka ruských firem je cca 30 dní. Francie, Itálie a spol. mají 60-90 dní.
  • předně se přeceňují významy "nezávislých" studií různých asociací *5*
  • a od té doby se říká "kecáš jako Palacký" *5*
  • Stalin byl taky z Gruzie *5*
  • Jen pro zajimavost, co by jsme asi dovazeli z Ruska, kdyz by nemeli tolik prirodniho bohatstvi, napr. plyn a ropu. Zivotni uroven by byla tak - 150 let.
  • Ten nebyl z Ruska, ale z Gruzie.
  • Ne tak docela. Měli výborný čaj. *3*
  • Všechno ruský - sovětský, co jsem kdy měl, stálo za houno. Jenom blbě okopírovanej brak.
  • "Z Ruska nepošlo nikdy nic dobrého". (F. Palacký v polovině 19.století).
    Jak stále pravdivé.
  • teď má zase pro změnu Sobotka jednat z čínou.Chce tu víc čínských bank

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit