Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdejším proruským kolaborantům se v EU nelíbí.

    Tak táhněte do vaší Ruské stepi. Nikdo vás tu nedrží a na hranicích
    už nejsou rudé dráty.
    • Zřejmě je tvůj příspěvek, puso, namířen proti Velké Británii, která bude hlasovat pro vystoupení z EU, že? Takže, když se Britům v EU nelíbí, měli by táhnou do ruské stepi?
    • Pusinko, píšeš ptákoviny. Já také nejsem spokojen s tím, co EU v současnosti znamená a jak vypadá. Ale nejsem ani rusofil, ani kolaborant. Zřejmě takovou musíš být Ty, když se řídíš tím komunistickým "kdo nejde s námi, jde proti nám.."
  • Snad už si nikdo nemyslí, že projekt zvaný EU je založen na rovnoprávnosti členských států. Británie pohrozí vystoupením a vymůže si zřejmě další a další výjimky. Již nyní je vyjmuta z toho kvótovacího nasmyslu, co si vymysleli komisaři EU a to je přitom jedna ze zemí, které bombardovaly Libyi a přímo tak zavinily současnou uprchlickou vlnu. Celá EU je prohnilá, hroutící se a bruselští politici a úředníci ji ale budou stále drátovat a drátovat jen proto, aby nepřišli o svá dobrá bydla.
  • Po volebním vítězství Camerona a v Polsku Dudy byrokraté v Bruselu mají pod zadkem koudel. Anglie prověří, jak je kompaktní EU a na jakých "výjimkových" pravidlech je založená a jak je spravedlivá k ostatním státům. Tento spolek - EU - nemůže být spravedlivá ke všem stejně a proto nemůže být trvalý. Nespokojenost začíná u více států, než jakými jsou Anglie, Polsko a další. Euroskeptici mají pravdu, když tvrdí, že tento spolek nemá dlouhou budoucnost v podobě, jakou má nyní. A mají svatou pravdu. Bylo by zajímavé předvídat, jak by podobné referendum o setrvání naši republiky v EU dopadlo. Já si myslím, že našince již večné regulování a zakazování otravuje natolik, že by k EU nebyli shovívaví.
  • *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit