Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Slíbené miliardy nestačí. Na nákup granátů pro Ukrajinu potřebujeme víc, řekl Lipavský"


    Takto mluví hlavní bruselský poklonkovač a kyjevský podržtaška. Tady u nás nejsou peníze na nic.Pomohla by zahraniční investiční iniciativa, nějaké schema nákupů zdravotnické techniky za slušné ceny. Místo toho se tady ten bachratý hlupoň angažuje pro přivandrovalce. Rajtuje po světě a škemrá v našich barvách za toho z Kyjeva. Jasně, že jsme díky jemu za celosvětové šašky. Zejména jak nám hlavní africká země Nigerie  dala najevo své opovržení přijmout oficiální vládní delegaci. 

  • To neni česka iniciativa, to je iniciativa ušackych zaprodanců...

  • goyim

    "Cameron v USA ocenil českou iniciativu na nákup munice pro Ukrajinu"

    Přeloženo: Anglosaxon si pochválil mopslíka z východní kolonie, jak za něj pěkně odvádí špinavou práci...

  • A takovýma volovinama nás krmí vrcholný představitel EU. Se ani nechce věřit, že takovou koninu lze v r.2024 vypustit z huby, vetchého starce:

    "Borrell: Rozsáhlá válka v EU už není fantazie, může se stát realitou"

    My tady okolo jako budeme válčit? A kdo a proč by nás napadnul? Tak oni se sejdou v Bruselu a za střízliva vymýšlejí takové gejzíry pitomin? V celé EU roky nikdo rusáka neprovokoval. Až přišla v r. 2022 zdivočelá UKáčka. Vyhryzovala prudila - až došla moskevskému trpělivost. Nepomohly dohody, varování, upozornění. Ruský medvěd vylezl z nory. V té chvíli se ukrajinský skunk začal vlezle schovávat za EU. A tak je tomu dodnes. Ten z Kyjeva nás trvale krmí unikátními porcemi blbosti. Vypráví bajky jak se TAM bojuje za nás. Z běžných lidí Unie rozhodně nikdo nepůjde za UKáčka pokládat životy. Nikdo. Jsou nám ukradení. Stačí když nás proti naší vůli odírají o společné peníze. On ten trenažer bruselské blbosti co nevidět skončí.A to pak bude v EU fičák. Ty "rozsáhlá válko".

  • Z cizího krev neteče. Bohužel doslova. 

  • Anglosasové se musí v duchu smát, jací jsme idioti:-)  .. jak se vše uklidní s námi se Rusáci bavit nebudou, ale s Anglosasy budou obchodovat, jako kdyby se nechumelilo a nějaká Ukrajina je jim u (_!_)  ... včera, dnes i zítra .. důležité, že kšeft se zbraněma roste a Ukrajina si půjčuje čím dál víc .. i když už dnes ví, že to nikdy nesplatí!!

  • Tihle siongrázlové jsou velmi jednodušší ve svých omezených ideologických brýlích... a předvídatelní jako sexuální život Lucie Bílé.

  • Však jste to objasnil... přece se nebudou shazovat jednáním s šašky; i když oficiálními. 😐

  • Však jste to objasnil... přece se nebudou shazovat jednáním s šašky; i když oficiálními. 😐

    P.S. Patří pod "okouna". A nevím, proč mi to tam skočilo 2x, něco jsem udělal zase špatně.

  • janhrom

    Hlavně když na to nemusel dát ani libru

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit