Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paní Čaputové by měl někdo připomenout zásadní hodnoty EU.

    HLAVA XIV
    RŮZNÁ USTANOVENÍ
    Článek 238

     Symboly Unie 

    1. Parlament uznává a přijímá tyto symboly Unie: 

    - vlajku, na níž je znázorněn kruh dvanácti zlatých hvězd na modrém pozadí; 

    - hymnu vycházející z „Ódy na radost“ z Deváté symfonie Ludwiga van Beethovena; 

    - heslo „Jednotná v rozmanitosti“.

    Paní Čaputová bude asi protievropská, když nezastává rozmanitost, ale chce, aby se všechno točilo podle ní. Není nakonec proruská?!

    • Tím je nejspíše myšlena rozmanitost podle jejich představ (Agenda 2030) a jimi stanovených mantinelů - tedy okleštěná rozmanitost. Jasné jako facka. Ostatní je nežádoucí, nálepkovatelné, trestně postižitelné. Viz předsudečná nenávist, patnáctiminutová města, různé průkazky o množství vypouštěných škodlivin ("škodlivin") atd. Časem nebudete moci používat například dřevo a uhlí jako palivo - jedině pod hrozbou pokuty. Rodimné domy budou muset mít doklad o své ekologičnosti. Přitom letadla vypouštějí velké množství škodlivin běžně. Vlastnictví soukromých tryskáčů není omezeno. Po přerušení Severního proudu 2 uniklo do moře obrovské množství uhlovodíků. V jednom unijním státě je zřízen obrovitý bateriový zdroj energické energie. Jak jsou dobíjeny baterie ? Pomocí motorů na naftu. Našinec nebude moci vlastnit auto. Bude využívat sdílené rozmanité auto a později ani nebude moci sám řídit. To bude dělat počítač. Potraviny jsou v rozmanitosti také omezovány. Produkce masa je provázena velkým množstvím škodlivých látek, které unikají do životního prostředí. Kerry řekl, že maso bude pro bohaté. Plebs  baští stále více rozmanité červy, cvrčky (hodně jich je v potravinách v ČR) a maso bude k dispozici to ekologičtější - rychlené nádorové buňky, protože ty rostou nejrychleji. Z tzv. zelených zdrojů energie jsou nejškodlivější větrné elektrárny - problémy s ekologickou likvidací, za nimi se nedá stavět, něco pěstovat. Každých 9 měsíců je třeba měnit olejovou a hydraulickou náplň. Nejškodlivější jsou ty na moři. Například kvůli jejich infrazvuku se vrhají velryby na břeh. Dobrá je jaderná energetika, vodní elektrárny (ale už není kde další stavět) a rozvíjející se geotermální energetika. Ekologická je volná energie, ale na tu Američané nechtějí uvolnit patenty, protože příslušná loby by přišla o zisky. V Británii je ale jedna firma, která dodává příslušnou energetickou jednotku na volnou energii pro rodinné domy.

    • mun.go

      Rozmanitost znamená uznávat všechny hodnoty, i ty ruské - ne jen výběrově takové, které se nám hodí do krámu.

      • mun.go

        Ještě upřesním to "ruské": 

        Například v otázce nábožensví je ruské pravoslaví nepochybně součástí evropských hodnot - ovšem islám ani náhodou.

  • Gorobilypes

    Bába škodí 

  • Svět je příliš složitý a názory se mohou vyvíjet 😀

    "Jedna z nejznámějších a dost možná nejkontroverznějších klimatických aktivistek současného světa Greta Thunberg brojí proti norské větrné farmě. Ano, čtete správně. Greta Thunberg protestuje proti soustavě větrných elektráren v Norsku. V čem je problém?

    Greta Thunberg se přidala k protestu, který požaduje částečné zničení jednoho z největších větrných projektů na pevninské Evropě, u kterého bylo prohlášeno porušení práv původních norských pastevců sobů.

  • Je potřeba jmenovat lidi, který mají správný názor, soudruzi. Kam by to došlo, kdyby někdo zpochybňoval naše rozhodnutí a vize!

  • Robert Fico oznámil, že na Slovensku kočí vládnutí zahraničních mimovládních orgranizací. Budou označeni jako zahraniční agent. Tak je to i v USA a Rusku.

  • Už je to tady, na bratislavský hrad přišly tamní loutce instrukce z Bruselu nebo přímo od Sóroše aby dělala obstrukce. Kdo zpochybňuje globalistickou zelenou agendu, ten ohrožuje vyšší zájmy cizích mocných pánů v pozadí a musí z kola ven.  Přesně podle bolševického hesla "Kdo nejde s námi, jde proti nám". 

  • To se dalo čekat, že kamarádka  komunisty Pávka bude dělat kůžičky

  • U nás Zeman odmítl jmenovat demokraticky smýšlející lidi a tady komunista se snažil  dosadit nácka.

    • Gorobilypes

      Koho?

  • Ale parlamentní stát snad funguje jinak... Zeman schválil komplet složení vlády , který mu předložil univerzitní pablb. Jen vyjádřil pochybnosti nad tím, zda má navrhovaný ministr zahraničních věcí dostatečnou kvalifikaci. Zlatoústá loutka mu odpověděla, že vláda bude plnit své programové prohlášení (dnes vidíme, jak lhal a musel tu lež už tehdy vědět). Čaputová - si myslím - nemá co filtrovat názory trojkoalice nebo Fica, rozhodně ne takto vyhroceně, i když jistě nemusí mechanicky vše schválit, třeba bez vyjádření svého názoru. Ovšem může se o to snažit, aby Fico "nebyl schopen" sestavit vládu do 14ti dnů a ona by jmenovala opozičního předáka sestavováním vlády. Také se jistě nechce ukázat jako bezzubá, poslušná. Však Fico na její adresu řekl, že s ní neskočil; asi ji chce pohnat k odpovědnosti za své činy, kdy o jejich ústavnosti se dá pochybovat. V  případě pověření sestavováním vlády opozičního předáka by Čaputové jistě nevadilo, že je to známý zločinec. Nakonec - vrána k vráně si sedá. Čaputová to zkouší. Dovolím si za svou maličkost radit Slovákům: Je to chvíle, kdy by měli Slováci masově vyjít protestovat před sídlo Sorosem dosazené prezidentky. A také - co by byl Fico za charakter, kdyby měl postoje podobné Čaputové. I kvůli tomuto rozdílu zvítězil Smer.

    • Jestli on ten problém EU politbyra s prodlouženou rukou loutky jménem Čaputová není v tom, že Fico prohlásil, že  přislíbil rychlé vytvoření kabinetu tak, aby na summitu Evropské unie 26. a 27. října už Slovensko zastupoval předseda nové vlády

      A 26-27října  října 2023 má politbyro EU tento program:   
      - Evropská rada, 26.–27. října 2023
  • To se musí prezidentovi líbit jakékoliv názory kandidáta na ministra?! Není demokracie o různosti názorů?

    Co si to lady ze skládky vymýšlí? No tak nevyhráli její progresivisti, tak bude házet klacíky? No tak dobrá. 

    • Doufejme, že jí to bude stačit jen na "okopávání kotníků", a že sestavená karavana i za štěkotu psů pojede dál. 🙂

      P.S. Něco jsem si vypůjčil od milovníka bonmotů, snad mi bude prominuto.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit