Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Má pravdu předsedo. Je to demokraticky zvolená prezidentka a poctivě hájí zájmy EU a USA...

  •  Výpady na našeho Pana prezidenta Zemana byly ještě horší, ale jsou to výpady demokratické Fialové, ty se můžou.

    • Souhlas... Nyní vystoupila paní Bobošíková s informacemi o kvalitě a kotrmelcích lidí v hradním týmu. Něco z jejích informací: Když Pavel ustanovoval volební tým, byl samá chvála. Prý se jedná o hvězdný tým. Tři z nich se stali spolupracovníky i po volbách. Petr kolář má do hradu dokonce vstupní kartu. Nyní je vše jinak: Kopecká musela odejít ze dne na den. Přitom novináři ji chválili. Linda Kopecká z vlastního rozhodnutí některé lidi k prezidentovi nepouštěla. Někdy ani jeho manželku. Stanjura se chtěl k prezidentovi dostavit vysvětlit mu konsolidační balíček, ale Kopecká a Řeháková nechápali proč by to muselo být a schůzka byla zrušena. Některé dokumenty bylo třeba rychle podepsat, například penzijní reformu. Ale hrad odpověděl, že prezident má týden dovolenou a nechce být rušen. Tedy na hradě vládl ryzí amatérismus. Nyní Řehákové pracuje na hradě pouze jako tisková mluvčí. Někteří novináři uvádějí, že Pavel podlehne tatínkovskému sentimentu a že na cestu do USA dosadí Řehákovou zpět na funkci ředitelky odboru v důsledku dobrých vztahů v předvolební kampani. Přítel po boku Petr Kolář prohlásil, že se nebude vyjadřovat k drbům. Kolář je na hradě pečený vařený.  Někteří pracovníci jsou placeni jako poradci Kanceláře prezidenta republiky a zároveň jsou placeni Správou pražského hradu jako kulturní referent. Ukáže se, zda je pravda, že o práci na hradě má zájem Kolářova partnerka  novinářka Světlana Vitovská.

      Kdo pomáhal sestavovat volební tým ? Tomáš Richtr, šéf poradců prezidenta Pavla. Bude končit v prosinci. Vyjádřil se, že pracuje na tom, aby se do kanceláře prezidenta dostali odborníci, experti, lidé  s obecným respektem a mající srdce. Mají mít i národní nadšení. Hradní tým opouštějí i hradní právníci Pávek a Pelikán. Je tu také ostuda s výběrem ústavních soudců a to jde jednoznačně na vrub prezidenta. Panu Richtrovi se očividně končit nechce. Svou misi považuje za splněnou. Na hrad přivádí peníze, představuje kontakt na podnikatele a žurnalisty.Marketingem vybroušený diamant Petr Pavel měl Richtra za přítele. Nehledá se nový prezident ?

  • Tady je zase rudé "moudrosti". 😠

    • Taky si to o tvých příspěvcích myslíme 

    • Vy už jste z těch převlékačů typu Pávek voľaký zmätený, že si pletete barvy (o znalostech z dějepisu a zeměpisu ani nemluvě...). S pozdravem Sláma u kravína!

  • Byl jsem ve vikend za kamarady na Slovensku. Asi bude blbka hodně narodem oblíbená, nikdo ji nejmenoval jinak, než Pičutová. Popularni asi jak ta naše komoušská guma....

    • josef.chmela

      Mám stejnou zkušenost. Tu volila pouze spletená omladina v Bratislavě a jiných velkých městech. Starší pracující Slovák se jen divil kde se toto zvolené individuum mohlo tak rychle zrodit.

  • Pro ni jsou to lżi a pro narod pravda...

  • KIMCID

    Potrefená husa

  • "„Prezidentka si je vědoma toto, že jako veřejně činná osoba je povinna snášet vyšší míru kritiky. Není ovšem povinna snášet stupňující se veřejné šikanování a bezdůvodné obviňování z porušování ústavy, zákonů či služby jiné moci,“ uvedla prezidentská kancelář."

    Ale je povinna. Stejně jako byl u nás povinnen snášet útoky médií Zeman. Neměla ses montovat do vysoké politiky. Tak se ukáže tvoje hloupost zřetelně. Stejně hloupá jako třeba naše Černochová, Adamová-Pekarová, Jourová nebo předsedkyně EK Layenová. Zdaleka ne každá žena může mít v politice úspěch jako měla Margaret Thatcherová

  • goyim

    Fico má ve volbách našlápnuto, tak je třeba ho zlikvidovat. Stejná šablona, jako v Americké degenkracii.

    Kdyby měl (NEJEN) Fico podávat žalobu na každého, kdo ho označuje za agenta Ruska... tak se opět zasmějme...😂😂😂

  • Hlupaňu je třeba stále dráždit, rozčilovat, i za cenu žalob. Aby se v ní ještě hlouběji uhnízdilo přesvědčení, že se vzdá další kandidatury na prezidentku. A také - stát který nepopravuje své vlastizrádce zahyne.

  • josef.chmela

    Čaputová neunesla pravdu, stejně tak jako naši vládnoucí zaprodanci se snaží všemožně umlčet občany a opozici.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit