Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Helíku a co jako? Proč píšeš "my". Trapně závidíš, ty sám. Hlupaňa z Bratislavy  ještě všem ukáže. To až bude vítat tam nad Dunajem smečky z gumových člunů. Smečky, které doplují v pohodě až do jejich hlavního města. Je a bude nevěrohodnou hlavou státu. Ani advokátská konspicientka nemůže podvádět.

• anhell20

Slováci mají opět hlavu státu, kterou my můžeme jen tiše závidět. Je mi smutno, když vidím našeho starého , nemocného a zapšklého člověka plného nenávisti a mstivosti k občanům, kteří mu netleskají a kterého drží při funkci lidé, kteří na něm parazitují. Ale zase s úsměvem čtu komentáře jednoduchých lidí, kteří stále omílají nenávist k Swarzenbergovi a straší nás Sorozem. 

• Co prosím obdivujeme konkrétně na paní Čaputové? S hodnocením pana Zemana nelze než souhlasit. 

• Zbývá mi jen jedna otázka: "Kdo se ještě nestihl zamilovat do Čaputové ?"
    • KIMCID

Díky  ne já rád mladší

• josef.chmela

Máš pravdu, už je to starší obtloustlá bába.

• Ale no tak, pánové. Je to žena a je to prezidentka.

Nikomu z nás se nemusí líbit (mě příkladně také ne, nemyslím fyzicky, ale ve své funkci, protože je to produkt slovenské mediokracie), ale gentleman to nesděluje. 

Kdyby se mě někdo ptal, odpovím, že na to že je 17:30 je počasí ještě ucházející. 😛

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit