Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prezidenta Zemana jsme si zvolili my v demokratických volbách,takže proč by měl vysvětlovat své výroky senátu,který je zbytečnou instituci v této zemi a plení kapsy daňových poplatníků.Zrušte senát,budou peníze a nebudou se starat o to po čem jim nic není.
    • Zemana sil zvolily ovce, asi čtvrtina oprávněných voličů, slušný soudný člověk ho nevolil. On si snad ten opilec a hulvát ze 4.cenové může dělat co chce, škodit naší zemi v zahraničíé aniž by musel něco vysvětovat?
    • stejně je naprd... když jej Parlament může přehlasovat v původním změmí, když jeho P"doporučení" NEJSOU ZÁVAZKA. jE TO JEN TRAFIKA PRO MOMENTÁLNĚ NEPOuŽITELNÉ...
      • A co takhle zrušit funkci prezidenta? Ušetřilo by se nejméně 6 milionů ročně na jeho plat, miliony na jeho aparát, zabránilo by se poškozování pražského hradu a lánského zámku (nasáklé kouřem, pozvracené,rozbité zařízení když má zanícený palec a padá). A hlavně by se ušetřila ostuda ve světě.
  • Senát by měl oduvodnit svou existenci
    • Stačí si přečíst nějakou populární knížku o ústavním právu, aby člověk pochopil, že zárukou demokracie je uplatnění principu dělby moci, což lépe zaručuje dvoukomorový parlament (senát - horní komora a poslanecká sněmovna - dolní komora). Jelikož mě bolšelvici a také ovce začnou napad ohledně demokracie v naší zemi, tak dodávám, že k fungování demokracie jsou také třeba OBČANÉ. U nás zatím přívládají ovcané.
      • Dvoukomorový parlament (senát - horní komora a poslanecká sněmovna - dolní komora) se neosvědčil chce to něco jiného.A asi i víc referend.Něco jako švýcarsko.Pak ať si lidi nadávají jen na sebe. *3*
  • Není se čemu divit -vřdyt Stariostoví jsou přece TOPkaři... tedy poddaní Švarcnberga
  • Vážení páni politici.( záměrně píši malé p. protože to co si dnes říká politik je paskvil.) To co řekl náš Pan prezident s tím naprosto souhlasím. Že jste nenažraní je pravda. Většina národa ( Kromě Romů ) nemá ani třetinu jejich platů. A To jsou lidé kteří tvoří ekonomickou sílu této republiky. Odvádějí daně a dřou za pár korun. Naši poslanci pouze šíjí boudu na jiné a vymýšlí jak jsou nepostradatelní. Když to dnes vidím co se děje v politice tak mám chuť si tu ruku která před pětadvaceti lety zvonila klíčema raději zlomit. Neříkám že Zeman je 100% ale je to první prezident který nemusí lézt nikomu do řiti, ale řekne to po pravdě jak si to myslí. Že ho pomlouváte za návštěvu Číny a jeho chování je sice hezké ale Tibetu já se nenažeru. Zlepšení ekonomických vztahů možná přinese prosperitu a zvýšení naší úrovně. A komu se to nelíbí ať mi pr... políbí. Váš Rumcajs i s rodinou.
  • Být Zemanem tak těmto šmejdům nic vysvětlovat nebudu.
    • senát je v této zemi na nic
      • A na co je Zeman jakok prezident?
  • Když výrokům Zemana senátoři nerozumí, pak jsou imbecilní a nemají v senátu co dělat. Příště je určitě lidé nebudou volit jako černop..eláče.
    • ... úplně jsi zmagořil, trotle :)))
  • Studenti protestují proti sprostým slovům pana Zemana který je však pouze citoval
    z dílen miláčků Pražské povalečské kavárny - knížete a Pussy.
    Sprostá slova Kalouska Pussy ani knížecí tahání se s lehkoui holkou zdá se moralistům neva.
    Knížecí plivání na pana Beneše a obhajoba Sudetských kolaborantů také nikomu nevadí.

    Protestuje se proti ksčm ale kariéristé s dříve rudou a dnes podnikatelskou knížkou tu bez protestů v klidu dále hrabou a kradou.

    TOP Holocaust dostal ve volbách červenou kartu - tak ji laskavě nevnucujte jiným!
    • Beneš byl zakomplexovaný psychopat s napoleonským komplexem. Když svou náckovskou politikou přivedl naši zemi k Mnichovu, tak abdikoval a zbaběle utekl do USA (a pak do Anglie). Když válka skončila, přitáhl s ruskou armádou od východu a hrál si na prezidenta, kterým nebyl. Ty jeho dekrety byl výplod jeho chorobného ega bez právní závaznosti až do roku 1946, kdy je přijal zmanipulovaný parlament. Při jejich sepisování vycházel z nacistických rasových norimberských zákonů. Podle nich potom došlo k deportacím (podle ruského vzoru) občanů ČSR, kteří se "provinili" tím, že jejich mateřština byla němčina. Na 240 tisíc civilních osob to vyhnání zaplatili životem.
      • Bral bych to až na ty nepřesné info.Nevím zda to je nedostatkem ze ZŠ nebo jiným způsobem.On přijel z Anglie ,pleteš si to s Gotwaldem,ten přijel z Košic.V té ruské armádě bylo hojně ukrajinců a i v roce 68.Ty dekrety byly dohody z Postupimi.Je dobré si přečíst knihu o české kanadě.Tam bych ubral asi tak tři nuly na 240.Něco o tom vím,rozhodně to není tou Němčinou.
    • Dlaždiči se také vyjadřují sprostě a to není důvodem, aby prezident republiky při slavnostním projevu ze zámku v Lánech je "citoval". Pokud by se k těm dlaždičům ze 4. cenové neřadil.
  • Kontroverzní nekontroverzní, ale byly pravdivé. Nad sprostotou Kalouska nebo Kchárla se dnes nikdo ani nepozastaví. Ať je Zeman jaký chce, nikomu nepodlézá a ani se nenechá zastrašit. A to někoho moc a moc štve.
  • Tohle mediální štvaní už mi fakt leze krkem.
    Za prvé co by komu vysvětloval, každý si to mohl poslechnout.
    Ale především jsem neviděl na hovorech z lán nic špatného vůči nikomu, pouze hrubší slova, která ale používají poslanci běžně a nikomu to nevadí stejně jako mlácení lidí veřejně na ulici také nevadí.
    Kdo si zaplatil tuhle mediální hnusnou štvanici by se měl stydět. Pouze a jen účelové všechno kolem této věci, která se děje denně v naší politice a mnohem horší. Kdopak to asi za tím stojí a tahá za provázky?? Není těžké to uhodnout. Ale vážně mi to už leze na nervy ta sprostota a omezenost některých lidí. Jak se v tom objevil Kocáb a spol, je mi jasné, že si to někdo objednal naházet špínu na druhé.
    • Prezident je symbolem země, tz. má být také vzorem morálky. Vyjadřoval se jak dlaždič ve 4. cenové, kdyby byl trochu soudný tak by po vystřízlivění abdikoval a odporoučel se na Vysočinu mezi ty své dlaždiče. Ve svět bývá zvykem, že politici abdikují pro menší přečiny. Jenomže tenhle "bývalý" komunista a konfident StB je z těch, kdo musejí být z úřadu vyneseni nohama napřed.
  • Kolem sebe jsem viděl zfanatizované pravdoláskaře a Karljugend, množství ukrajinských vlajek, tibetských vlajek, plakátů s Pussy Riot, mnoho nenávistných transparentů na téma Rusko a Zeman a k vidění byla i jedna černo-červená banderovská vlajka.

    Vzhledem k tomu, co se potom odehrálo na Albertově, kde byli kromě Zemana i prezidenti celé V4, to na mě působí dojmem, že Američané sesazují našeho prezidenta. Je to ostatně "jejich styl". Nelze si nevšimnout, že se jedná o stejný scénář jako v Kyjevě. Sesadit demokraticky zvoleného presidenta, dosadit místo něj poslušného sudeťáka a národ poštvat proti sobě.

    Až budou posílat naše muže umírat na Ukrajinu, prosím, ať pošlou přednostně ty, kteří dnes mávali kartičkami na Národní třídě. Nebyly to Open Card. Byly to letenky na Ukrajinu. Tam totiž dnešní akce v krvi skončí. Válkou. Konec konců byl to právě Porošenko, kdo dnes prohlašoval, že je připraven na "totální válku" s Ruskem. Děkuji hloupým zmanipulovaných studentům.
    • divné je taky to JAK SOBOTKA DRŽÍ ZOBÁK O SVÉM VÝLETU - no výletu - spíš pro in strukce V AMERICE. cOPAK MU SLÍBILI, ŽE BY PREZIDENTSKÉ KŘESLO?????Pazgřivec falešný

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit