Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já je dostal také,proto letošní volby jsem neakceptoval,protože jako člověk,který k volbám rád chodil i pracoval zadarmo pro jejich zdar,proto se nedivím,že i zde vládne neviditelná ruka trhu jednoho profláknutého prognosťáka,což by tedy mělo být v pořádku a nechápu proč toto řeší policie ,místo soudů.Pokud to vše bude zadarmo tak se tam nebudou cpát různé existence a volby budou laciné a ušetří se hodně peněz.Např.Mlejnský Praha 11,byl v ODS zjistil,že to je zanikající strana a přeskočil do jiné a ovčany byl zvolen.To samé Jimrava ODS,nezávislý a nyní ANO a je tam.Přínos obouch jmenovaných nulový pro JM.Tak na takovou hru já nemám žaludek a ani povahu.
  • Také jsem dostal takové lístky, ale nezmátlo mě to. Vytřídit pravičáky a nazdar!
  • Vztah k hlupákům se neustále zlepšuje. Představte si, že ještě ve Švejkově době pro blbost superarbitrovali. Dnes je volí za senátory, hlavně v Paze
  • Jako ve všem tak i ve volbách,kolik se nadělalo kolem nich caviků a kolik milionů stály,je bor..l.Není se čemu divit,vyrůstají zde čím dál tím ubožejší lidé bez znalostí a odpovědnosti.
  • Já měl volební lístky v pořádku ale zdají se mě vadní ti korýtkáři na nich. *2* *2*
    • Část voličů v Praze dostala vadné lístky. Také mám takový dojem, že vadní jsou hlavně pravicoví pražáci, zblblá mládež a studenti a hlavně pražská kulturní fronta z pražských kaváren.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit