Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To by mě zajímalo, čím by usáci spláceli dluhy které mají v Číně. Černoušek by zalez do pralesa a ostatní by se dali do válčení a dostali by na ústa.
    • Copak si neslyšel,že černoušek je nejmocnějším mužem světa s nejmocnější armádou,že USA je nejmocnější velmoc světa ?
      A nejmocnější a nejbohatší velmoc světa přeci nemůže nikomu nic dlužit pač od nikoho přeci nic nepotřebuje neb má všeho nadbytek.
      Karle,že Ty se vůbec nedíváš na TV ! *1* *1* *1* *1* *1* *1*
      To ví i ženský u nás v Jednotě zrovna tudle povídali,že i my u nás si užijem něco z toho blahobytu prej budem dostávat nějakej lepší břidlicovej plyn a nějaký geneticky upravováný mňamky a vůbec prej všechno,už nebudem muset žrát kdo ví co kdo ví odkud sypaný posypovou solí. Prej už je na to dokonce zřízená někde nějaká instituce,která nám přesně řekne co od koho smíme kupovat a jíst a co od koho naopak kupovat nesmíme !
      Prostě snadnej pohodovej život z oběžníku si jasně přečteš kdo je hodnej a kdo zlej,vůbec nebudeš muset myslet a myslet budeš smět akorát na práci *1* *1* *1*
  • Časy velkých operací v zahraničí končí, říká Obama...přeloženo...dochází nám prachy a jak to tak vypadá, budeme potřebovat peníze a armádu spíše sami u sebe doma, kde začínáme mít velké a dlouhodobě neřešené problémy sami se sebou...
    • Oťas neplaš však oni si jistě zase nějaký ty dolárky natisknou a všechno zas bude ok *1* *1*

      Jaké problémy? Však oni pracující v EUropské kolonii kapku máknou a zas bude lépe jen se neboj *1* *1*
  • jsou pryč......dluh sedmnáct bilionů je sedmnáct bilionů.....mejdan (Majdan) skončil. Je třeba vystřízlivět z opojení do reality.....
    • https://www.youtube.com/watch?v=2lUg_wcpLQw
  • Takto vypadá, že Ohambovi už nikdo dolary nechce dát. Nicméně, na výrobu pár stovek červených kartiček to zatím ještě stačí. Dutých hlav, ochotných za zájmy usa plácat červenými kartičkam, je bohužel stále dost. *1* *1* *1*
    • Šmarjá jakej zas obama a jaký zas kartičky ?

      Jako bys nevěděl,že pravda a láská zvítězí nad lží a nenávistí ! *3*
    • ano máte pravdu pane Rubl
  • Hi komunisti,není tu prosím vás Pusinka a její přicmrndávači..? Potřeboval bych denní porci vědomostí a klesajícím dolaru a stoupajícím kurzu rublu,podloženého zlatem.
    • Tak si tak říkam zda je lepší Rubl podleoženej zlatem nebo dolar podloženej kecama *1*

      Poradíš mi prosím?

      Děkuji

      Nějak vůbec nerozumím co se zde řeší pamatuji dobu před zavedením EUra kdy v Itálii byl milonář upně každej i poslední důchodce,známená to tedy,že Italové byli s ohledem na kurz Lira vs Dolar jen ubozí žebráci v posledním tažení a ona zaostalí Itálie by zanikla jako říše Římská nebýt Bruselského spasitele a jeho měny?

      Myslím,že s komunismem nemá nic společného to,že třeba někomu vadí,že mu nějakej vořech z Bruselu nařizuje jakou,že si musí našroubovat žárovku doma na hajzlík !!! O Tom,že by ti Italové s milony Lir byli všichni komouši také dost pochybuji.
      Dle mne je dělení na komunisty a nekomunisty zastaralé svět by se měl spíše dělit na vlastizrádné přisluhovače a vlastence co myslí na svou zemi a budoucnost jejich dětí a vnuků !
  • Už toho po světě rozesrali dost. Teď to budou vylizovat a napravovat ostatní státy hlavně z EU. Takže z bankrotovaná USA bude na tom mnohem lepší než státy EU které také zbankrotují a ocitnou se na konci žebříčků.
    • Ano, Rusové toho po světě rozesrali dost. Teď to budou vylizovat a nezbude jim než poslat Vladimíra Hitleroviče a jeho pomocníky na Sibiř a pokorně prosit demoratický svět o pomoc. USA je bohatá země, je v mnoha oblastech vědy a techniky nejméně deset napřed oprotři ostatnímu světu. V trezorech patentových úřadů jsou připraveny vědecké a technické objevy o nichž se zatím píše ve sci-fi. A budou-li Rusvé hodní, tak jim jistě pomohou jako je před šedesáti lety zachráníly před Hitlerem, s nímž se ovšem Rusové nejdřív spolčili (Pakt Molotov-Ribbentrop).
      • ...............budou-li Rusvé hodní, tak jim jistě pomohou jako je před šedesáti lety zachráníly před Hitlerem........... myslíš druhou válku ? Myslíš těch ubohých 405 000 spojeneckých vojáků oproti pouhým 20 000 000 Rusů co položili životy ? Zak ti nevím kdo komu pomáhal a kdo tu válku vlasně vyhrál a vypořádal se s Hitlerem !
        Nechceš si domu nastěhovat cikánskou rodinku nebo nějakoý židy z Jerusalema ? Těch totiž v lágech zemřelo daleko víc než oněch 405 000 spojenců. Co napíšeš příště,že oni snad pomáhali tím,že zaměstnávali spousty nacistů tím,že je museli počítat před vchodem do plynových komor a tím pádem nemohli bojovat za wermacht na frontě !!
        Ty tvě vědecké a technické objevy o nichž píšeš jsou sci-fi leda ve tvé hlavě !
        Proč tedy kdykoliv mělo ono vyspělé USA problém třeba ve vesmíru vždy je ze všeho tahal ten tvůj zaostale Rus,hmm??
        Víš když ses tak sečtělěj kdo byl Wernher von Braun ,který působil na postu náměstka ředitele NASA ještě v roce 1970 ???
        Takže by se spíše dalo tvrdit,že Hilrer pomoh USA, Dokonce myslím,že lidem znalých dějin je více než nesporně jasné paktovaní se USA s nacizmem ! Stejně tak jako to,že vlastně ono velké hodné Německo je vlastně stále kolonié USA až doposud. O snaze USA kolonizovat po světě kde co o Europě nemluvě snad psát nemusíme,že?
        Ale děkuju hodně jsi mne rozesmál takto večer svým názorem a pobavil,fakt díky *1* *1*
        Doufám,že jsi veselá kopa a ne jen nějaký speciálmí agent co má vystudovanou nějakou tu speciální školu *1* *1* *1*
        Pokud bys měl chvilku času před spaním nemohl bys mi prosím letmo nastínit svou představu o tom jaká by byla dnes situace ve světě kdyby ono mocné USA milostivě nepomohlo tomu zaostalému a hloupému Rusovi s tím Hitlerem ? Popřípadě mi sem dát několik případu kde USA v tom tvém rozesraném světě udělalo něco dobře a nastolilo tam ten svůj rád a pořádek co je předevšema minimálně o těch tvých 10 let napřed? Moc děkuju *3*
  • Tak Obamova formulace: "kdy jsme se angažovali v budování národů" mě neskonale pobavila, děkuji mu tímto za chvilku dobré nálady. *1* *1* *1*
    Američané se zásadně angažovali v ničení a rozbíjení. Kdyby mluvil pravdu, řekl by: "kdy jsme se angažovali v udržení pozice petrodolaru". *3*
    Amíkům už asi dochází, že pozice dolaru je neudržitelná, rozumnější bude připravovat jiné varianty, jako například zotročení Evropy a budování její závislosti na Americe. Jelikož evropské politiky mají ochočené, zakoupené a nebo vydíratelné, bude to pohodlnější cesta a nebude vyvolávat domácí reakce, protože nebudou potřeba žádné vojenské oběti, nebude třeba tisknout miliardy na vojenské akce. Evropa se odstřihne od Ruska, ostatně to se už stejně orientuje na východ, a jednoduše se z ní udělá kolonie. Na to stačí podepsat pár lejster, není třeba střílet ani nic platit. A tak budeme v budoucnu makat jak mourovatí, abychom si mohli zaplatit americkou ropu a plyn, budeme žrát geneticky modifikované potraviny abychom měli dost síly na výrobu levných věcí pro Američany.
    A nebo je ve hře druhý scénář, že Amerika brzy zkolabuje. Jen nevím, jestli bude mít Evropa tolik štěstí, že to bude fakt brzy. *7*
  • ......za Obamy utratily Spojené státy na afghánské tažení čtyři pětiny celkových výdajů. ......
    Myslím,že zde je řečeno vše *1*
    Prostě jim v USA už nebývají groše na dárečky natož na nějaký vojákování *1*
  • Aha tak že se už nepočíta porazit IS do roku 2016?Jen rozvracení států zevnitř?A co chudák Assad toho už taky necháte?Uspěšné vyhození 600 bilionu z okna.
  • Tato řeč krásně ukazuje že i porážky se dají schovat za pěkné fráze.

    Z Afghanistanu neodchází USA jako vítěz ale jako spráskaný pes. Stejně jako ve Vietnamu
    ani tam moderní zbraně nic nezmůžou proti bojovníkum kteří se po činu vrátí
    do vesnice jako běžní civilní lidé.

    Irák - další Americká práce - dodnes tam vládne jen chaos a teror. Libye to samé - rozdělená
    země kde válčí každý s každým. USA žádný stát nikdy nezbudovala. Jen rozvrtala co se
    dalo a utekla.
    • .........USA žádný stát nikdy nezbudovala. Jen rozvrtala co se dalo a utekla.......Mirku možná to nevíš,ale tohle je teda jako věž!.
      Pradědeček mi náhodou jako malému vypravoval jak to bylo ! USA vybudovala prý sama sebe tím,že hordy nějakých přivandrovalců kdo ví už odkud vyvraždili nějaké jednorožce nebo rudokožce už přesně nevím a všecko jim sebrali. A odnikud neutekli pořád tam jsou dokonce jsou prý nejmocnější velmocí světa i tady na tiscali.cz to několikrát psali.
      A vůbec jsou prej děsně hodný,dokonce zlobivé problémové neggros předělali na hodné afroameričany a představ si,že jeden z nich je prý dokonce nejmocnějším mužem světa-říkali to v TV a ti by nám přec nalhali !
      Kdepák tam to není jako tady,tady prej nezvolili prezidentem nějakýho fajn chlápka jen proto,že byl pomalovanej. Tam nejsou 100 let za opicema jako tady,tam se prej může prosadit každej i kdyby to byl přebas samotnej opičák, Tak nešiř bludy! *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit