Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Karel

    Jak jsem už psal v jiném příspěvku podívejte se na mapu šíření a porovnejte s prouděním s převážným vzduchu horních ale i spodních vrstev atmosféry situace šíření Koronaviru je téměř totožná(viz nakažení vězně na samotce, nebo nevysvětlitelné nákazy) kdy za silného větru pod mrakem a nebo od večera do rána se může virus šířit velmi daleko a možná z kontinentu na kontinent poznáme to později  na jižní polokouli kde se noc prodlužuje(severni je již prozkoumána dostatečně). Prach ze Sahary  se dostává až do střední Evropy takže je dobře že se čistí nejen vnitřky, ale i ulice zvláště ráno nebo když je zataženo. A taky že nosíme roušky( může se přenášet také hmyzem,  na pylových zrnech, kouscích pavučin nejen na prachových částicích).

    Myslím si  že by pomohla k desinfekci i zvýšená výroba ultrafialových diod nebo zářičů a ty prodávat za přiměřenou cenu do domácností změřit co nepoškodí člověka a zabíjí virus a dát na chodby před vchody nebo do předsíní, kočárkáren....(jako opatření navíc).

    • Pane Karle, myslím, že by pomohl mezigalaktický vysokofrekvenční ionizátor.

    • 🤖

    • Některé věci jsou již přehnané , vězen na samotce není sám měsíc a studnu si nevykopal a jídlo též nevypěstoval .Uberte v té panice neb nejhorší smrt je z vyděšení a opravdu pak v kolonce nebude c19 už takhle ty infarkty stačí a jejich víc než ta wuchanská chřipka , opatrnost jo , ale ne panika , protože pak nejste schopen racionalně fungovat.

  • Prý špinavý vzduch přispívá k šíření , tak slunce když jeho moc tak ničí živé organismy a to jakékoliv velikosti a dokonce si umí poradit i s těmi neživými.V případě přenosu nějakého svinstva kapénkami -aerosolem - mlhou (smog smoke+fog) tak nám to sluníčko či mráz pomáhá  -vysušuje prostředí přenosu - tak aspoň nějaké dobré zprávy.

  • Což takhle zničit koronavirus vysokou teplotou?  Svět by se měl domluvit na koordinované akci....Čína, Rusko, Indie, USA, Pákistán, Izrael, Francie by se měli domluvit na souřadnicích kdy by po světě vždy v okruhu řekněme deseti kilometrů odpálili jadernou hlavici. Teplotu milionu stupňů nemůže přece koronavirus přežít.....😯 

    • no nevím kdo to zkoumal ,tuším že už se to zkoušelo Fukušima,Černobyl,Nagasaki,Hirošima - poměrně účinné až na ty vedlejší účinky😐

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit