Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ne jenom korupce,ale i zlodějna a podvody!!
  • A co čekáte od Zemanových kmotrů!
  • Jsi moc hloupá. Řeč je přece o pžedcházejících vládách především. To jako chceš 23 let kradení a korupcí hodit na vládu, která se teprve seznamuje se stavem země a navíc po volbách končí ??? Hloupě házíkdekdo vinu za krádeže na komunisty, kteří 24 let nevládnou a tím se za lži ukryjí vlastizrádci Kalousek, Drábek, Heger, Nečas a další ???
  • Podle 94 procent obyvatel České republiky je ve vládě rozšířená korupce. Ostatní nemají mobil.
  • No jo, Zemanova vláda odborníků!!!
  • snad v bývalé vládě.... hergiot co ti novináři zase blbnou... A proč se nevyjadřovali než odstioupila???? Proč až včil. To přehlížení časové osy je hnusné.....
  • Ano, je to nejhorší "vláda" za 24 let!
  • Ty zlodějské moresy tu zavedla modrá svoloč ,aby mohli privatizovat. Z cizího krev neteče.
  • Rozdíl proti tomu co bylo před půl rokem je to, že tu korupci řídí sám preasedent. Tupci, máte co jste si zvolili.
  • Pišto, nepoužívej ty ženské nicky, jsi poznatelný. Takže odlož to "ženské pohlaví", vezmi si zase svého ptáčka a upaluj za kozou !!!
  • Nejenom tisk či státní správa. Každý člověk má svůj názor a jednání. Nemusí být závislý přímo na úplatcích, byť to i je v mnoha případech také pravda. Jednoznačně řečeno" " nezávislost, či nestranickost ve skutečnosti vůbec neexistuje, protože prostě ani existovat nemůže. Jenom je s ohledem na aktuální poměry a situaci více nebo méně zamlčována oháněním se nezávislostí či nestranickostí. I Zeman pravdivě prohlásil, že nemůže a ani není nestranický, i když souhlasí, že prezident by měl být nadstranický. To ale reálně je nesmyslné, každý vždy bude někomu stranit, jako vždy stranil, jen se to bude snažit zamlčovat. Ono nejde o přiblblou hádku o tom, jak je kdo stranický či nestranický atp, ale je důležité, komu kdo straní !!! Nečas s Kalouskem také stranili, ne ani TOPíkům, ale kmotrům a zlodějům zásadně ale za úplatky - zadarmo určitě nikoli !!! Proto jsme nyní také všichni v p r d e l i !!! A já si myslím, že nejlépe stranický je ten, kdo straní poctivým občanům a ne zlodějům !!!
  • Jenže ono je to silně kontraproduktivní.Když se někde zruší výroba, zvedne se počet nezaměstnaných.Nezaměstnanost obvykle znamená snižování platů v dané oblasti kvůli přebytku pracovní síly a celkovém součtu to dojde do situace kdy si zboží nikdo nekoupí protože nemá za co.A dovozce je zase v riti.
    Všechno je špatně. . . všechno. Za komára rozhodně nebylo všechno tak růžové jak si dnes někteří myslí, ale bezdomovců bylo minimum (pokud vůbec nějaký byli) a práce byla povinost, takže každej nějakou tu korunu měl.Svět se řítí pomalu ale jistě do pořádného průseru.
  • Prý na 5 leté zahraniční stáži, skutečnost je zcela jiná:
    Jaroslava Korcová z Chebu, si od 15. 7. 2013 odpykává trest, 60 měsíců ve věznici Praha – Řepy, za pokračující dvojnásobnou zpronevěru velkého množství peněz.
  • Žádný tisk není nezávislý a většina lidí na vedoucích místech ve státní správě jsou závislí - na úplatcích. *11*
  • Pro kvetoslav.I za komunistů to v tisku bylo podobné.Já,když jsem nazval komunistické novináře tlučhuby jsem se musel prošlápnout až k okresnímu soudu.Tehdy byli novináři jenom tlučhubové.Po údajně revoluci ,místo těchto tlučhubů,nastoupili suprtlučhubové.Kdybych tehdy věděl,jaký dobytek se po komunistech prolže k moci,tak bych si komunisty kritizovat tehdy nedovolil,ani kdyby uvedené trestné nebylo.A náměstí ,kde jsem zvonil klíčema bych se vyhnul obloukem.Stejně mě uvedené už za deset dnů mrzelo.Protože jsem stačil poznat,že se k politickým korytům žene ještě větší lidský dobytek,než který tam byl předtím.
  • I uvedené,by znamenalo,že je zde ještě šest procent blbů.Takže pokud by šli k volbám,tak by jednu lumpáckou stranu do parlamentu prosadili.
  • Proč korupce ? Vynechejme cizí výrazy, čeština má přece bohatou slovní zásobu. Takže spoluobčané, hezky česky PODMAZÁVÁNÍ a ZLODĚJNA !!!
  • Diky. *3*
  • Ano, to chtělo nesedět na zadku u PC, v hospodách a jinde a zvednout se a donutit je. Neplníš co jsi slíbil, kradeš? Tak ven. Protože to jinak nešlo, když jsme je nekontrolovali a nechali je dělat si co chtěli a ještě je stále dokola volili, tak nad čím nyní radko přemášlíte? Bez kontroly a donucení nedokážeme , aby se chovali tak jak mají. Lorencová na začátku 90tých let hrdinně ukazovala na řadu alarmujících problémů a ovčané jí v tom nechali. Nepostavili jsme se jako v 89 za ní nezaplnili jsme náměstí, nezaplnili jsme důsledně prostor před Strakovkou a Poslaneckou sněmovnou a to opakovaně a nedonutili je chovat a jednat tak, jak mají. Je to i naše vina a naše pohodlnost a s prominutím předposranost. Pokud si nedají mantinely oni sami, tak je k tomu musíme donutit my. Klaus když ukradl pero, tak národ jen zíral a nevyšel do ulic a neřekl dost a odchod. Dnes by nebyla ani ta amenstie. Jsme prostě jako národ zbabělců poseroutkovů a nejsme schopni si nic vybojovat. .
  • Členové (neúplný seznam, abecedně) Prognostického ústavu zvaného Jakešova věštírna. Jaroslav Šedivý, Jan Mládek, Jiří Dolejš, Josef Kreuter, Karel Dyba, Karel Koecher, Karel Kouba, Miloslav Ransdorf, Tomáš Ježek, Valtr Komárek - vedoucí ústavu, Václav Klaus Vladimír Dlouhý, Zdeněk Tůma

    Miloš Zeman (Pracoval do listopadu 1989 jako prognostik v jiných organizacích. V Prognostickém ústavu působil v letech 1990-1993.)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit