Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ..překupníci s ruským plynem ... mají zase žně .. i díky "naší" ... zcela zaslepené, protinárodní a kolaborantské fialové vládě .. je to opravdu vláda ... totálního zmaru, neumětelství, análolezectví  a zaslepenosti ... doufám, že brzy hlavní aktéři budou dýchat mřížovaný vzduch !!

  • Naše fajn vláda zajistila, že nenakupujeme plyn přímo od Ruska, ale stejný plyn od překupníků, kteří navyšují ceny podle toho jak se vyspí. A to se fakt vyplatí. A to jen k vůli tomu aby si patolízalská Fialova vláda zasloužila podrbání za uchem od zaoceánského páníčka. Horší vláda zrádců a patolízalů cizáků tady ještě nebyla od samotného vzniku Československa v roce 1918. 

  •  Katar je největší sponzor Hamásu , každá plynová kamna v EU pri topení sponzorují  islámský terorissmus nebo russáky , totéž benzín a nafta . Tak chytré hlavy co s tím .?

    • 50-let se dovážel plyn z RF a Němci z toho vybudovali svůj průmysl. Nebýt několika výpadků které udělal nenažraný Kiev , tak byla dodávka stabilní. Až do doby kdy to vzali do rukou sluníčka. V roce 22 stoupl dovoz plynu (kapalného) z Ruska do EU o 40%, kde je ten "ANI KUPBÍK PLYNU"  co vyřvával Sikela???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit