Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na vině je to, že jsme neposlouchali V. Klause a nepřenechali daleko více všechno neviditelné ruce trhu. Je na světě málo geniálních lidí, každý má vždy i nějakou vadu, jediným neomylným a nechybujícím je opravdu náš zachránce po r. 90 Klaus a jeho ODS.
  • Vše, co se u nás vyrábí příliš draze, levně dovezeme, žvanil kdysi "ekonom" klaus. Vašku, kde jsou ty země?
  • Šílený ekonom a jeho reformy, to je hnus co ten pablb Kalouskův dovede udělat dobrého pro národ.
  • no vzdyt my na to mame, s nasimi temer nejnizsimi platy ve stredni Evrope...fuj hnuj
  • Kdo můžete lidičky jeďte si nakoupit do Polska. Nákup Vás výjde o 1/3 levnější než nákup v rozkradené ČR.
    1zl = 6Kč
    např.Benzín 5,53zl x 6Kč = 33.20
    v ČR 36.90 a více
    mléko 1.5% 2zl = 12Kč atd. atd.
    A že jsou polské potraviny špatné? Tak kolik polských občanů na nějakou polskou poživatinu zemřelo? Myslím že to je 0. V ČR téměř 50 lidí jen na závadný jedovatý alkohol.A dáších x set zdravotně postižených.Ale polské vejce od utiskovaných polských slepic je na první stránce českých deníků a tv či rozhl. zpráv.A tak by se dalo pokračovat.
    Vemte rozum do hrsti a vykašlete se na ty český šizunky.Přeji hezký den a příjemné nákupy u našich severních sousedů.
    *15* *15*
  • Údaj 23.800 Kč za potraviny a nealko/os./měs je naprostý nesmysl, většina obyvatel tolik ani nevydělá, zřejmě napsali o jednu nulu více. Jinak se samozřejmě zdražuje postupně a pořád.

    Naše rodina však utrácí již 5 let stejně za jídlo, nápoje i benzín. Více si vypěstujeme sami a v ekologickém provedení, méně jezdíme a vůbec nám to nevadí... *3*
    • to je prumer...
    • My víc žereme a víc jezdíme a víc nadáváme. Je to hrůza pomalu umíráme hlady!
      • *1*
  • Opět dílo Nečasovy zkrachovalé vlády,potřebovali prachy na podplacení a nám se proto muselo zdražovat.Malé důchody,poplatky ve zdravotnictví,nezaměstnanost ,oddalování věkové hranice k odchodu do důchodů atd,to je jen malý výčet toho,co zde Nečas a spol natropili,hlavně,že bylo na podplacení poslanců z trojkoalice,přeběhlíků a novinářů,na nekřesťanské odměny pro spřátelené duše a milenky.Toto vše bylo ve volebních prohlášeních ODS a TOP 09,stranu LIDEM neberu,její hlasování je protiústavní,nikdo tuto stranu nevolil.
  • Zde je vse predrazene,nejen potraviny,ktere jsou ke vsemu sizene,bez vyzivy,same E,ochucovadla.Driv byl velky vyber vseho a dostatek,levne,i kvalita se hlidala a vyrobky slouzi jeste dnes.Nyni se vyrabeji braky,co uz z obchodu nefunguji a jsou na vyhozeni,vse sizene,material apod.,aby se muselo porad rozbite,nahrazovat novym...Nic neni kvalitni a co se tvari znackove,vyrobek z Nemecka,je vse Ceske,podvod.Sidi se na obale,vaze,prelepi se datum apod.,ze clovek nema duveru uz k poctivemu nakupu.Stitky neudavaji pravdive zaznami,jsme odpadni mrtvy stat..O vsem psal driv v tisku i Jakes,vedeli,co tu bude...Jiz se mladi nedozvi,jaka driv byla kvalita,jak bylo levne a dostatek vseho,ne co dnes na pridel z letaku omezene.Lide nehladoveli,co dnes,chudou stravou na ziviny...Vse zmizelo,prekroutila se historie,ve prospech dnesni zlodejske doby,nelze dohledat,jak bylo levne,vyber potravin,vitaminu,co vseho bylo...Dnes se tezce sezenou kvalitni brambory,nehorazne jsou drahe a hned se varene kazi,i v lednici ..Taji se vse.Skoda ze neukazou v televizi,porovnani s dneskem,z jakych slozek byl driv,jogurt,parky,zmrzliny apod.,bylo kvalitneji a levne,nyni jime chemii,bez vyzivy a predrazene vse...Jsme tu v izolaci,diktatu.Jime nucenou chemii,co tu lze koupit,nase nic neni,podniky,vyrobky,vse zaniklo,prezivame a nesezene se prace,zijem v klamech,podvodech,jako ze tu vse funguje a jsme davno mrtvy stat,nic tu skoro uz neni..,jsme ozebracovani.Venku je vyssi zivotni uroven,mohou si lide vic koupit i zdraveho,maji o moc vyssi platy co tu.Nam se stale uroven vic snizuje a i platy jsou mensi,bez odmen apod.,vse,vyhody,se zrusilo..,aby pani meli na konta a z ceho brat..,proto maji nove vily,auta,uzivaji si blaha a pritom driv,jich vetsina nemela ani kde bydlet,byli hubeni a nyni...
    • ale booze, to je opravdu naivita, vy si myslite, ze to bylo lepsi? to je k neuvereni...odhlednouc od toho, ze co pisete je cele nesmysl a chvala bohu, ze je to za nami, tak si uvedomte, ze jenom prevlekli kabatky a delaji ze sebe demokraty...bylo by dost zajimave vedet, kolik verejnych cinitelu bylo u komunistu...to byste se asi divila...
      • Nejde o politiky,ale jak se zilo.Byly zamestnanecke vyhody,odmeny za praci,levne rekreacky,detem organizace doplacela tabory apod..Jezdila jsem kazdy rok k mori,Metro v Praze vsude stalo 1 kc a nyni se nikam nedostanu,je draho.Jeste ze jsem zazila lepsi dobu,kdy,jsem hupla do vlaku za 1 kc si udelala vylet do okoli,bylo levne...Zdrav.dostupne vsem zdarma,skolstvi apod.zdarma,dostavali ucebnice,sesity,tuzky apod...Zamestnanci od podniku fasovali plaste,boty,myci prostredky,uklizeci prostredky..Pomahalo se lidem,slabim,vsem,aby se tu zilo vic lip.Hlidala se bezpecnost lidi,kvalita vyrobku...Nedeli se,klamy,zlodejny,okradani pracujicich,co nedostavaji odmeny apod.,vse se zrusilo,lide jsou vic ve vetsi bide.Za podvody co jsou nyni,zlodejny,by pani tvrde sedeli,nic by jim driv neproslo,tvrde se kriminalni ciny trestali..Driv se prodavaly visne,tresne,blumy,spendliky,angrest,rybiz,slivy,levne vyber a dnes to neni videt...,vse je predrazene,sama chemie...Zdrave vyzivne jidla zmizela,jime jedy a setri se na vsem,vyrabeji se braky a dovazi se nam sem zbytky apod....
    • Dementos komunistos!
      • El cáklos modros debilos en prdelos.
  • Zvyšování za poslední pětiletí? Můj důchod se zvýšil asi o 300,- Kč. FLORA z 24,- na 37,- / mléko z 9,90 na 17,90 / cukr ze 14,- na 24,- / mouka z 8,- na 15,- atd Tak se naše životní úroveň zvyšuje.
    • Soudruhu, soudruhu... Proč tak hloupě lžeš? A sám sobě...
  • Za poslední pětiletí? Můj důchod se zvýšil asi o 300,- Kč. FLORA z 24,- na 37,- / mléko z 9,90 na 17,90 / cukr ze 14,- na 24,- / mouka z 8,- na 15,- atd Tak se naše životní úroveň zvyšuje.
    • Cukr krystal, 1kg 27,50 Kč... včera jsem ho držel v ruce...
      • Nechmatej na zboží které nekoupíš, infikovanej prasáku!
        • Jsi prostě hlupák...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit