Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No co k tomu dodat, vše pro blaho lidu a rozkvět naší oslabené ekonomiky.Vždyť je to do nebe volající, že se ekonomika po tomto kroku neoživí, ba naopak. Obávám se, že pokud to tak půjde dál, bude ještě hůř co se týká nezaměstnanosti a hlavně to odnesou zase jen a jen normálně pracující lidé.No jsem zvědav na čísla za únor, během jednoho dne skokově zdražil benzin Natural 95 o 1,1 Kč. Opět důvod pro zdražení veškerého zboží včetně energií. K čemu je nám tzv.NERV?To není brečení, ale bohužel normální fakt.
    • Kde vzít když není z čeho? Vláda Paroubka za finančního ministrování nynějšího fýrera ČSSDKSČ zadlužila naše vnuky a Marťani nám nepomohli. Komunisti uloupili po válce takové bohatství, že to vystačilo na půl století tureckého, pardon, mongolsko tatarského hospodářství.
      A když jsme všechno proprndali, tak nezbývá než pracovat, šetřit a neutrácet za zbytečnosti. Vzpomeňme si - a těm později narozeným vysvětleme, že za komunismu jsme tady měli akorát tak velký p r d. A kdo měl to štěstí a dostal se na západ od Šumavy tak byl u vytržení i nad výběrem druhů čokolády i nad tím, že si mohl koupit banány v létě, bez fronty a v libovolném množství.
      A to měli Němci po válce zemi rozbombardovanou, na rozdíl od nás. Němci začali po válce za pomoci USA budovat svou zemi, kdežto my jsme za pomoci CCCP budovali socialismus. Tak máme každý co jsme si vybudovali.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit