Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Ředitel ČT Petr Dvořák označil situaci v sousední zemi za "extrémně znepokojivou" a vyzval k ochraně role veřejnoprávních médií."

    Zrovna ČT, se svým jednostraným a cenzurovaným zpravodajstvím může někoho kritizovat...
    *12*
    • Jestli je něco extrémně znepokojivé, tak jedině to, jak média v Německu, Švédsku a jinde zatajují svým občanům informace. To bych viděl na pořádné pokuty a čistky v médiích. Taková média v demokracii nemají co dělat. Takoví novináři ať táhnou do totalitních států a tam si dělají tuto "novinařinu".
    • V poslední době se to s ČT zlepšuje. Ale i když ČT není nic moc, k tomu, co se stane s Polskými médii, má hodně daleko.
      • Asi se mýlíš, mně to připadá jen jako jiná verze toho, co v ČT předvedli p. Ruml a spol., když vyhnali řádně ustanovenou ředitelku Bobošíkovou (nechci se jí zastávat, byla to vypočítavá potvora, ale její ustanovení bylo v souladu se zákony)!!! A tak si ČT drží svou "vyrovnanost". Měli by se stydět, a ne polskou situaci shazovat!
        • Hm, tohle je daleko horší. Ono se to netýká jen médií, ale i ústavního soudu, jehož moc je v Polsku díky těm reformám defakto žádná, atd. Tohle je opravdu nástup fašismu, tedy toho, co tupci, co odmítají pomoct uprchlíkům, a tedy ctít hodnoty této civilizace, odmítají.
          • Rozhodně je něco jiného schvalování pomoci uprchlíkům (proti tomu je málokdo) a schvalování nelegální činnosti - nelegální migrace, co předvádíte vy sluníčkáři (proti tomu je převážná většina obyvatel). Hodnota civilizace nespočívá v podpoře porušování zákonů, ale naopak v jejich dodržování. Ale já nepochybuji, že tobě i podobným to jasné je. Jen se vám to prostě nehodí do krámu, tak záměrně přetáčíte a mlžíte. Ale je to dost průhledné *1*
    • Naše veřejnoprávní televize má Bruselem určený úhel pohledu. https://www.youtube.com/watch?v=k1cdmQDd2yI
  • Polsko konečně našlo odvahu vzepřít se diktátu Bruselu. A že vyhodili z médií všechny ty prolhané redaktory a ředitele, kteří byli uplaceni, aby veřejnosti zamlčovali podstatné informace a s veřejností manipulovali směrem k euroarabské Evropě, to je logiský a správný krok. Naše ČT Al-Džazíra je stejná žumpa, která by si zasloužila zrušit.
    • Aha, "diktát Bruselu". A co takhle diktát Moskvy, ten by se ti líbil, soudruhu?
      • Nu milý soudruhu, ani Moskvy, ani nikoho jiného. Moskva nám ale alespoň nevnucovala tisíce islamistů a černochů. Což Brusel zcela brutálně činí.
      • Děkuji, klikáčku, že nesouhlasíš s diktátem Mockby. *1* *1* *1*
  • a co tak i u nás povyhazovat ty kavárenské lumpy z novin a veřejnoprávních médií,všichni tito zrádci píší jenom podle šapirovců a NWO
  • Vzorové Německo a Donald Tusk padnou pod vlnou Adělky jako vzorem EU. Rád jim půjdu na funus.
    Ať žije nové Polsko. Dost je zprofanované EU potápějící se nad propastí.
  • Tak já těm Polákům fandím. A na jiném příkladu dokonce u nás, musím připomenout tiscali, že v rámci objektivity, že na "něčí pokyn" ze shora, Facebook stopnul účet doc Konvičkovi - Islám v ČR nechceme. 163 tisíc sympatizantů bylo státním zásahem - tímto bolševickým způsobem hozeno mezi nácky.To považuji za zásah do svobody a demokracie. *16* *12* *16*
    • Už se ta fašistická stránka měla vypnout dávno. (ten den, kdy vznikla) Konečně Facebook zareagoval a něco proti českým fašistům udělal.
  • poláci jdete na to dobře
  • A co jako?Ve státníc mediích ne že zdravě kritizovali ale doslova šili do vlády.Všechno má své meze.Přes několikeré varování si nedali říct.Co udělá každý řádný hospodář.Nechám si pod sebou řezat větvičku?Kdeže - vyfičím prudiče.Nemuseli se ve státním mediu o nic starat.Jen mastit vyvážené zprávy.A oni zatím vytvářeli pohádky a jizlivé špinavé bajky.Jako náš Blesk.Ten ale za svoje.Frajeři vyfičení z medií,nyní mají šanci se realizovat.Ale též za svoje. A tady smečky jakožeukřivděných z ulice nyní bijí na poplach.Hoši hoši jste takoví demonstranti- komedianti.
  • Ono stačí se jen podívat na dějiny Polska do minulosti.., kde hodně často je jejich vývoj tzv. jak na houpačce..a to míněno, jak v dobrém, tak i v tom špatném, kde jednu dobu, právě díky tomu, že se zase odklonili na nesprávnou stranu, málem i fakticky zanikli, a to nejen jako stát, ale v podstatě i jako národ, který je dodnes rozdělený za západní i východní oblasti..Poláci si historicky nedokáží trvaleji vybrat kam a ke komu vlastně patří a to jak nábožensky, tak i rasově..Za 10 let to bude u nich zas jinak a klidně i naopak..Je i legrační, že Polák se umí v jednom kroku katolicky pokřižovat a hned ve druhé větě si zas klidně zanadávat ..do Pěrůůůnáá.., což je jeden z hlavních, slovanských bohů.., což o mnohém, rovněž napovídá
  • "Vyjádřila se k tomu dokonce Česká televize, která se připojila k výzvě Evropské vysílací unie (EBU). Ředitel ČT Petr Dvořák označil situaci v sousední zemi za "extrémně znepokojivou" a vyzval k ochraně role veřejnoprávních médií."
    .
    A jak protestovala ČT proti veřejnoprávní ZDF v Německu, která záměrně neinformovala o Silvestrovském průs...u v Německu? A co rok a více ututlané informace ve Švédsku o podobném sexuálním obtěžování?
    A Polákům chcete nadávat? Za co? Copak se dá evropským médiím v současnosti věřit? Ani náhodou!
  • emeričtí kolaboranti a mávači trenclí a karet vztekle mávají už i v Polsku jako za 1.mája jejich rodiče za komančů.
    Uprchlíci jsou jen nástrojem k horším věcem a Ty Nedělko táhni! Že nehodlám žvýkat tvoje ovno a lhát jak je dobré,neznamená,že já i jiní jsme rasisti???? Zrzavej chlupe na makrelovic zadnici,přestaň papouškovat!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit