Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JUDr. Jiří Lněnička, pamatujme si to jméno a toho člověka. 

    Doba poskoků v justici neskončila komunisty. Nová doba má své.

    Pamatujme si tu osobu a to jméno. 

    Nehledě na jeho primitivní vyjadřování a impotenci podivného advokáta. 

    Kolika výzev k násilí proti jiným skupinám lidí, národů a národností jsme denně svědky. Z vládních kruhů?
    Když se pan Masunta tak zastává justice, kde byla, když pan starosta vyzýval k podřezání hlavy státu? Nebo je to jiná justice? 

  • Tady nejde o něčí názor. Takovéto výhrůžky si nenechá líbit žádná vláda. Není tajemstvím, jaké skutkové podstaty se blbeček dopustil, jaké je petit trestního činu - viz dohledatelná trestní sazba v trestním zákoně. Mohl to  s jistotou čekat, pokud není právní analfabet. Takto právní impotent (a doufám, že někdy v budoucnu právě on nebude na čele boje i za mé názory) sám sebe odstranil z politické scény na 5,5 roku. Právě po takovýchto úlovcích nesvéprávná vláda prahne - aby je mohla pro odstrašení exemplárně vyřešit a aby to důkladně masmasírovkou protáhla masmédii, třeba v televizních blábolech na neděli pana Moravce. Dobře pachateli tak. Formy odporu jsou i jiné, a neoceněné 5,5 roky.  Čermák mohl třeba říci: "Nedivil bych se, kdyby došlo na fyzické útoky vůči některým politikům." A už by to bylo bez trestní sazby. Není mi jasné, jak mohou být na trestní čin různé názory, bez ohledu na třeba soudní toleranci vůči výhrůžkám proti Zemanovi, kde šlo o soudní šlendrián, pochybení, z důvodu ideologických brýlí. Zeman si snadno napadení nemusel nechat líbit a tím by přispěl ke statusu právního státu, i když je také pravdou, že orel much nelapá. Měl i právníky v týmu, a tímto bych za řešením jeho slovního napadení, i za Čermákem, dal tečku.

  • Co takhle šíření poplašné zpravy v sazbě od 1 roku do pěti. Několikrát zaznělo z úst nejvyššího salónního žvanila : Jsme ve válce!!!

  • Když se vyzývá k násilí na správnou stranu, tak je člověk hrdina. Když ne, jde do vězení  jako za vraždu. Máme prvního politického vězně. To jsme se dočkali věcí. 

    Sláva Mukačevu

  • Kriminalizace člověka za veřejně vyjádřený názor, který není v souladu s dogmaty z katechismu fialovské věrouky v intencích bruselského eurohujerismu, svědčí o faktickém budování polistopadové diktatury pod kuratelou Bruselu. Podle mého názoru pokud půjde Čermák sedět, tak bude politickým vězněm. Ostatně pobuřování a další údajné nesprávné aktivity měl na svém kontě i dobrý voják Švejk. Ovšem obávám se, že současný fialovský establishment je větším nepřítelem demokracie než byrokraté rakousko-uherského mocnářství v dobách Švejka. 

  • Zajímavé je, že za výzvu k podřezání prezidenta Zemana se nic nedělo. Jesenický radní Lang doslova řekl, že Zemana je nutné podřezat jako svini a nakonec z toho nebyl ani přestupek, ale Langovo ústavní právo na odpor proti nenáviděnému politikovi. No a takový Novotný, to už je škoda slov. Ten už pourážel celý český národ a dokonce vyzýval k jeho zabíjení. Jiný člověk na jeho místě už by šel sedět natvrdo na dlouhá léta, ale Novotný je zřemě nedotknutelný a chráněný současným režimem. Otázkou je proč. Že by v tom hrál roli jeho židovský původ? 

  • josef.chmela

    Zase jeden politický vězeň dnešní diktatury pětišmejdů.

  • Tak vážení diskutéři, tady velmi opatrně, jste na tenkém ledě.

    • Bohužel si to uvědomujeme. Máme vládu, na kterou můžeme být někteří hrdí. Jiní zase ne. 

      • Vyrůstají nám tady noví soudruzi prokurátoři s urvalkovym odkazem, bohužel

        Neumím a ani si nechci představit, čeho se dožijí vnoučata 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit