Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak mám dojem, že ti naši lokajští šašci mají od Američanů instrukce naši zemičku dostat do dluhové pasti abychom už navždy zůstali otrockými vazaly USA a Bruselu, bez možnosti to kdy změnit. To rozhazování peněz na zbytečné vojenské krámy a zrovna v době kdy se začíná hroutit naše ekonomika, to není jen tak. To je jasný záměr.

  • goyim

    Koukám, že je tu další článek s vypnutou diskuzí - Záporožská elektrárna. Proč asi, takové bláboly a lži jsem dlouho nečetl.

    Ruská armáda má tu oblast elektrárny pod kontrolou už měsíce, ale stále to tam prý řídí Ukrajinští technici. ;} Takže Ruská armáda stojí venku a ti technici je nepustí přes vrátnici, no a proto je bombardujou. ;}}} Hlavně za každou cenu nezapínat mozek a nezamyslet se logicky nad tím, kdo asi tak na ty Ruské pozice může útočit. Pojďme taky ignorovat, že se tam našly použité rakety Britské výroby. Tohle je úroveň Goebbelse. Je neskutečné, kam až jsou tito "novináři" schopní zajít.

    Pak píše, že Ukrajina a Rusko prý už dříve projevili zájem tam poslat inspektory z IAEA, akorát pan "novinář" ignoruje, že to bylo Rusko, které je tam chtělo poslat jako první, ale Ukrajina to nechtěla - dokud jim prý nevrátí elektrárnu zpátky pod jejich kontrolu. Tak takhle se lže a manipuluje v mainstream žumpě.

    • vanhorne

      Ano, Rusko uz davno zadalo inspektory z IKEA.

  • Diwa

    Já teda nějak nesleduju hloubkově nákupy techniky z USA, ale když čtu, že nám dá USA vrtulníky zdarma, tak by mne jenom zajímalo, jaký že je v tom háček o kterém paní ministrině neví, nebo ví, ale dělá že neví ? Nebo tuhle levárnu zase hrají na nás obyčejné lidi ? Zadarmo dostává věci pouze jeden stát a to je Ukrajina.....

    • Jsou to zastaralé a opotřebované krámy, které by nikdo nekoupil. Tak je dostaneme zadarmo a budeme od hnUSAků nakupovat drahé náhradní díly.

    • josef.chmela

      Ani Ukrajina od USA teroristů nebude mít nic zadarmo. Ti si to i s přirážkou vyberou od Ukrajiny v budoucnu stejně jako v Německu.

  • Vítejte v "Hokynářství Černochová"

    Hlupaňa si z nás dělá srandu? Především nákup ojetých kousků domluvila předchozí vláda.Tak ať nemachruje. Na co nám takový stroj? ZEJMÉNA  aby mohl za naše peníze působit v zahraničních misích. Kdo potřebuje machrovat v Africe za ČR? Nepochybně časem naši místní letečtí nadšenci odhalí skvělé bojové vlastnosti dodaných kousků. Tak jako u zamýšlených skvělých F35 - báječných stíhaček z Ameriky. Těch které prokazatelně propadají ve skutečných i simulovaných soubojích. V konfliktu Čína - Thajwan. Těm kterým se podle autentických  videí ve velkém odlupuje protiradarová vrstva. Tak nám hokynářka připravuje skvělou finanční náplast pro americký průmysl.

  • Táhni huso k plotně a ne.se.rsa do toho, čem nerozumíš!

    Ale myslím, že u plotny připálí i vodu....

  • Když je dostaneme zdarma a prodáme je do Kovošrotu, tak na tom musíme vydělat!

  • Jak zdarma, v článku je 14 mld Kč? A polovina z nich jsou staré krámy, do kterých se budou cpát peníze. Ta naše vrchnost je úplně dojebaná.

  • Ale paní ministryně zveřejnit náklady na provoz. Vždyť by to neměl být tak velký problém máte team zkušených odborníků. Nebo je vše jinak. Spíš by vyšlo najevo něco, co se nehodí. Najednou to vadí. Trojnásobek provozních nákladů u stíhaček ale nevadí).Na šméčka z obrany jsme však ji dávno přivykli (bohužel). A stálo nás to všechny spoustu miliard zbytečně vynaložených, které by se v dnes nesnadné době moc a moc hodily. Ale všechny strany , které se na těch prý ,,výhodných" zakázkách podílely z něčeho musí žít, (že p.Dalíku,Topolánku...).

  • sow.da

    Jak drahé je zdarma?

  • Jakým právem, tato paní rozdává státní majetek, vybavení armády???   V programovém prohlášení nic takového není a písemný souhlas vrchního velitele taky určitě nemá.

    Nedovedu si představit , že začnu svému zaměstnavateli rozdávat inventář.  To by asi  se mnou rychle vyběhl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit