Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • risach
    Demoralizovaná ukrajinská armáda se v noci na dnešek dala na útěk! Rusové slaví velké vítězství!

    Včera brzy večer začali prominentní ruští vojenští reportéři nejprve šířit “zaručené” zprávy, že dvě elitní kyjevské obrněné brigády, 53. a 110., se na doněckém bojišti pustily prudce do sebe, a začaly se mezi sebou hašteřit, která z nich má bojovat a bránit betonové pevnosti v jihovýchodní průmyslové zóně třicetitisícového města Avdijivka, a obviňovat se navzájem z podlé zbabělosti.

    Výsledek prudké hádky Ukrajinců o vojenské kompetence na sebe nenechal dlouho čekat, a už v noci Rusové nadšeně hlásili, že Ukrajinci, po 8 letech nepřetržitých zuřivých bojů, dnes v noci, bez boje, vyklidili, jeden ze dvou největších betonový pevnostní komplexů, které na doněcké frontě od roku 2014 vybudovali.

  • Dobrý hospodář se pozná tak, že raději zamkne zbraně do skladu, než aby je nasadil proti nepříteli.

  • "materiál za desítky miliard korun do Ruskem napadené země putoval právě od soukromých podniků a dárců, uvedla."

    Pamatujete jak jsme v souvislosti s válkami v Iráku, Sýrii, Libyi, Afghánistánu, Srbsku apod. Vždy četli ve zprávách z těchto zemí podobné sousloví? "USA a námi napadené země"?  Nepamatujete? To je divné... Možná to bylo tenkrát obráceně a ty vyjmenované země napadly USA, které musely bránit své území. 😀

  • Překvapujeme mě, že tak bystrá dáma nepřišla (prozatím)s tím, že by měli odevzdat ve prospěch mocné ua zbraně a střelivo například myslivci, (no a potom, zcela logicky jarda-jana a obcan) 

    A v ne poslední řadě, by mohla táhnou do první linie s vizí, že porazí, (nepochybně) nepřítele číslo 1

  • KIMCID

    Dobré zprávy 

  • I přes malé zásoby, stávající loutková sionČR vláda jistě bude pokračovat v dodávkách. Něco ve skladech je, něco se opraví, něco získá z jiné země. S nějakou jinou zemí je možno jednat, aby ona dodala. Německo už nechce Ukrajinu podporovat, ale dostalo podle Vázacího aktu befel z USA a jak panečku dodává peníze i zbraně. Kongres USA se usnesl, že už nepůjdou na Ukrajinu peníze ani zbraně a jak panečku jdou ! Americký admirál přece řekl, že kdyby Ukrajina prohrála, byla by to prohra nás všech. Moje prohra osobně - tedy určitě nee. Co říká velmi silný hybatel dějin, Čína, ústy Xi Jinpinga:

    " Už dost obviňování Číny. Čína teď Rusku nepomáhá, ale pokud se Čína rozhodne Rusku, Bůh nepomůže ani Vám. Ukrajině pomáhá téměř celý svět, ale Rusko je samo. Pokud uvidíme nebezpečí třetí světové války, pomůžeme Rusku. Prozatím se posaďte a sledujte, jak Rusko vyhraje samo proti 50 zemím."

  • "Perebyjnis: Dejte Ukrajině všechny potřebné zbraně, nebo budou bojovat i vaši občané"

    Jo.Jo.To by šlo. Panečku to je nám kvalitní marketinkový tah. Tam ve stepi už jsou haldy kvalitních  zbraní a střeliva. Ale jaksi - nemá kdo válčit. Tak vymyslel manipulátor takovou vymazlenou myšlenku. Co nevidět jistě vylepšenou o vyslání našich vojáků. Jo hochu ale Proč? My nebo tady někdo okolo prudil před únorem 2022 rusáka? Nedbal jeho upozornění, varování,výzev?Že nepřipustí vražení klínu NATO těsně ke svým  hranicím?Že nelze na území Ukrajiny beztrestně vraždit rusy jen pro to, že jsou rusové? Takže si nesete následky. Tady nikdo za cizí zemi rozhodně bojovat nepůjde. 

    • 2008 rusko ukradlo kus Gruzie

      2014 rusko ukradlo Krym Ukrajině

      2022 rusko šlo ukrást další kus Ukrajiny

      ...není těžké vidět tu jistý vzorec. Jenže ruské špinavé peníze už sem zase začaly proudit, tak to v diskusích opět vypadá tak jak to vypadá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit