Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jj - hraji si, brebenti nesmysly, pri chuzi vravoraji, nosi pliny...

U deti to je roztomile...

• Já se tomu vůbec nedivím. Kdejaký křupan, s tituly, nebo i bez, ať už přemladý, nebo přestárlý,  dostane politickou pozici a předvádí své nevychování, neznalost a osobní zoufalství. A při tom kolotoči, který vidíme co čtyři roky, kdy se kormidla dějin zase otáčí do zájmového směru, se vtíráme a to ochotně, do každého zadku, který k nám byl dovezen. A protože momentálně převládá trend análního alpinismu do tzv. západních zadků, vyvstává mnoho otázek, jak a zda vůbec, je také "normální" lozit i do zadků z Východu. Nastávají komické situace s tragikomickými projevy, kdy ten který zadek je oslavován jako ten správný a jiný jako ten až moc zadkovitý. Moudrý čténař mi jistě rozumí.😈

• Děkuji za odkaz pane Zajdo. Hned mi to jako jméno autora připadalo divné. A hele, on píše články projekt😛

• Jak si vyhraje s tím Krtečkem. Říká se, že s postupujícím věkem se lidé vracejí do dětských let. 😛

• pavel.zajda.7
  • KIMCID

no je to lepší než rozbíjet skleničky po paní Benešové, jako to dělal opilec Havel

• Krásný nick - Sinopsis.

Copak politici? Kdo může říct, že rozumí Číně??

Na UK v Praze studují lidé roky sinologii a to není jen o řeči. A málo který z nich se prohlásí za odborníka na Čínské reálie a minulost. 

Je to prostě složitý problém tahle Čína. 

• pavel.zajda.7

Přijet nějakej americkej zmetek, zase by nám něco při-, nebo za-kazoval!

• To bude mít zeMAN zase virózu. Jenom aby Ovčák včas uvázal psa, aby mu zase neshrnul koberec.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit