Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jaká zelenina je nejlepší, je sporné. Mražená obsahuje více vitamínů, čerstvá zase lépe vypadá a občas i lépe chutná. Ale je čerstvá z obchodů opravdu lepší? Já nevím, ale přijde mi, že je lepší se stravovat lokálně - ovoce a zelenina nejsou sklízené nezralé, aby se cestou nezkazily, ani nejsou rychlené, aby jich bylo co nejvíc. Kdybych měla zahradu, založila bych si záhonky a co jde, to si pěkně vypěstovala sama. A co nejde, to bych dohledala někde v obchodě (alespoň, že existují weby jako www.mujletak.cz a já nemusím létat z jednoho do druhého a porovnávat kvalitu a akce) ...

  • Někde jsem četla, že mražená zelenina je méně kalorická.. nevím co je na tom pravdy, ale obecně se snažím jíst co nejméně kalorická jídla. Nejvíce jím asi tuto zeleninu https://ifarmacie.cz/zelenina/ kterou mám právě namraženou v balíčcích.. Do mé diety se to krásně hodí, ale nevím jistě jestli je mražená zelenina zdravější.

  • Já si myslí, že je snad samozřejmé, že čerstvé ovoce a zelenina je nejlepší volbou. To stejné platí i v případě restaurací a školních jídelen. Vždyť dnes už výborně funguje rozvoz zeleniny a ovoce, takže snad není důvod mít mrazák plný hrášku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit