Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ať si policajti odhlasují sami kdo z těch dvou bude president PČR
    • To není špatný názor. Pak je velice pravděpodobné, že by se rozhodlo spravedlivě. Ten kdo byl z funce neoprávněně odvolán, tak by se samozřejmě vrátil. Nic spravedlivějšího není. Nechápu proč p. Červíček se tomuto spravedlivému nároku brání. Jestli je toto jeho chování jeho nejlepším svědomím a vědomím (jak sám uvádí), tak je to alarmující.
      • Kdo zaručí, že pro spravdlivé rozhodování všichni budou mít všechny 100%ně pravdivé informace? *7* Vždyť se u nás demokraticky tutlá od fametu přes velkou kuponovou machinaci skoro všechno, co se v Praze upeče !! *11*
        • Já myslím, že v této době je jasný verdikt, že "vyhazov" pana Lessyho od PČR a tím i z funkce pol.prezidenta byl neoprávněný. To znamená jediné možné a to je návrat na místo odkud byl neoprávněně "vyhozen". Vůbec není důležité, jestli se někomu zdá být jeden nebo druhý lepším prezidentem. A vůbec to není politické rozhodnutí, ale pouze rozhodnutí dle práva.
  • Co se deje,Pecina dosadi 3tiho generala,pak si nepolezou do zeli.Staci aby prisla nevinna
    Nagyova ci jina osobe,sklapnou paty a budou se venovat spionazi.Kdyz maji nerozhoneho
    sefa,musi si ti dva fachmany ponechat.Normalni ,nezavisly Boss by uz udelal poradek.
  • Co si Pecina nadrobil, ať si sežere.Další otázka, co bude lepší, vláda bez důvěry, nebo s důvěrou, se s profanovaným ANO a jejich estébákem.Obě vlády stojí za dreck
    • Pane Vlku, nadrobil to hlavně taxikář Kubice, který neměl Lessyho odvolávat do té doby než se prokáže, či neprokáže jeho vina. Červíček měl být pouze zatupujícím policejním prezidentem, poté se měl buď vrátit Lessy, to v případě jeho neviny nebo by Červíček byl do funkce s konečnou platností jmenován, to v případě Lessyho prokázané viny. Ovšem taxíkář suploval úlohu soudů a Lessyho rovnou uznal viným. Proto současný stav padá jen a jen na jeho hlavu.
    • Tak si myslim ,ze Pecina je dukladne podmazan ,a ted otali s rozhodnutim.Boji ,ze by jeden mluvil vic nez je mu mile.
    • Ano, s návrhem na povýšení Červíčka do generálské hodnosti měl počkat. Jak vidno z jeho morálních vlastností, neměl se stát ani důstojníkem.
  • Sebeobrana pana Červíčka je šokující. Pravomocné rozhodnutí soudu, z něhož je patrné, že místo na které byl jmenován nebylo vůbec volné,zcela ignoruje a místo toho se dovolává faktického stavu dosaženého podvodem. Elementární právní minimum by mu umožnilo znalost věci. Jedno ze základních pravidel Občanského zákoníku hovoří zcela jasně že:"NEPLATNÝ JE PRÁVNÍ ÚKON, který je v rozporu ze zákonem, nebo jej obchází, či se příčí dobrým mravům"!!! Proto jmenování páně Červíčka nemůže být nejen de jure,čemuž on říká právní fikce, ani de facto platné. Pokud byl někdo odvolán protiprávně a ty pochybnosti byly zřejmé od počátku, pak se nikdo nemůže dovolávat právoplatnosti jeho odvolání a svého nastoupení na "uprázdněné místo" ani na základě dobré víry!!!
    To nepočítám ani veřejně daný slib vojáka!!!
  • Cervicku Cervicku ano v souladu ...... naprostem.Akorat ze takove rozhodnuti vydal skoro nesvepravny Kubice.Srandovni pologramotna figurka kterou propasirovali ODSaci protoze jim to pasovalo.Tak mazej dekovat treba krivakovi Necasovi nebo komukoliv z sebranky.Ale hlavne chtej nahrady mzdy po tom neuplnem absolventovi zakladni skoly Kubicem.Pevne verim ze nekdo vystracha jeho detailni skolni karieru.A ani nedokoncenou ZDS. M
  • Bylo to vystoupení Červíčka trapné. To co sliboval před nástupem do funkce bylo zapomenuto. Tím zapomenutím zahodil čestné jednání důstojníka.
  • Za tuto situaci je třeba "poděkovat" šilhavému taxikáři Kubicemu, který Lessyho odstranil na Kalouskův příkaz. Dodnes nepochopím, jak se mohl takový člověk stát ministrem vnitra.
  • tady byl někdo příliš jistý a nebo ...... , prostě si nedomyslel co nastane když bude p. Lessy osvobozen ...... Zdá se že manipulace s lidmi podle vlastního hodnocení nebo na nátlak je běžná reakce na reakce občanů a jejich názory jsou to poslední co mocenská skupina je ochotna brát v potaz ..
    • Ne, ne,.. Lessyho odstavili, aby Červíček personálně i jinak zajistil potřebné směry činnosti a bezpečí pro jeho patrony-mecenáše. Získaný čas umožnil zametat, uklízet.. šlo o čas.
  • Na ulicích není policajty vidět.Dopravní situace,pro základní nerespektování pravidel je katrastrofální.Krádeže a vloupání, pokud to neřeší pojišťovny se nehlásí.Drobná kriminalita bují a odpovědní to úmyslně přehlížejí.Vnitřní bezpečnost státu a jeho obyvatel je rozvrácená.A my máme dva p.p.Ale ono to do sebe zapadá.Ubohý zákonodárný sbor,ubohé zákony,neschopní lidé ve výkonných funkcích.Viz. Červíček,bez základní morálky,bez sebereflexe.Projevující dětinskou ublíženost.Opravdu,my jsme se skutečně dostali jako stát a národ na samý okraj svébytnosti a už tady není vnitřní síla k pozitivnímu zvratu.Co dál?Zřejmě rozpad státu a rozpuštění národa.Škoda promarněné příležitosti.Asi nejsme národ a tento stát není náš.
  • Tento mafiánsko -korytářský s prominutím stát nemůže jinak vypadat, jak otec říkával "svrab a neštovice". Absolutní totalita peněz, lži, podrazy, pokrytectví. Rozbourat tento "stát" a vyhladovět lidi. Politicko-ekonomické tažení na východ bude pokračovat Ukrajinou a Bílou rusí.. U nás již svoje zničili - tj. rozbourali ekonomiku ( je teď řízená zvenčí ) pomocí nastrčených zločinců a pomocí " politiků " rozvrátili mezilidské vztahy. Cílem je vyhladovět většínu národa a převzít tento prostor. A Kubice, Červíček, Langr a další to je jen epizoda ke konečnému řešení co s obyvateli české a moravské kotliny.
    Předpokládám, že se zase nedostanu na "černou listinu".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit