Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jakou mají zdravotní pojišťovnu?v Čechách je spousta bezdomovcú s dluhy za zdravotní pojištění.Jestly existuje spravedlnost tak by měly mít velký uvítací dluh a exekuci na plat.Je tu totiž i bez nich spousta lidí kteří nikdy nebyly u lékaře a mají statisícové dluhy za pojištění.Ale samosebou tady vládne dvojí metr,kdo dřel a bojoval celé generace za svůj majetek,je horší než Arabský národ který nechtěl nikdy spolupracovat.Za posledních tisíc let na tom mohly být stejně jako Evropané.Proč nejsou?nikdy nehodlaly poslouchat ani slovo.Tady si moc na úrovni žít nemohou,už jen kvůli těm dluhům které by měly mít.
  • Ano dojemná kritika, to mám ráda. Já jako lesbička, invalidní lesbička jsem nezahodila flintu do žita a pořád žiji na plné pecky. Prostě, kdo umí ten umí. Děkuji mnohokrát všem na Tiscali
  • Ani náhodou nepolezu Simoně do kalhotek, smrdí.
  • Nikdo po mě nemůže chtít, abych chodil se Simonou. Pořád mě píšou její rodiče
  • zlejBTWjurotrolle tvá sebekritika je celkem dojemná, jsem rád, že jsi se dal do sebe *3*
  • A ty lesbičko Simono táhni na svoje stránky, ať jsou pořád aktualizované. Co bychom si bez nich počali a nech si upravit účes.
  • až na to, že nejhorší jsou komunisti, ať si přidali ke jménu M nebo se překabátili.
    Z těch jmenovaných stran je nejlepší TOP 09 a chápu, že těm komunistům i překabátěným vadí.
  • jsem debilní teplouš, žádný stránky nemám a nikdy mít nebudu, moje IQ plný senkruvny mi to nedovolí
  • možná i Novorosijec *3*
  • ahoj, také jsi stalinista ? *14*
  • Á smradlavej bolševik nastoupil na šichtu, táhni do Ruska ty komoušská nulo *11* *11* *11*
  • Stalingrad
    Zdalipak ti chudí,postižení,ušlápnutí .....atd.ví co to vstávat denně ve 4h ráno,dojíždět do rachoty 23km a nejpozději 5.45h mět odpínuto,makat ccá legálně 8h a mět jen 1/2 hodinu na vych,..cání,narvat do sebe oběd a opět makat do odpínutí.Pak jet 23km dom,zaplatit za dopravu a je fuk jestli bus,vlak,auto.Nebo makat na dvanáctky ve dne,v noci,pátky,svátky,soboty neděle.....Jestlipak ví,že se musí platit pojištění auta,otop,za elektřinu,vodu...tohle mají ti "chudáci" zadarmo !!!! v rámci té demokracie a humanity-jestlipak ví kdo jim cáloval ty hloubkové vrty !!!! Oni vlastně ani ti naši dříči již 600 let neví,že se platí za popelnice i za nemluvně !!! neví co je to platit domovní daň a další !!!! Tohle jsou hordy nomádů co zničí kde co je a táhnou dál !!!! Doposud se cpali biomasem které se ulovili,žádná chémie v supermarketu,mlíko si nadojí-ne umělá hmota,o másle atd.se asi nemá ani cenu zmiňovat !!!! Hlavně,že xxx krát denně slyšíme v TV přispěj na malého Ahmeda....pošli dárcovskou sms a osvoj si Abdula....a naše děti,vnuci,důchodci ????? když na to vydřeš.nakrm je kunerolem,rozmraženým chlebem,"křehčeným" masem,100% džudem a k snídani nejlépe chemické vločky !!! Dokud si tohle ovčani neuvědomí a neřeknou DOST-dost bolo STOP09,ODSS,ČSSD a dalších co nás okrádají...POSLANCE MUSÍ MĚT VOLIČI MOŽNOST ODVOLAT A I S VLÁDOU A VOLIČI V REFERENDU BY JIM MĚLI STANOVIT PLATY !!!! PROTOŽE VOLIČI JE VOLÍ A VOLIČI JE PLATÍ !!!!Kdo chce přijít jako host,ať se také jako host chová,ctí a dodržuje zákony a zvyky zdejší !!!! Kdo se po několik generací jen válí jako stádo *12* *12* *12* *12* ,ať chcípne hlady a na nemoci !!! Nelze do nekonečna tyhle hordy živit,opatrovat a sami na tom být hůře jak oni !!!! Pokud se u nich válčí,ať se brání !!!! naši otcové a dědové také museli projít peklem zákopů aby se jejich potomci nemuseli plazit v bahně bojišť !!!!!Ovčané-co v těch hlavách máte ??? KUŘINEC ???!!!!!Že si necháte stále s,..rát na hlavu !!!!!!
  • já špína bez domova mám jen jedny smradlavý věci a ty by nikdo stejně nechtěl *14*
  • já vyprané věci také charitě nedávám, nemáme pračku *13*
  • kvůli těmto černým špínám už nedávám peníze na žádnou charitu,protože nevím kam ty peníze jdou a staré oblečení co jsem taky kdysi vyprané předával charitě dnes raději pálím
  • Až jsem ti valkou utlacovani chudacci zatahnou nejakou uzasnou nemoc, tak vam tenhle clanek omlatim o ty vase pisalecky huby... *16* To ma byt nejaka uprchlicka obhajoba...? Jdete uz s nima nekam... At jsou leky pro deti a duchodce zdarma a nepredhazujte nam stale tyhle radoby ubozaky.... *16* *16* *16*
  • přistěhovalecké chátře. Závidí jim tu neskonalou drzost, se kterou se jen tak s holými páchnoucími zadky ženou do EU. Mnozí ještě zahodí doklady do moře a domnívají se že bude o ně postaráno. Nebýt pseudohumanitárních hlupáků kteří je tahají u břehu z vody u Řecka nebo Itálie, bude celé středozemní moře zaneřáděno jejich utopenými těly. Ale co my tady v EU s tím? Přeci nelze řešit tady všechna zlo světa - ale za naše. Svinsky za naše. Kde pak skončí naše letité vklady do sociálního systému? Takže ven, ven a ven s nimi!
  • jitrnicí,jelítkem a kusem salámu v boji proti islámu
  • hanu.sovi
    Zase jedna okurkosezóní hloupost. Oni totiž ti nemocní zůstali doma a ti méně odolní již dávno pomřeli. Jen mě vrtá hlavou, kdo a proč nám to cpou do makovic? Že bychom měli emigrovat do Afriky, kde bychom byli zdravější spolu s komáry anofely, žlutou zimnicí, AIDSem atd?
  • ferda
    Když se tak zdravě uměli namnožit,měli by se též umět postarat o sebe a potomstvo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit