Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak neprávem zadržení???
    Prokazatelně opakovaně (i po předešlém upozornění) fotografovali vojenské objekty na ostrovech v blízkosti Turecka. Na to jsou Řekové obzvláště vysazení. Dokonce o zákazu věděli, ostatně každý kdo se někdy nacházel na těchto řeckých ostrovech ví, že je tam výslovný a viditelný zákaz fotografování těchto objektů.
    Pane redaktore, ponechejte si manipulace na články o Šláfenbergovi.
  • Dva blbci!
  • Já bych je teda nepustil a kdyby jenom jo tak byl jim napařil takovou kauci že by se z toho podělali
  • Já bych je tam nechal aspoň rok, doufám že už tam na dovolenou nepojedou, a už nikde s Foťákama!!Takoví blbci se tak hned nevidí!!!
  • Za peníze udělají vše a až jsou chyceni, potom se dovolávají.
  • podle toho co jsem se dozvěděl,tak všude na ostrově, jsou cedule se zákazem fotografování
    vojenských objektů,a co se týče té argumentace,že jsou na dovolené,tak bylo velmi zajímavé,že na fotoaparátech kromě vojenských objektů neměli nic jiného.Já si na dovolené fotím rodinu a zajímavé památky,vy ne?
  • Ausgerechnet u toho jsem nebyl, ale byl jsem na několika řeckých ostrovech blízko u Turecka.Na rozdíl od anonymního blábolu i když nejsem pünktlich "nějakej chytrej", tak jsem si o obhajobě těch dvou borců něco přečetl. Dobré je taky stanovisko našeho MZV, kde je navíc varování, aby čeští turisté dbali zákazů fotografování na takových místech. Holt jinej kraj, jinej mrav, řekové jsou na vojenské objekty blízko tureckých hranic hákliví. Už v roce 1990 mě stálo 1000 drachem pokuty, když jsem na Rhodosu u turecké strany vyfotil dceru u polozakopaného tanku mířícího k turecku. Tehdy jsme ale byli ještě Československo a nikoliv současné Česko a řekové nás měli ještě rádi.
    Je to prostě tak synku, i kdyby ses do výšky a ještě jízlivěji upoznámkoval.
  • Dědku, voni sou nějak chytrej. Voni o toho byli, že to vědí tak pünktlich?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit