Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • asi se jich nikdo nebude ptát... kolonií kolonií se nikdo neptá....

    a když už jsem si nechali tohp tplik ukrást, restitucemi, privatizacemi, církevními restritucemi... tak nás už nějaká ta kačka Řecku bolet nebude *1* *1* *1*
  • ti věční ochránci šupáků z Řecka.Tak teď chtě nechtě musíme sebrance alespoň ručit.Ručit vyhlášeným darmožhroutům a vyžírkám! Neodpovědné chátře která lže krade a místo práce chodí do stávky.Hoši hoši nedej bože, že bychom museli doplácet.My se tady v česku neperem.My se lískáme.Kvalitně!To jen aby bylo jasno i na ostrovech.
  • Jenže to už se z našich peněz stejně dlouhý čas doplácí.., protože ty "restruktualizační, záchrané fondy" na sponzorování Řecka, které tak či tak už stejně nikdy ty dluhy není schopno splatit, jsou právě vytvářeny z peněz a podepsaných záruk jednotlivých čl.zemí EU, čehož jsme členi, se závazkem tyto dluhy pokrýt ze svých peněz v tom okamžiku, kdy dlužník, tedy nyní Řecko je nebude schopno platit.., akorát se "politicky korektně" o tom už moc nemluví..a že vlastně každý měsíc se každému občanovi z EU ukradnou nějaké jeho vlastní peníze na "něčí, solidární sponzoring" a díky čemuž má tedy logicky stále méně a méně.. a ještě je mu "solidárně" předhazováno, že nebude na důchody, běžence a jiné věci.. s drzou poznámkou, aby se každý prý staral o sebe sám.. Je např neskutečně velký paradox, že tak slunná země dováží a kupuje např i taková rajčata odjinud !.., místo aby si je pěstovala přímo doma, pomoci svých lidí a jejich peníze tak neutíkaly jinam, ale byly doma, dál k investicím i výrobě a tím i k zaměstnanosti a ne na sociální dávky i nereálné navyšování platů, tam i těm, kde ty peníze prostě ani už nejsou..Řekové musí jít na "tvrdé přistání" a pak za desítky let.. možná bude šance, aby se z toho sami se sebou nějak srovnali, nikdo jiný to za ně neudělá..
  • ale krmit bureše ještě víc to ani necekneš vožralo a co ty kamaradíčkove jako mynař kdy jim platíš víc než nečasek tej behně,ale ten zato aspon dostal no nevim ,asi bejčakem, ale aspon něco ,tobě stačí když te mynař leze do anusu.
  • Jsi nudný ulhaný StBáku kabelko.

    Až budeš mít nějakou novou pomluvu řekni ju. *1* *1* *1* *1* *1*
  • Správně, naprosto správně !
  • Ruský psychopate lháři a zloději nicků - máš to marný.

    Já na téhle debatě byla už v době kdy jsi pod nickem Jan Žižka tvrdil že Tečka
    je jako anonym.
    Až dlouho po něm jsem tu nálepku dostala já.

    Každému( každé kdo napíše pro tvé Rusko nepohodlnou pravdu
    dáš nálepku Tečka a ukradneš nick.
    • Smradlavej připosranej dědek soudružkaSimona alias Simča alias X se probudil po noční šichtě,všeho nechal a hned spěchal na svém kolečkovém křesle,vyjádřit svůj názor zde na diskuzi,viď smraďochu.Jak bylo na noční šichtě,to z tebe měli radost v redakci Tiscali,když si tam seděl opět připosrán.Nejraději se ten blbec vyjadřuje k tématům prezident Zeman nebo prezident Putin,to ho potom chytne amok a je tu veliká legrace.Já osobně jsem velmi rád ,když tento blb je zde.Též rád tento hňup píše,že prej je mladá holčina.ha ..ha.. Doufám ty kornoute cenzorskej,že tady chvilku vydržím.Oni totiž v redakci Tiscali nemají rádi,když se tady naváži kdokoliv do tohoto blba.
      • ježíš Zlej Trolle,už to spolkni ,Simona je Tečka smradlavej dědek tančící v gay barech na invalidním vozíku
        všichni už to víme,máš pravdu a už sklapni ty pitomče

        nechápu,že se neustále zabýváš tím,že tě nějaká holka zničila ne deset let dopředu
        jsi zoufalec *11*
  • Policie pátrá po nebezpečném pacientovi, který v pondělí uprchl z psychiatrické léčebny v Kosmonosech. Tečka má soudem nařízenou sexuologickou léčbu a podle policie je nebezpečný zejména mužům.
    Simona alias Tečku poznáte bezpečně na první pohled neb je to od pohledu idjot a stále *11* okolo.
    V případě zjištění jeho výskytu prosím neprodleně kontaktujte nejbližší služebnu policie nebo volejte na linku 158.
    Děkujeme veřejnosti za spolupráci vedoucí k dopadení tohoto ultrablba.
  • Smutný příběh D47: Od Zemanova
    izraelského debaklu po rezivějící mosty

    Sporný projekt na výstavbu dálnice D47 do Ostravy, o kterém Zemanova vláda rozhodla bez výběrového řízení, začala vyšetřovat policie. Její protikorupční služba prověřuje podezření, že rozhodnutí o dálnici provázely úplatky.

    podezírají firmu, která stojí za dálnicí D47, z praní špinavých peněz. A ministři Zemanovy vlády to věděli. Byl to zvláštní spěch: vláda Miloše Zemana schválila definitivní smlouvu o výstavbě dálnice D47 do Ostravy letos v červnu, jen krátce předtím, než po volbách podala demisi.
  • Co si Řecko natropila,tak ať se vypořádá samo,Dvakrát vyšší důchody nežli u nás a mnoho dalších priorit si zavedli sami,tak proč má na ně nějaká země doplácet.
    • Dvakrát ? Odkud čerpáte ? Původní průměrné důchody byly v Řecku v přepočtu ve výši cca 50.000,--Kč (měsíčně), po tlaku věřitelů byly současnou řeckou vládou "zkráceny" na cca 39.000,--Kč. Po tomhle důchodu se českému důchodci tzv. ani nezdá !
      Takový důchod nemají Němci, Rakušané, Francouzi, Dánové ani Švýcaři, v současnosti údajně mají vyšší důchod jen Lucemburčané a Norové (před zkrácením jej měli vyšší JEN Lucemburčané !) ... *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit